cholla написа:скоро никой не е снимал из т'ва Габрово... не почивате ли по време на каране?
flex написа:Къде ще е следващото каране ?
Popa написа:маршрут Острец-Тъжа-Ботев-Рай-Калофер-Ясеново-П.Песен-Габрово
botroid написа:Popa написа:маршрут Острец-Тъжа-Ботев-Рай-Калофер-Ясеново-П.Песен-Габрово
Този маршрут го замислям от известно време и ако има навити да го проведем да кажат. Ама да го минем на собствен ход за един ден, защото иначе не е предизвикателно. Като разстояние е към 160-180 км, не е нещо прекалено трудно.
botroid написа:Popa написа:маршрут Острец-Тъжа-Ботев-Рай-Калофер-Ясеново-П.Песен-Габрово
Този маршрут го замислям от известно време и ако има навити да го проведем да кажат. Ама да го минем на собствен ход за един ден, защото иначе не е предизвикателно. Като разстояние е към 160-180 км, не е нещо прекалено трудно.
botroid написа:Улиии, каква агресия тука има, бимумамата! То човек да не прояви малко ентусиазъм за нещо, ааааАй няма да пиша повече в темата Ви, щом толкоз се дразните.
vladimir.dzhuvinov написа:Днес подразбрахме, че е била голяма почерпка на хижа Тъжа![]()
Ура за габровския колоездачен отряд
cholla написа: Има ли новини от БОБИ, който сега е по КОм-Емине? сигурно вече е из Габровският район... май сам тръгна по трасето нашия!
Popa написа:Някой да е ходил до Ст. Загора , как мина настезанието ? Аз пак не можах да отида , ходих до Севлиево и се загубих , като нямам GPS така се получава. PP: Щях да забравя : ако може Ники да ми нагласи 12 вътрешни гуми -ще ми трябват за другото каране.![]()
nicky bike написа:Тая седмица да земем да се почерпим на Българка май имаше убуу спущане май а?
...или пък да скокнем до Ботев на Ход през троян беклимето купените ботев тъжа...
Popa написа:На 'Българка' ми харесва , но ми се ще в неделя да се спуснем от там към 'Радевци' - ли кво беше там . Мнннннннноооого убаво спускане, за начинаещи като наз де.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта