Днес бях навън на разходка и това, което видях, ме накара да вървя и да се двоумя към кой да насочвам вниманието си - към компанията, с която бях, или към пътеката, по която вървях.
Става дума за този маршрут, описан от Admin.
В момента състоянието на пътеката е изключително добро, изсъхнала е добре. Говоря за спускането, изкачването не е проблем, пътя е отличен!
Та... търся си компания за утре или другиден да направим маршрута. Ще се радвам да е някой, който ще ме изчаква нагоре (не съм кой знае колко бърз) както и да мога да разчитам на него, ако стане нещо надолу.
Нека направим този така хубав маршрут в идните слънчеви дни, след това според сайта времето ще се развали достатъчно, за да го направи некараем (за мен).
Admin е направил отлично описание на маршрута. Но на едно от местата във финалната част на спускането, където пътеката се разклонява, може да се поеме по другият път, а не посоченият от него. Именно и затова се обръщам към хората с по-тежки машини за нанадолните дисциплини. Пътеката в тази и част е използвана от мотористи за да се изкачват по нея. Настилката е ситни камъчета и пръст, коловозите са плитки, но наклона за мен лично е за болни хора. Има множество препятствия - клони, дървета - което я прави и сравнително технична, но... не смея да давам оценки. Накрая пътеката завършва с "нещо като дроБ", както, със скромния си опит на човек, каращ из парка, успях да го оценя. За мен завършека е доста опасен, може би ще е по-добре да се види в началото (минава се оттам, все пак маршрута е кръгов), за да няма после недоразумения и свиждане в Пирогов.
Та - ако има (най-добре 2ма и повече) тест-пилоти с ентусиазъм и подходящи машини да заповядат да направят оценка на тази част от пътеката, неописана от Любо.
Час на тръгване - както се разберем.
Място на срещата - площада на Бухово.
Поздрави!

Евала Боби, универсален карач си! Не се плашиш ни от нощ, ни от темпо, ни от километри, ни от катерене, ни от спускане!Имаш уважението ми!
 Евала Боби, универсален карач си! Не се плашиш ни от нощ, ни от темпо, ни от километри, ни от катерене, ни от спускане!Имаш уважението ми!   
    и за теб трябва да има
  и за теб трябва да има   
 Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!