did написа:аз поемам вината!

bluskanie написа:Аз пък мисля, че много се вживяват всички.
 :rofl::rofl:
:rofl::rofl:

bikerider написа:bluskanie написа:Аз пък мисля, че много се вживяват всички.

nikitzo написа:Е анджак де ...... приятелства по интернет не се създават!

, за по-дърти ( като мене) верно , че не трябва да им се връзваме много ....
 , за по-дърти ( като мене) верно , че не трябва да им се връзваме много .... 

bikerider написа:bluskanie написа:Аз пък мисля, че много се вживяват всички.:rofl::rofl:
Е не може всички да сме безгръбначни (а.к.а "примирени овце")
 Е, затова си ебава майката форума, щото има месии, на които не можеш току така да оспорваш притчите...
  Е, затова си ебава майката форума, щото има месии, на които не можеш току така да оспорваш притчите...

bluskanie написа:Ще почваме да се дебнем във всяка тема, за да си изръсим простотията ли?
bluskanie написа:Е, затова си ебава майката форума, щото има месии, на които не можеш току така да оспорваш притчите...
 :bowdown::bowdown:
:bowdown::bowdown:

bikerider написа:
моля те, прости ми...

bored написа:sss написа:did написа:@bluskanie: На коленеееее!

Загорката е от мен

Консумацията от мен ?
 ...  С bored хора не пием ! Само веселяци се приемат
 ...  С bored хора не пием ! Само веселяци се приемат  

BikeArea написа:В подписа на човека, от който очаквате да прави какво ли не само и само да угоди на този или онзи, или на определени групи от форума, е записано нещо много вярно - "Интилигентния човек може да се държи като такъв или като простак, простакът няма този избор!" Помислете над тези думи, когато отново пишете нещо по адрес на спамерите и новоасоцииращата се група "пубери".

hlebarka написа:Не знам в какви саксии растете, но е добре да знаете, че в случая заставате на страната на полуграмотните темерути. Ако форумната кретения лесно се пуска покрай ушите, когато в живия живот пуберът и спамерът ти се блещят насреща дворцовите сентенции не помагат.

BikeArea написа:Когато видят, че вече няма кой да ги слуша, току-виж се усетят какви глупости дрънкат.

bikerider написа:Между другото, последно като проверявах в подписа на Admin пишеше "ИнтЕлигентният човек"

BikeArea написа:
А относно живия живот - по улицата се разминаваш с десетки хора дневно, които не забелязваш. По същия начин можеш да подминеш и спамера, и пубера без значение колко ти се блещят.

!!!
  !!!

BikeArea написа:Когато видят, че вече няма кой да ги слуша, току-виж се усетят какви глупости дрънкат.

Alien написа:Да останем 20 човека във форума ли, които да си пишем само смислени неща?

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта