Бухово - 01/02.10

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Бухово - 01/02.10

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Сеп 30, 2008 6:56 pm

Здравейте!

Днес бях навън на разходка и това, което видях, ме накара да вървя и да се двоумя към кой да насочвам вниманието си - към компанията, с която бях, или към пътеката, по която вървях.

Става дума за този маршрут, описан от Admin.
В момента състоянието на пътеката е изключително добро, изсъхнала е добре. Говоря за спускането, изкачването не е проблем, пътя е отличен!

Та... търся си компания за утре или другиден да направим маршрута. Ще се радвам да е някой, който ще ме изчаква нагоре (не съм кой знае колко бърз) както и да мога да разчитам на него, ако стане нещо надолу.

Нека направим този така хубав маршрут в идните слънчеви дни, след това според сайта времето ще се развали достатъчно, за да го направи некараем (за мен).

Admin е направил отлично описание на маршрута. Но на едно от местата във финалната част на спускането, където пътеката се разклонява, може да се поеме по другият път, а не посоченият от него. Именно и затова се обръщам към хората с по-тежки машини за нанадолните дисциплини. Пътеката в тази и част е използвана от мотористи за да се изкачват по нея. Настилката е ситни камъчета и пръст, коловозите са плитки, но наклона за мен лично е за болни хора. Има множество препятствия - клони, дървета - което я прави и сравнително технична, но... не смея да давам оценки. Накрая пътеката завършва с "нещо като дроБ", както, със скромния си опит на човек, каращ из парка, успях да го оценя. За мен завършека е доста опасен, може би ще е по-добре да се види в началото (минава се оттам, все пак маршрута е кръгов), за да няма после недоразумения и свиждане в Пирогов.

Та - ако има (най-добре 2ма и повече) тест-пилоти с ентусиазъм и подходящи машини да заповядат да направят оценка на тази част от пътеката, неописана от Любо.

Час на тръгване - както се разберем.
Място на срещата - площада на Бухово.

Поздрави! :beer:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот borislav » Вто Сеп 30, 2008 7:16 pm

Значи аз съм за, и 2та дни съм сво6оден
Аватар
borislav

Рейтинг: 2000

Мнениеот Yavkata » Вто Сеп 30, 2008 8:37 pm

:offtopic: Евала Боби, универсален карач си! Не се плашиш ни от нощ, ни от темпо, ни от километри, ни от катерене, ни от спускане!Имаш уважението ми! :agree: :beer:
Димитре, седалката ми става все по - удобна , и по -удобна :D и за теб трябва да има :beer: :offtopic:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот rePlay » Вто Сеп 30, 2008 10:27 pm

:offtopic:
Бих се включил, но съм от другата страна на планината. :popcorn:

Бих искал да попитам дали имате някаква информация относно х.Мургаш и това което предлага, тъй като в интернет информацията е много разновидна.

Поздрави
Аватар
rePlay

Рейтинг: 1197

Мнениеот subritual » Вто Сеп 30, 2008 11:43 pm

Аз съм ЗА.Въпреки, че се връщам от голямо алкохолно смазване.Днес около 10 съм в началото на маршрута, ако до това време не е определено друго.
Аватар
subritual

Мнениеот Sp3c7r3 » Сря Окт 01, 2008 6:46 am

@rePlay: ами какво да кажа, освен да тръгваш, ще се видим горе ;) :D
Хижата горе, поне според това, което аз видях последният път е в ремонт, като се наливат доста пари в нея. Лошото е, че не видях хора горе (хижари). Това е информацията която аз мога да дам, макар и оскъдна. Дано да съм бил полезен.

@subritual: според сайта на градския транспорт aвтобсус 117 има в 12.25 от автостанция Изток. Препоръчвам поне 10 минути да си там по-раничко за да може да се уговориш с водача на автобуса - това, ако пътуваш с градския транспорт. Същият този автобус е на площада в Бухово 13:20. Когато и ще е срещата! :)

13:20 на площада в Бухово, аз съм със тъмно-синя Украйна и мешка.
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот borislav » Сря Окт 01, 2008 7:43 am

Аз ще съм 12.00 на гара изток
Аз съм с черна НТ2ка и черна каска на която пише че съм лош :)
Гледайте да не закъснявате.
@Yavkata куче от салам не се плаши
Аватар
borislav

Мнениеот Sky_Knight » Сря Окт 01, 2008 8:05 am

Предатееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееелииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!! :bawling: :bawling: :bawling:

Защо трябва да съм на работааааааа..... :bawling:
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот Sp3c7r3 » Сря Окт 01, 2008 8:13 am

:offtopic:
Sky_Knight написа:Предатееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееелииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!! :bawling: :bawling: :bawling:

Защо трябва да съм на работааааааа..... :bawling:

Тhe Ultimate Arabian Fisting Style - 3aXo-Turkish-No-Ken! Нидей рива, серсемино, с тебе неделя :) ;) :offtopic:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Sp3c7r3 » Сря Окт 01, 2008 8:34 am

Поради независещи от мен причини срещата се отлага за 14:30! Ако искате - идете по-раничко, аз просто няма да имам възможност да дойда преди този час!

14:30 горе на площада. Успехи!
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Назад към Мероприятия - архив