Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Мнениеот cholla » Сря Юли 23, 2008 6:27 am

скоро никой не е снимал из т'ва Габрово... не почивате ли по време на каране?
cholla

Рейтинг: 2000

Мнениеот nicky bike » Сря Юли 23, 2008 6:51 am

cholla написа:скоро никой не е снимал из т'ва Габрово... не почивате ли по време на каране?

Снимки има в изобилие ама няма кой да ги качи в нета... :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот flex » Сря Юли 23, 2008 8:02 am

Къде ще е следващото каране ?
Chuck Norris smells what the Rock is cooking... because the Rock is Chuck Norris' personal chef.
Аватар
flex

Мнениеот nicky bike » Сря Юли 23, 2008 8:20 pm

flex написа:Къде ще е следващото каране ?

Стягай се тая седмица каране като за тебе Тъжа - Ботев - х.Рай - Калофер. Има бая красоти. :hbang: :hbang: :hbang: да се поодрусаш малко по камъните надоле. :jump2: :jump2: :jump2: :D
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот cholla » Чет Юли 24, 2008 6:04 am

т'ва каране наистина си го бива ако и дъждец ви росне ще е суперче... горе си е жега все пак :)
cholla

Мнениеот flex » Чет Юли 24, 2008 9:57 am

Опитвам се да го измисля гледам да го вместя в бюджета. Среща за старт къде ?
Chuck Norris smells what the Rock is cooking... because the Rock is Chuck Norris' personal chef.
Аватар
flex

Мнениеот nicky bike » Чет Юли 24, 2008 11:13 pm

Отлагаме за другата седмица аз тая имам ангажимент и времето май нема да се оправи.
:offtopic: Ще видим Болт Дроид да ни заведе по накъсичко до мъшченица да видим как е имението му ... може тревата да е станала вече той беше упорит и бая я пазаше. :offtopic: :rofl: :rofl: :rofl: па може и некое маршрутче да научим от водача :D
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Пет Юли 25, 2008 11:10 pm

Малка корекция в маршрута - Острец -Тъжа -Ботев -Рай -Калофер -Яс еново -П. Песен - и чак на края -Габрово. Има разлика А? ОООООООООООО , забравих -нямам толкоз феродо за таквоз каране. :rofl: :rofl: :rofl:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Рейтинг: 1862

Мнениеот botroid » Нед Юли 27, 2008 6:49 pm

Popa написа:маршрут Острец-Тъжа-Ботев-Рай-Калофер-Ясеново-П.Песен-Габрово

Този маршрут го замислям от известно време и ако има навити да го проведем да кажат. Ама да го минем на собствен ход за един ден, защото иначе не е предизвикателно. Като разстояние е към 160-180 км, не е нещо прекалено трудно.
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот SStoeV » Нед Юли 27, 2008 6:53 pm

botroid написа:

Този маршрут го замислям от известно време и ако има навити да го проведем да кажат. Ама да го минем на собствен ход за един ден, защото иначе не е предизвикателно. Като разстояние е към 160-180 км, не е нещо прекалено трудно.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown:
Аз викам на собствен ход да идем до Рила от там Мусала и обратно в Габрово.. а? к'во шъ каите :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
SStoeV

Мнениеот Popa » Нед Юли 27, 2008 7:08 pm

Аве Болдроид ,що ми се струва че имаш голямото желание да ми налапаш ръкава А? Все се вреш дет не ти е работа и се излагаш като пишеш глупости , тоз маршрут ако го минеш за 1 ден с твойте 2 вафли - Я ОЖИВЕЕШ , Я НЕ .Личи си че не си минавал от там , само от 'Ботев ' до 'Рай ' ще се разглобиш ве ХАХО. Ходи си лягай , не се излагай! :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Нед Юли 27, 2008 8:20 pm

botroid написа:

Да та пробам а? .... Ша зема да ти са навия. Ама понеже ти си по добър от теб самия ще те чакам на х. Тъжа заранта другата неделя да та видя къде ще паднеш от умора дали това няма да е преди х Рай. Ще те чакаме бая народ. абе ще има ба я зрители да те гледат как се търкаляш като много добър спускач още от Ботев надолу.
Ама то пък то това не е за хора а ти не си от тях нали си БОЛ.. ...ДРОИД може и да се справиш до към Калофер а то от там почти не останаха 27 км. до ясеново и 12.5 км. парт. песен и хоп пак шеметно спускане до Габрово и там направо за следващия преход другата седмица. :agree:
Аватар
nicky bike

Мнениеот botroid » Пон Юли 28, 2008 5:33 pm

Улиии, каква агресия тука има, бимумамата! То човек да не прояви малко ентусиазъм за нещо, аааа :nono: Ай няма да пиша повече в темата Ви, щом толкоз се дразните.
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот nicky bike » Пон Юли 28, 2008 7:03 pm

botroid написа:Улиии, каква агресия тука има, бимумамата! То човек да не прояви малко ентусиазъм за нещо, аааа :nono: Ай няма да пиша повече в темата Ви, щом толкоз се дразните.

А бе ти пиши аме недей писа глупости ,че ще ни се смеят хората. Оломпийците тръгнаха ама и те биха завидели на ентусиазма ти. Те тренитат и пак биха се замислили за тоя преход. Помисли малко преди да пишеш не след като пишеш глупоти тогава някой да те кара да се замислиш. ;)
.....освен това всеки може да си пише където си иска затова се казва форум. БОЛ.....ДРОИД
П.П. Педложението ми остава ще те чакам на х. Тъжа заранта да видя до къде ще стигне ентусиазма ти.
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Пон Юли 28, 2008 11:06 pm

Аве най добре никъде да не пишеш , защото само се излагаш и разсмиваш хората които наистина знаят за какво става въпрос , а относно агресията - гледай наистина да не я усетиш. :offtopic:
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Нед Авг 03, 2008 9:22 pm

Карането мина безупречно за мен (като изключа няколкото мои падания)
ето и малко снимчици от мен. :popcorn: :beer:
Очаквам снимки и от другите участници. :)
Аватар
nicky bike

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Нед Авг 03, 2008 9:31 pm

Днес подразбрахме, че е била голяма почерпка на хижа Тъжа :D

Ура за габровския колоездачен отряд :beer:
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Мнениеот nicky bike » Нед Авг 03, 2008 10:28 pm

vladimir.dzhuvinov написа:Днес подразбрахме, че е била голяма почерпка на хижа Тъжа :D

Ура за габровския колоездачен отряд :beer:

:beer: :beer: да да ама почерпката беше наща порядъчна а пък имаше стадо селяни с МАТОРИ които сутринта оставихме да пият на спокойствие.
Аз вече се зарекох на тая хижа да не правя мероприятие то там е като кръчма пушат вътре хе оставят туристите да починат по цяла нощ а бе с две думи кръчма на 1500 м.н.в. Какви ли не простотии и чалги чухме.:crazy: :bawling:
Аватар
nicky bike

Мнениеот kosiani » Пон Авг 04, 2008 10:11 am

Карането беше супер.Прелоръчвам маршрута Калофер-с.Тъжа-х.Тъжа-вр.Ботев-х.Рай-Калофер на всеки,който не го е менавап :beer:
Аватар
kosiani

Рейтинг: 1347

Мнениеот SStoeV » Пон Авг 04, 2008 8:51 pm

Карането-ЕКСТРА.Маршрута беше супер гледките също,много ми хареса и бих го повторил и потретил :agree: Както казват някои хора Много съм доволен :beer: А ако не бях махнал сигмичката сигурно щях да врътна около 150 км :rofl: предната ми капла се въртеше почти през целия път от Калофер до Габрово :rofl: :bowdown: :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот cholla » Сря Авг 06, 2008 6:59 am

е много добре е станало въпреки селските изпълнения на х.Тъжа.. аве тъй като ви гледам "твърдаците" из Габрово са на изчезване,а? Къде остана Рок ен'д Ролла? Май само Стоев и Силвестров трошат камъните още..
Шкембе + бира и колелото нема как да спира!!
cholla

