disbelief написа:Искам да използвам мястото тук, за да попитам за един маршрут, който мернах из форумите.
Става въпрос за Юговско ханче - Югово - х.Пашалийца - Павелско - Юговско ханче.
Пробвахме го в събота, но поради инцидент трябваше да се върнем.
Минахме едва 1-2 км по каменистия път за Пашалийца и ни се видя доста тежък.
Какво мога да очаквам нататък и колко време приблизително ще отнеме, като се има предвид
че ще ми е първото сериозно каране?
Благодаря предварително и се извинявам, ако не е тук мястото за това питане

disbelief написа:@outfaced , благодаря за съвета.
Ще пробвам тази пътека. Ако може само да ми обясниш откъде точно се хваща тази пътечка или да питам на място!

До хижата има доста широки и изорани пътища прокарани от дървосекачи... все кални и стръмни.
 До хижата има доста широки и изорани пътища прокарани от дървосекачи... все кални и стръмни. 

Само дето ни се падна русата сервитьорка, дето трудно помни кога сме поръчали следващите бирички, та се получаваха едни малки паузи, които останаха без течна спойка.
 Само дето ни се падна русата сервитьорка, дето трудно помни кога сме поръчали следващите бирички, та се получаваха едни малки паузи, които останаха без течна спойка.

Все едно ме задължихте да кажа "+1
 Все едно ме задължихте да кажа "+1  за сряда" А относно карането ще кажа че когато Mover се появи на чешмата в Храбрино видях страданието с човешко лице
  за сряда" А относно карането ще кажа че когато Mover се появи на чешмата в Храбрино видях страданието с човешко лице  БЕзспорния извод е: Трябва да има винаги така забавни карания
 БЕзспорния извод е: Трябва да има винаги така забавни карания 

mover написа: Леко спускане до Храбрино, още по-леко до Малкия Явор, а там вече беше приготвена масата с родопска покривка, а от няколко часа в хладилника ни чакаха 5-6 добре охладени

айде до следващия път
  айде до следващия път   Навит съм за  Яврово.
  Навит съм за  Яврово.

Бате Стефан е предупреден и се готови.

.
 .

Ех вярно си е хубав този крем-карамел
  Ех вярно си е хубав този крем-карамел  

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта