did написа:аз поемам вината!
bluskanie написа:Аз пък мисля, че много се вживяват всички.
bikerider написа:bluskanie написа:Аз пък мисля, че много се вживяват всички.
nikitzo написа:Е анджак де ...... приятелства по интернет не се създават!
bikerider написа:bluskanie написа:Аз пък мисля, че много се вживяват всички.:rofl::rofl:
Е не може всички да сме безгръбначни (а.к.а "примирени овце")
bluskanie написа:Ще почваме да се дебнем във всяка тема, за да си изръсим простотията ли?
bluskanie написа:Е, затова си ебава майката форума, щото има месии, на които не можеш току така да оспорваш притчите...
bikerider написа:
моля те, прости ми...
bored написа:sss написа:did написа:@bluskanie: На коленеееее!
![]()
![]()
Загорката е от мен
![]()
Консумацията от мен ?
BikeArea написа:В подписа на човека, от който очаквате да прави какво ли не само и само да угоди на този или онзи, или на определени групи от форума, е записано нещо много вярно - "Интилигентния човек може да се държи като такъв или като простак, простакът няма този избор!" Помислете над тези думи, когато отново пишете нещо по адрес на спамерите и новоасоцииращата се група "пубери".
hlebarka написа:Не знам в какви саксии растете, но е добре да знаете, че в случая заставате на страната на полуграмотните темерути. Ако форумната кретения лесно се пуска покрай ушите, когато в живия живот пуберът и спамерът ти се блещят насреща дворцовите сентенции не помагат.
BikeArea написа:Когато видят, че вече няма кой да ги слуша, току-виж се усетят какви глупости дрънкат.
bikerider написа:Между другото, последно като проверявах в подписа на Admin пишеше "ИнтЕлигентният човек"
BikeArea написа:
А относно живия живот - по улицата се разминаваш с десетки хора дневно, които не забелязваш. По същия начин можеш да подминеш и спамера, и пубера без значение колко ти се блещят.
BikeArea написа:Когато видят, че вече няма кой да ги слуша, току-виж се усетят какви глупости дрънкат.
Alien написа:Да останем 20 човека във форума ли, които да си пишем само смислени неща?
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта