от Boyan1984 » Нед Яну 18, 2026 10:34 am
Трето мнение не е излишно, пък и спирачките ми ще дойдат по-другата седмица, така че не е зор.
Интересното е, че макар и модерен байк, специален отвор за дропър няма. Моята рамка е първото поколение от 2020-та и има по два отвора от двете страни - за спирачка и преден дерайльор, в зависимост от страната. В Англия например спирачките са наопаки...А по-новата рамка има само един отвор от дясно - за преден дерайльор. Но хората са изобретателни и са прокарали дропър оттам. И на моята човека от който го взех, беше ходил в сервиз да му сложат дропър. Сега, в нета от клипа, човека който си слага дропър, трябваше да свали и средното, за да прокара кабела за дропъра, но тук не ми изглежда да са го правили, мисля че е оригиналното средно.
Аз пък не се сетих, като сменявах командата, да видя в седалковата как минава кабела, ама едва ли щях и да видя много.
А иначе малкото време, в което го карах е супер. Лети нагоре и ми е много удобен. Са като дойдат новите, по-леки капли и гуми, сигурно ще стане още по-лек за въртене.
Let's fucking DIE!