Мнениеот nicky bike » Чет Авг 07, 2008 1:28 pm

Чолаков тая седмица сме в Ст. Загора ела При Кмета За по бира :beer: :D и после да ни разведеш по аязмото.
Аватар
nicky bike

Мнениеот cholla » Пет Авг 08, 2008 3:06 am

:) там ще съм, но само духом :D ако не каране поне бира ще се пие със сигурност... за СЗ незнам ама за това на 15 септември - 24 часа с колело около Пловдивско мноо ми се ходи уви нема да е... :crap: . Ще тренирам на местна почва, за да може некой ден да повръткаме здраво.
Има ли новини от БОБИ, който сега е по КОм-Емине? сигурно вече е из Габровският район... май сам тръгна по трасето нашия!
Весело прекарване у града на правите улици, бирата е убава да видим резултатите ;) :beer: Поздрави на Стойчо и да почерпи със студена..
cholla

Мнениеот Анелия » Пет Авг 08, 2008 7:39 am

cholla написа: Има ли новини от БОБИ, който сега е по КОм-Емине? сигурно вече е из Габровският район... май сам тръгна по трасето нашия!

Ком-Мургаш
Аватар
Анелия

Мнениеот cholla » Съб Авг 09, 2008 2:44 am

Мерси много Анелия не знаех за тази тема... ти явно следиш нещата, искренно се надява Боби да е все още във Балкана.
cholla

Мнениеот Popa » Вто Авг 12, 2008 9:23 pm

Някой да е ходил до Ст. Загора , как мина настезанието ? Аз пак не можах да отида , ходих до Севлиево и се загубих , като нямам GPS така се получава. PP: Щях да забравя : ако може Ники да ми нагласи 12 вътрешни гуми -ще ми трябват за другото каране. :rofl: :rofl:
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Сря Авг 13, 2008 10:38 pm

Popa написа:Някой да е ходил до Ст. Загора , как мина настезанието ? Аз пак не можах да отида , ходих до Севлиево и се загубих , като нямам GPS така се получава. PP: Щях да забравя : ако може Ники да ми нагласи 12 вътрешни гуми -ще ми трябват за другото каране. :rofl: :rofl:

Купи си Боза и няма да имаш грижи :bowdown:
Тая седмица да земем да се почерпим на Българка май имаше убуу спущане май а?
...или пък да скокнем до Ботев на Ход през троян беклимето купените ботев тъжа пък може и да минем през Казанлък сливен за по направо че има много камиони по Шипка. :crazy: :crazy: :crazy: :rofl:Който изка нека да заповяда :rofl: Не е чак толкова много а? Никого няма да върнем ЖИВ вервайте ми. :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Чет Авг 14, 2008 10:34 am

На 'Българка' ми харесва , но ми се ще в неделя да се спуснем от там към 'Радевци' - ли кво беше там . Мнннннннноооого убаво спускане, за начинаещи като наз де.
Аватар
Popa

Мнениеот EmZo » Чет Авг 14, 2008 8:08 pm

nicky bike написа:Тая седмица да земем да се почерпим на Българка май имаше убуу спущане май а?
...или пък да скокнем до Ботев на Ход през троян беклимето купените ботев тъжа...

Мразя вииииии!!!

Айде приятно да ви е, пък на есен като си идат туристите, може да ви дойдем на гости!
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот nicky bike » Пет Авг 15, 2008 7:53 pm

Popa написа:На 'Българка' ми харесва , но ми се ще в неделя да се спуснем от там към 'Радевци' - ли кво беше там . Мнннннннноооого убаво спускане, за начинаещи като наз де.

Няма Радевци ... ,а по нагоре докато е топло трябва по нагоре да се ходи .
Троян с коли до там. И нагорв Беклемето - Дрменка - Добрила - вр.Амбарица (носете си фотоапарати) - х. Амбарица - Троям.
Аватар
nicky bike

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания