Траял и ХС в Стара Загора - 16-17 май

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Re: Траял и ХС в Стара Загора - 16-17 май

Мнениеот Virtuous » Съб Май 16, 2009 8:10 pm

ACID BURN написа:Ще бъде ли голям проблем, ако нямам медицинско свидетелство? :xx(:

Мисля че да!

Ще има ли пунктове с казани ФАСУЛ :eyebrow:
Mountain biking is not a life.. It`s a lifestyle

Изображение
Аватар
Virtuous

Рейтинг: 1310

Мнениеот papi007 » Нед Май 17, 2009 3:59 am

WOW LET'S GO,PUT YOUR FOOT TO THE PEDAL, PUT THE PEDAL TO THE MEDAL.... :hbang2:
момци и моми, идем :beer:
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Мнениеот marsa » Нед Май 17, 2009 4:44 am

papi007 написа:WOW LET'S GO,PUT YOUR FOOT TO THE PEDAL, PUT THE PEDAL TO THE MEDAL.... :hbang2:
момци и моми, идем :beer:
Баце, вчера те видях в гръб, пожелавам ти и днес да ти гледат гърба :evil:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот wizard_m » Нед Май 17, 2009 3:05 pm

Това са данните от километража и пулсомера ми. На 20 год, 170см височина и тегло 83кг. Имам 573 км стаж от лятото 2008 до сега. Като цяло доста трудно ми беше.

Sigma BC1106 (километраж)
Разтояние: 26.20 км
Време: 3:35 (час:мин)
Средна скорост: 7.82 км/ч

Sigma Onyx Easy (часовник с пулсомер)
Data: 17.05.09 год
Start time: 10:24 часа (часовника ми е напред с 3-4 мин)
Training time: 4:38:23 (час:мин:сек)
Average HR: 171 (среден пулс)
Highest HR: 203 (максимален пулс)
Kcal: 4684 (калории)
wizard-m.hit.bg - Web каталог на всички филми, сериали и анимета които съм гледал
Изображение
Изображение
Аватар
wizard_m

Рейтинг: 1220

Мнениеот dimitrov » Нед Май 17, 2009 3:39 pm

Браво момчета пораздвижилисте се. Дайте снимки ,класиране ,участници да ви видим ,че имах желание но нямах възможност да дойда. :beer:
dimitrov

Рейтинг: 1510

Мнениеот jorol » Нед Май 17, 2009 3:48 pm

Александър Иванов (ACID_BURN), с 2-ро място при юношите ;)
Аватар
jorol

Рейтинг: 1294

Мнениеот dimitrov » Нед Май 17, 2009 3:51 pm

А в моята категория 35+ имаше ли чичковци? :D
dimitrov

Рейтинг: 1510

Мнениеот Quasar » Нед Май 17, 2009 4:47 pm

Имаше 4-5 човека :)
Като цяло не беше много лесно ама предполагам се дължи на факта че не съм въртял сериозно от август миналата година.......абе поне успях да финиширам...сега очаквам резултатите :)
Аватар
Quasar

Рейтинг: 1305

Мнениеот Virtuous » Нед Май 17, 2009 5:01 pm

Ммм от къде да започна!
Нека да отбележа,че парка е много красив.Имах чуството,че се намирам в друга държава ;)
Трасето беше адски мъки особенно първите 17 километра.
Отначало беше доста зрелищно в парка,но само до първата височина.Още като е започнах ми падна веригата(както и да е),беше си направо взимане на "тоците" на участниците.Нека отбележа и това,че спусканията и изкачванията се редяха,но тъкмо задминеш една голяма част при спускането и веднага след това внезапно започваха мъките.
Незнам към края как изпуснах маркировката и слезнах чак до едно село,но ми изглеждаше пусто и реших да се върна.Това ми костваше голяма преднина от спускането което направих и колоездачите които бяха зад мен бързо стопиха тази преднина.Намериха маркировката и потеглихме заедно!
Към последните 500м когато излизахме на асвалта на парка,доста лошо ми се схвана крака и неможех да стъпна.Тогава бях задминат от колоездач който мисля е от мойта категория.Лека по лека стигнах финала но ови-10м преди финала ми пада веригата и започвам да подскачам като клоун и последните 3м финиширах чрез носене на колелото.
В крайна сметка съм доволен от 4-тото място,но все пак можеше доста по добре ако небяха станали тези леки инциденти.
Скоро ще кача снимки!!! :peace:

Изображение
Аватар
Virtuous

Мнениеот ACID BURN » Нед Май 17, 2009 8:11 pm

Като цяло бих казал,
лек до умерено труден маршрут и то само зареди жегата,
така както беше описано в покана.
Аз спуках гума и карах 5 км на капла, впрочем се правят супер яки дривтове със спукана гума, изпуснах част от маркировката на маршрута към края, но дори и всичко да беше на ред едва ли щях да победя първият, можеше да съм зад него на секунди разлика, но да го бия просто не... Евалата, за което и поздравления, получи се едно красиво и интересно състезание благодарение на 1-вият.
Следват снимки...
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот THEZOGGO » Нед Май 17, 2009 8:22 pm

Сашо, поздравления за второто място. До година ти пожелавам да си първи.
Всичко най!
:beer:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Нед Май 17, 2009 8:49 pm

Здравейте!
Преди малко се завръщам от Стара Загора!
Ето победителите в отделните групи:

Ветерани:
1-во място - Красимир Николов Господинов - 02:28 ч.
2-ро място - Иван Цанков Тодоров - 03:03 ч.
3-то място - Милен Стоянов Минчев - 03:32 ч.

Юноши:
1-во място - Александър Алексиев Алексиев - 01:52 ч.
2-ро място - Александър Иванов Иванов - 02:25 ч.
3-то място - Желязко Диянов Влаев - 02:42 ч.

Мъже:
1-во място - Тодор Николаев Ангелов - 01:52 ч.
2-ро място - Петър Колев Дачев - 01:56 ч.
3-то място - Мирослав Алексиев Алексиев - 02:02 ч.

Това е от мен!
Очаквайте репортаж!
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот papi007 » Нед Май 17, 2009 10:36 pm

Благодаря поне аз за адското трасе! Определено не беше леко (или поне за мен след цяла седмица без почивка каране и недоспиване преди състезанието). Личи си че е правено всичко старателно и с желание, евалата за което!
НО от мен една критика с най-добри намерения - Лично мое мнение е, че стартът трябваше да е обявен за с поне час по рано. Така в най-големия пек вече щяхме да сме минали поне изкачването в началото и да сме вече някъде ,където поне има малко сянка ,която спасява положението. Така и проблема с дехидратация нямаше да е толкова голям. На следващото каране дано няма такова пържене :peace:
Може и да имате причина защо не сте го направили по рано, но аз казвам лично мнение , пак казвам с цел следващия път да е още по-яко прекарването!
Поздрави на всички,papi007 :beer:

:offtopic:
П.с. Marsa , благодаря! С нетърпение чакам резилтатите да видим какво е положението. Аз направо бях пред разпад, тоя кръст :xx(: и тея очи :xx(: :xx(: Пък и водата свърших :xx(: Ще ти ви се оплаквам в петък на нощното каране като идем да пием бира за рожденния ми ден, просто няма как да ви се размине :rofl:
Аватар
papi007

Мнениеот Mushies » Нед Май 17, 2009 11:57 pm

Няма начин просто как да не започна с едно голямо БЛАГОДАРЯ за уникалното преживяване, чудесна организация! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
..само дето така ме е яд за скапаният ми късмет! То бива бива карък, ама така като мене никой няма... :boggled:
Отначало тръгнах сравнително прилично докато още на завойчето точно преди входа на зоопарка не си закачих и в последствие - скъсах слушалките на тая слива ли беше, какво ли.. После на спускането точно преди чешмата - снейкбайт на задната гума! Правих, струвах (добре, че бяха колегите да ми помогнат) и през това време ни минаха почти всички :(
Карах после на газ... минах десетина човека... И после на следващото по дълго спускане, нещеш ли, пак изфъска гумата!!! Седях, седях, добре че мина един младеж да ми услужи с гума пак... Пак филми... (тук е момента да кажа, че открих перфектното приложение в полеви условия на дунапреновата лента която държи шестограмите на туулчетата Lezyne - уплатнява сравнително надеждно разцепена външна гума! Има снимка в снимките :) )
Радвам се, че нямаше трети път и гумата издържа последното спускане, което OMG, беше сууупер яко за мен! Много бързо, много игриво! :evil:
..и за капак на всичко обърках пътя като се заблудих по един висящи ленти които бяха разположени и висяха досущ като останалите по трасето само че чисто бели, не обърнах много внимание... добре, че момчето, което беше зад мен (и в последствие пред мен :crap: ) - викна, иначе направо си бях забил надолу...
Също само да кажа, че трасето наистина беше адски сухо... тръгнах с 1.5л, обаче такава жажда и дехидратация настъпи последният един час та дори и 4-5 литра да можех да нося, имам чувството че пак нямаше да ми стигнат.
Благодаря още веднъж на организаторите и на всички, които бяха така добри да отделят от времето си за да ми помогнат по трасето! :beer:

Ето и малко аматиорски снимки от мен.. (ако някой иска оригинали да каже)
http://www.album.bg/mushies/albums/85047/
If you do whats always done, you will get what`s always gotten!
Аватар
Mushies

Рейтинг: 1290

Мнениеот gon-goal » Пон Май 18, 2009 6:31 am

Разтояние: 26.20 км

Странно, моя показа 31.41 км. Вярно, че в началото се погубих в околностите на Ст.Загора, включващо посещение на класическа ромска махала. Викат ми хората: "Давай надолу, бате". Естествено направих точно обратното - върнах се и открихме маршрута. После се отбихме за вода до лъвска чешма и това също е увеличило километража.

Благодаря на Манчестър Юнайтед за феновете, които имат за да помагат в подобни състезания :beer:
gon-goal

Рейтинг: 1205

Мнениеот kotka12 » Пон Май 18, 2009 7:37 am

:evil: :evil: :evil:
абе и на мен ако ми бяха казали
че ще карам с фен на Ливърпул и ще се разбираме отлично
нямаше да повярвам :beer:

сега по същество
благодаря на всички за участието
доброто настроение и коректността
за жегата няма да се извиняваме - това е положението в тази част на Средна гора /а като цяло май и в цялата Средна гора/
за водата - преупредих доста отрано всички
за количеството вода, която е необходимо да се носи

Догодина пак :beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Pinky76 » Пон Май 18, 2009 9:35 am

Тук докладва още един фен на Ливърпул :D :beer: Относно състезанието беше много добре организирано и като се има предвид ограничените възможности на момчетата от клуб Сърнена Гора,всеки от тях си има друга работа,семейство и така нататък,се справиха отлично.Трасето беше типично катераческо в началото,което много ми хареса,мерси за което на Колъо :agree: :D.Към края вече става по-лесно и това е добре за по-неподготвените участници,да стигнат горе долу в съзнание на финала и да се върнат пак.Относно жегата,да беше горещо момчета,но лятото става и над 40,а в Гърция лятото е над 50.Така че трябва да сме свикнали с това.Друг въпрос е,че който не е трениран достатъчно добре се поти ужасно много,но за всички условията са еднакви и таман така се свалят повече килограми :popcorn: ;) ,аз лично без да се потя много съм изгубил над 2-3кг.Само трябваше да се изкъпим преди да излезем да пийнем нещо с компания вечерта,че мойта нямаше да пусне после :D Забележки само може би да имаше по един човек на ключови места или да има контрола по средата на трасето,защото секоха трасето някои хора.Всичко друго беше добре изпипано и чакаме с нетърпение следващата такава проява в любимата ми Зара,все пак съм завършил там,какви мадами бяха в моя клас :evil: :love: :roll2:
Pinky76

Мнениеот kotka12 » Пон Май 18, 2009 10:07 am

тюююю, нещо много ливърпулци са се навъдили напоследък :bigeyes:
ми така е
преди Министерство на Земеделието и горите пръскаше редовно с препарати
ама вече нема :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow:

честито за победата
а колкото до хората, които сякоха трасето - видя, че си бяха дисквалифицирани :agree:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Virtuous » Пон Май 18, 2009 3:02 pm

Ето малко снимки от мен.
http://4storing.com/w72pe8/7341ca586508 ... ea23b.html
Някой друг ако има нека качва! :popcorn:

Изображение
Аватар
Virtuous

Мнениеот Martyh » Пон Май 18, 2009 10:40 pm

Хайде малко снимки и от мен,на посоки и с най дългото колело hand-made in Стара Загора!
За съжаление партньорът ми се успа и неможахме да участваме! :D :D :D

http://www.album.bg/tiper/albums/85189/
Аватар
Martyh

Рейтинг: 1233

Мнениеот Pinky76 » Пон Май 18, 2009 11:07 pm

Е смалиха им бюджета от правителството,криза е все пак :D и сега ставаме все повече и повече :D ,между другото честита титла,но другата година се надявам да сме ние шампиони,дай да подкупим Бербо с малко фасул и бира да не вкарва много голови на Ливърпул :D :rofl: .Това малко :offtopic: По темата отново,добри снимки момчета,но те са от състезатели и са от старта и финала.Ако имаше кой да снима и по трасето щеше да е супер.И тук малко нз негативна гледна точка.По време на карането из Аязмото малко след старта и преди финала,защото в планина е нормално да няма народ.Може и да греша на имаше много семейства излязли на разходка и цели групички тинейджери като мадами и "пичове" с цайси,но никой не ни обърна внимание.Дори не ни пляскаха,камо ли да се спрат и да се поинтересуват какво е това и какви са тези момчета с номера и екипи.Нз не сме популярни или интересни и щом обикновените хора хич не им пука,чух за велошествията в Пловдив и София,където е нямало един репортер да отрази събитията,а са се събрали много хора с колела.Как ще се заинтересуват онези плюжези депутати и "бизнесмени".Много се стараете със тези добри състезания момчета,но ето нямаше участници от нежния пол,което е жалко.При траяла на центъра ще се съберат доста хора,но нз как да ги накараме да дойдат да ни гледат как караме на Аязмото,а камо ли навътре в планината.Защото повечето от тях ще се запалят по колоезденето и ще покарват по малко в планината поне,а може и нови таланти да се намерят.Може би повечко реклама като да се разлепят едни афиши из центъра да кажем и да съберем малко публика.Да видят тинейджърите как карат батковците :D :nuts: и да видят,че спорта е здраве и е по интересно от стоене на кафета цял ден и че ние не сме някакви задръстеняци,а пичове :agree: :D :D .Колкото повече хора карат колело,бягат из парка дори веднъж седмично,значи е имало защо да се бъхтите с организацията и ние с карането.Елате ве момчета и момичета,които разглеждате форумите,аз не хапя :D :rofl: ,другите батковци също,е не мога да гарантирам за всички де. :look: :lol2: Който може да кара колело добре да участва,а който не,да покарва наоколо с бира в ръка :beer: .Е това е от мен,приятелката ми ме вика в другата стая,е аз на хубави момичета не отказвам. :eyebrow: ;) До скоро момчета и да се надяваме и момичета другият път. :) :agree: :beer: Пинко,край на доклада :D :peace:
Pinky76

Мнениеот cholla » Вто Май 19, 2009 4:02 am

ПИнко давай го по ларж,
Важното е, че е имало подобно мероприятие и ти си си направил кефа там, няма как да накараш някого, нямащ интерес към това да дойде, участва или пък публика и т.н.
Каква публика очакваш ти на едно ендуро състезание та нали те ще видят един старт и финал където емоцията е 0. Кефа на такива състезания е да си в играта... така че жули гуми и да не ти дреме. Да живее общината :rofl: алчни хиени
cholla

Мнениеот tanya » Вто Май 19, 2009 8:34 am

Е, Пинки, на мен ми се идваше, ама не мога вече да огрея навсякъде :rofl:
А това за публиката, си е болна тема... Правили сме тук състезания навремето и в парка, който си е в града и на по-отдалечени места... ами резултатът винаги е един и същ. Публиката, доколкото я има, е от приятели на участниците, други няма. И афиши сме слагали. Повечето хора хич не ги е еня за спорта. Обаче пък автомобилно рали като се провежда, да видиш що народ се събира :D

Радвам се, че сте си направили хубаво състезание.
Живот и здраве, наесен ще уважим Вело рали "Средна гора", ако се проведе.
Изображение
Аватар
tanya

Рейтинг: 1913

Мнениеот Virtuous » Вто Май 19, 2009 10:13 pm

Ще помоля някой от организаторите или някой от потребителите ако има маршрута да го постне в темата та да се види поне от къде сме се мъчили..! :peace:

Изображение
Аватар
Virtuous

Мнениеот Crimed » Сря Май 20, 2009 9:16 am

КОга ще излязат резултатите
и снимки :dontknow: :batman:
все пак участвах и бе6е яко! :alien:
Giant Glory Rider
Аватар
Crimed

Рейтинг: 1196

Мнениеот Virtuous » Чет Май 21, 2009 8:51 am

Репортажа от състезанието излезе...Сега става да се появи цяла галерия от ХаМстЕро00 :beer: :beer:

Изображение
Аватар
Virtuous

Мнениеот Admin » Чет Май 21, 2009 9:14 am

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TheAnimal » Чет Май 21, 2009 9:16 am

Crimed написа:КОга ще излязат резултатите
и снимки :dontknow: :batman:
все пак участвах и бе6е яко! :alien:

http://www.mtb-bg.com/index2.html?http: ... 00509.html
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот 4getcredo » Чет Май 21, 2009 9:22 am

Тоа, слаботелесният, к'во са пъчи... :D :paperba:
Изображение
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот Quasar » Чет Май 21, 2009 9:32 am

Not Found

The requested URL /news/news00719_klasirane.xls was not found on this server. :dontknow:
Аватар
Quasar

Рейтинг: 1305

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив