ACID BURN написа:Ще бъде ли голям проблем, ако нямам медицинско свидетелство?
Мисля че да!
Ще има ли пунктове с казани ФАСУЛ

ACID BURN написа:Ще бъде ли голям проблем, ако нямам медицинско свидетелство?

Баце, вчера те видях в гръб, пожелавам ти и днес да ти гледат гърбаpapi007 написа:WOW LET'S GO,PUT YOUR FOOT TO THE PEDAL, PUT THE PEDAL TO THE MEDAL....
момци и моми, идем

, колелото си
, колелото си  .
.

и тея очи
 и тея очи   
   Пък и водата свърших
  Пък и водата свърших  Ще ти ви се оплаквам в петък на нощното каране като идем да пием бира за рожденния ми ден, просто няма как да ви се размине
  Ще ти ви се оплаквам в петък на нощното каране като идем да пием бира за рожденния ми ден, просто няма как да ви се размине  

)
 ) 
  ) - викна, иначе направо си бях забил надолу...
  ) - викна, иначе направо си бях забил надолу...  

Относно състезанието беше много добре организирано и като се има предвид ограничените възможности на момчетата от клуб Сърнена Гора,всеки от тях си има друга работа,семейство и така нататък,се справиха отлично.Трасето беше типично катераческо в началото,което много ми хареса,мерси за което на Колъо
                                                                                                         Относно състезанието беше много добре организирано и като се има предвид ограничените възможности на момчетата от клуб Сърнена Гора,всеки от тях си има друга работа,семейство и така нататък,се справиха отлично.Трасето беше типично катераческо в началото,което много ми хареса,мерси за което на Колъо  
   .Към края вече става по-лесно и това е добре за по-неподготвените участници,да стигнат горе долу в съзнание на финала и да се върнат пак.Относно жегата,да беше горещо момчета,но лятото става и над 40,а в Гърция лятото е над 50.Така че трябва да сме свикнали с това.Друг въпрос е,че който не е трениран достатъчно добре се поти ужасно много,но за всички условията са еднакви и таман така се свалят повече килограми
.Към края вече става по-лесно и това е добре за по-неподготвените участници,да стигнат горе долу в съзнание на финала и да се върнат пак.Относно жегата,да беше горещо момчета,но лятото става и над 40,а в Гърция лятото е над 50.Така че трябва да сме свикнали с това.Друг въпрос е,че който не е трениран достатъчно добре се поти ужасно много,но за всички условията са еднакви и таман така се свалят повече килограми  
   ,аз лично без да се потя много съм изгубил над 2-3кг.Само трябваше да се изкъпим преди да излезем да пийнем нещо с компания вечерта,че мойта нямаше да пусне после
 ,аз лично без да се потя много съм изгубил над 2-3кг.Само трябваше да се изкъпим преди да излезем да пийнем нещо с компания вечерта,че мойта нямаше да пусне после  Забележки само може би да имаше по един човек на ключови места или да има контрола по средата на трасето,защото секоха трасето някои хора.Всичко друго беше добре изпипано и чакаме с нетърпение следващата такава проява в любимата ми Зара,все пак съм завършил там,какви мадами бяха в моя клас
 Забележки само може би да имаше по един човек на ключови места или да има контрола по средата на трасето,защото секоха трасето някои хора.Всичко друго беше добре изпипано и чакаме с нетърпение следващата такава проява в любимата ми Зара,все пак съм завършил там,какви мадами бяха в моя клас  

и сега ставаме все повече и повече
  и сега ставаме все повече и повече  ,между другото честита титла,но другата година се надявам да  сме ние шампиони,дай да подкупим Бербо с малко фасул и бира да не вкарва много голови на Ливърпул
 ,между другото честита титла,но другата година се надявам да  сме ние шампиони,дай да подкупим Бербо с малко фасул и бира да не вкарва много голови на Ливърпул  
   .Това малко
 .Това малко   По темата отново,добри снимки момчета,но те са от състезатели и са от старта и финала.Ако имаше кой да снима и по трасето щеше да е супер.И тук малко нз негативна гледна точка.По време на карането из Аязмото малко след старта и преди финала,защото в планина е нормално да няма народ.Може и да греша на имаше много семейства излязли на разходка и цели групички тинейджери като мадами и "пичове" с цайси,но никой не ни обърна внимание.Дори не ни пляскаха,камо ли да се спрат и да се поинтересуват какво е това и какви са тези момчета с номера и екипи.Нз не сме популярни или интересни и щом обикновените хора хич не им пука,чух за велошествията в Пловдив и София,където е нямало един репортер да отрази събитията,а са се събрали много хора с колела.Как ще се заинтересуват онези плюжези депутати и "бизнесмени".Много се стараете със тези добри състезания момчета,но ето нямаше участници от нежния пол,което е жалко.При траяла на центъра ще се съберат доста хора,но нз как да ги накараме да дойдат да ни гледат как караме на Аязмото,а камо ли навътре в планината.Защото повечето от тях ще се запалят по колоезденето и ще покарват по малко в планината поне,а може и нови таланти да се намерят.Може би повечко реклама като да се разлепят едни афиши из центъра да кажем и да съберем малко публика.Да видят тинейджърите как карат батковците
     По темата отново,добри снимки момчета,но те са от състезатели и са от старта и финала.Ако имаше кой да снима и по трасето щеше да е супер.И тук малко нз негативна гледна точка.По време на карането из Аязмото малко след старта и преди финала,защото в планина е нормално да няма народ.Може и да греша на имаше много семейства излязли на разходка и цели групички тинейджери като мадами и "пичове" с цайси,но никой не ни обърна внимание.Дори не ни пляскаха,камо ли да се спрат и да се поинтересуват какво е това и какви са тези момчета с номера и екипи.Нз не сме популярни или интересни и щом обикновените хора хич не им пука,чух за велошествията в Пловдив и София,където е нямало един репортер да отрази събитията,а са се събрали много хора с колела.Как ще се заинтересуват онези плюжези депутати и "бизнесмени".Много се стараете със тези добри състезания момчета,но ето нямаше участници от нежния пол,което е жалко.При траяла на центъра ще се съберат доста хора,но нз как да ги накараме да дойдат да ни гледат как караме на Аязмото,а камо ли навътре в планината.Защото повечето от тях ще се запалят по колоезденето и ще покарват по малко в планината поне,а може и нови таланти да се намерят.Може би повечко реклама като да се разлепят едни афиши из центъра да кажем и да съберем малко публика.Да видят тинейджърите как карат батковците   
   и да видят,че спорта е здраве и е по интересно от стоене на кафета цял ден и че ние не сме някакви задръстеняци,а пичове
  и да видят,че спорта е здраве и е по интересно от стоене на кафета цял ден и че ние не сме някакви задръстеняци,а пичове   

.Колкото повече хора карат колело,бягат из парка дори веднъж седмично,значи е имало защо да се бъхтите с организацията и ние с карането.Елате ве момчета и момичета,които разглеждате форумите,аз не хапя
 .Колкото повече хора карат колело,бягат из парка дори веднъж седмично,значи е имало защо да се бъхтите с организацията и ние с карането.Елате ве момчета и момичета,които разглеждате форумите,аз не хапя  
   ,другите батковци също,е не мога да гарантирам за всички де.
 ,другите батковци също,е не мога да гарантирам за всички де.  
   Който може да кара колело добре да участва,а който не,да покарва наоколо с бира в ръка
  Който може да кара колело добре да участва,а който не,да покарва наоколо с бира в ръка  .Е това е от мен,приятелката ми ме вика в другата стая,е аз на хубави момичета не отказвам.
 .Е това е от мен,приятелката ми ме вика в другата стая,е аз на хубави момичета не отказвам.  
   До скоро момчета и да се надяваме и момичета другият път.
 До скоро момчета и да се надяваме и момичета другият път.  

Пинко,край на доклада
 Пинко,край на доклада  

алчни хиени
  алчни хиени 

Crimed написа:КОга ще излязат резултатите
и снимки

все пак участвах и бе6е яко!

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта