cholla написа:скоро никой не е снимал из т'ва Габрово... не почивате ли по време на каране?

flex написа:Къде ще е следващото каране ?

да се поодрусаш малко по камъните надоле.
  да се поодрусаш малко по камъните надоле.  

Ще видим Болт Дроид да ни заведе по накъсичко до мъшченица да видим как е имението му ... може тревата да е станала вече той беше упорит и бая я пазаше.
  Ще видим Болт Дроид да ни заведе по накъсичко до мъшченица да видим как е имението му ... може тревата да е станала вече той беше упорит и бая я пазаше.  

па може и некое маршрутче да научим от водача
  па може и некое маршрутче да научим от водача  

Popa написа:маршрут Острец-Тъжа-Ботев-Рай-Калофер-Ясеново-П.Песен-Габрово

botroid написа:Popa написа:маршрут Острец-Тъжа-Ботев-Рай-Калофер-Ясеново-П.Песен-Габрово
Този маршрут го замислям от известно време и ако има навити да го проведем да кажат. Ама да го минем на собствен ход за един ден, защото иначе не е предизвикателно. Като разстояние е към 160-180 км, не е нещо прекалено трудно.

botroid написа:Popa написа:маршрут Острец-Тъжа-Ботев-Рай-Калофер-Ясеново-П.Песен-Габрово
Този маршрут го замислям от известно време и ако има навити да го проведем да кажат. Ама да го минем на собствен ход за един ден, защото иначе не е предизвикателно. Като разстояние е към 160-180 км, не е нещо прекалено трудно.

Ай няма да пиша повече в темата Ви, щом толкоз се дразните.
 Ай няма да пиша повече в темата Ви, щом толкоз се дразните.
botroid написа:Улиии, каква агресия тука има, бимумамата! То човек да не прояви малко ентусиазъм за нещо, ааааАй няма да пиша повече в темата Ви, щом толкоз се дразните.

vladimir.dzhuvinov написа:Днес подразбрахме, че е била голяма почерпка на хижа Тъжа
Ура за габровския колоездачен отряд

да да ама почерпката беше наща порядъчна а пък имаше стадо селяни с МАТОРИ които сутринта оставихме да пият на спокойствие.
  да да ама почерпката беше наща порядъчна а пък имаше стадо селяни с МАТОРИ които сутринта оставихме да пият на спокойствие.

Както казват някои хора Много съм доволен
 Както казват някои хора Много съм доволен   А ако не бях махнал сигмичката сигурно щях да врътна около 150 км
 А ако не бях махнал сигмичката сигурно щях да врътна около 150 км   предната ми капла се въртеше почти през целия път от Калофер до Габрово
 предната ми капла се въртеше почти през целия път от Калофер до Габрово   

и после да ни разведеш по аязмото.
  и после да ни разведеш по аязмото.
 там ще съм, но само духом
  там ще съм, но само духом   ако не каране поне бира ще се пие със сигурност... за СЗ незнам ама за това на 15 септември - 24 часа с колело около Пловдивско мноо ми се ходи уви нема да е...
  ако не каране поне бира ще се пие със сигурност... за СЗ незнам ама за това на 15 септември - 24 часа с колело около Пловдивско мноо ми се ходи уви нема да е...  . Ще тренирам на местна почва, за да може некой ден да повръткаме здраво.
 . Ще тренирам на местна почва, за да може некой ден да повръткаме здраво.

Поздрави на Стойчо и да почерпи със студена..
 Поздрави на Стойчо и да почерпи със студена..cholla написа: Има ли новини от БОБИ, който сега е по КОм-Емине? сигурно вече е из Габровският район... май сам тръгна по трасето нашия!

Popa написа:Някой да е ходил до Ст. Загора , как мина настезанието ? Аз пак не можах да отида , ходих до Севлиево и се загубих , като нямам GPS така се получава. PP: Щях да забравя : ако може Ники да ми нагласи 12 вътрешни гуми -ще ми трябват за другото каране.

Който изка нека да заповяда
Който изка нека да заповяда   Не е чак толкова много а? Никого няма да върнем ЖИВ вервайте ми.
 Не е чак толкова много а? Никого няма да върнем ЖИВ вервайте ми. 

nicky bike написа:Тая седмица да земем да се почерпим на Българка май имаше убуу спущане май а?
...или пък да скокнем до Ботев на Ход през троян беклимето купените ботев тъжа...

Popa написа:На 'Българка' ми харесва , но ми се ще в неделя да се спуснем от там към 'Радевци' - ли кво беше там . Мнннннннноооого убаво спускане, за начинаещи като наз де.

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта