Е смалиха им бюджета от правителството,криза е все пак

и сега ставаме все повече и повече

,между другото честита титла,но другата година се надявам да сме ние шампиони,дай да подкупим Бербо с малко фасул и бира да не вкарва много голови на Ливърпул

.Това малко

По темата отново,добри снимки момчета,но те са от състезатели и са от старта и финала.Ако имаше кой да снима и по трасето щеше да е супер.И тук малко нз негативна гледна точка.По време на карането из Аязмото малко след старта и преди финала,защото в планина е нормално да няма народ.Може и да греша на имаше много семейства излязли на разходка и цели групички тинейджери като мадами и "пичове" с цайси,но никой не ни обърна внимание.Дори не ни пляскаха,камо ли да се спрат и да се поинтересуват какво е това и какви са тези момчета с номера и екипи.Нз не сме популярни или интересни и щом обикновените хора хич не им пука,чух за велошествията в Пловдив и София,където е нямало един репортер да отрази събитията,а са се събрали много хора с колела.Как ще се заинтересуват онези плюжези депутати и "бизнесмени".Много се стараете със тези добри състезания момчета,но ето нямаше участници от нежния пол,което е жалко.При траяла на центъра ще се съберат доста хора,но нз как да ги накараме да дойдат да ни гледат как караме на Аязмото,а камо ли навътре в планината.Защото повечето от тях ще се запалят по колоезденето и ще покарват по малко в планината поне,а може и нови таланти да се намерят.Може би повечко реклама като да се разлепят едни афиши из центъра да кажем и да съберем малко публика.Да видят тинейджърите как карат батковците

и да видят,че спорта е здраве и е по интересно от стоене на кафета цял ден и че ние не сме някакви задръстеняци,а пичове

.Колкото повече хора карат колело,бягат из парка дори веднъж седмично,значи е имало защо да се бъхтите с организацията и ние с карането.Елате ве момчета и момичета,които разглеждате форумите,аз не хапя

,другите батковци също,е не мога да гарантирам за всички де.

Който може да кара колело добре да участва,а който не,да покарва наоколо с бира в ръка

.Е това е от мен,приятелката ми ме вика в другата стая,е аз на хубави момичета не отказвам.

До скоро момчета и да се надяваме и момичета другият път.

Пинко,край на доклада