Тоя форум си е*а майката!

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Мнениеот bluskanie » Вто Фев 13, 2007 10:25 am

Аз пък мисля, че много се вживяват всички. Ясно, че има някакво "пристрастяване", но чак пък толкова... Игнор на типизмите и другото е работа на модераторите...

И, да... съгласен съм с това:

"Може би е дошло време всеки от нас да помисли с каква точно цел влиза напоследък във форума: дали за да се заяде с някого? Дали за да покаже превъзходството си? Дали за да напише поредната глупост? Дали за да напише нещо смислено? Дали за да общува приятелски с други посетители? И т.н. - възможните причини за писане във форума може да са много и на практика преобладаването на някои от тях сред повече потребители води до формиране на цялостния облик на форума. "
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Newone » Вто Фев 13, 2007 10:48 am

did написа:аз поемам вината!

Aбе то и аз мога да поема бая вина - червено, бяло, розе, пенливо.... :beer: :beer:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот bikerider » Вто Фев 13, 2007 11:46 am

bluskanie написа:Аз пък мисля, че много се вживяват всички.

:rofl::rofl::rofl:
Е не може всички да сме безгръбначни (а.к.а "примирени овце") :peace:
Последна промяна bikerider на Вто Фев 13, 2007 12:15 pm, променена общо 2 пъти
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот People = Shit » Вто Фев 13, 2007 11:47 am

bikerider написа:

:rofl:

Аз пък мисля да се заключи темата :agree:
Изображение
Аватар
People = Shit

Рейтинг: 1755

Мнениеот Alien » Вто Фев 13, 2007 12:50 pm

Ебаси, а после аз си мислех, че съм зависим от тоя форум... абе хора, много навътре приемате едно виртуално пространство...
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот nikitzo » Вто Фев 13, 2007 1:53 pm

Е анджак де ...... приятелства по интернет не се създават!
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот bored » Вто Фев 13, 2007 1:54 pm

nikitzo написа:Е анджак де ...... приятелства по интернет не се създават!

Ама за обменя на опит и знания става, но не и като ти да ме напсуваш, а аз да ти кажа как да си напълниш дисковата спирачка, нали ? Интернет за мен си остава идеалното място, точно за това, място от което да черпя знания, съвети, опит, макар и теоритичен, което почти винаги е предостатачно, стига някой ти обясни КАЧЕСТВЕНО, тоест аз предпочитам да прочета ТУК и пробвам вместо да ходя до София, до някой сервиз, или ако не е тоз форум, от каде ще знам за новостите, който редовно се изписват от 'неразбиращите' и разясняват от 'разбиращите' на дълго и на широко, на разбираем език. На всички ни е ясно, че има още много други мтб форуми, който са неразбираеми за голяма част от СПАМЕРИТЕ в тоз форум, ама все още немогат да го проумеят. За някои просто е трудно да комбинират няколко качества, които не вярвам да не притежават, спазване на елементарните правила, не чак толкова писането без правописни греЖки, защото това не е по-силите на всеки(:I), малко елементарна култура и ажаба ПИШЕТЕ ТАМ КАДЕТО ТРЯБВА, В ПРАВИЛНИЯ РАЗДЕЛ, под всеки раздел си има пример точно какво трябва да се пише !!!

Това по-горе приятелство ли значи ?
Относно приятелството, проблем ли ще е ако аз и nikitzo или FasTmaN и който и да е друг, си уредим някаква среща посредством тази медия(форрум) и покараме заедно, пием по една бира.. и какво ли не още при условие че имаме достатачно сходни интереси... Та моето мнение е, че и приятелство може да се създане покрай този виртуален свят.
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот sto100jan » Вто Фев 13, 2007 4:42 pm

За младите , верно ,че трябва да пораснат :dunno: , за по-дърти ( като мене) верно , че не трябва да им се връзваме много .... :confused:
Аватар
sto100jan

Рейтинг: 1507

Мнениеот bluskanie » Вто Фев 13, 2007 5:44 pm

bikerider написа:

:rofl::rofl::rofl:
Е не може всички да сме безгръбначни (а.к.а "примирени овце") :peace:

Ще почваме да се дебнем във всяка тема, за да си изръсим простотията ли? :crazy: Е, затова си ебава майката форума, щото има месии, на които не можеш току така да оспорваш притчите...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот did » Вто Фев 13, 2007 5:46 pm

@bluskanie: На коленеееее!
Аватар
did

Мнениеот bluskanie » Вто Фев 13, 2007 5:48 pm

did, :nono:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот sss » Вто Фев 13, 2007 6:53 pm

did написа:@bluskanie: На коленеееее!

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Загорката е от мен :beer: :popcorn:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот bored » Сря Фев 14, 2007 4:54 am

sss написа:

Консумацията от мен ?
Аватар
bored

Мнениеот bikerider » Сря Фев 14, 2007 10:36 am

:offtopic:
bluskanie написа:Ще почваме да се дебнем във всяка тема, за да си изръсим простотията ли?

тежък случай...

bluskanie написа:Е, затова си ебава майката форума, щото има месии, на които не можеш току така да оспорваш притчите...

моля те, прости ми, няма повече да оспорвам нищо :bowdown::bowdown::bowdown:

@did: :beer:

по темата - цитата от Марчинко според мен е повече от достатъчен...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Сря Фев 14, 2007 10:40 am

bikerider написа:
моля те, прости ми...

Аз и да ти простя, няма да се поправиш, така че... по-добре да не си пишем. А, иначе Сирни Заговезни е другата неделя...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Delurin_Imytholes » Сря Фев 14, 2007 12:58 pm

Таз HBH-тъмно е ебати бирата! :beer:
To ROAM is to search for something new.On a mountain bike, you can cover a great distance in a short period of time, or short distance in a great period of time.In mountain biking, there is no destination. Just a bike, a rider, and a place to ride.
Аватар
Delurin_Imytholes

Рейтинг: 1166

Мнениеот sss » Сря Фев 14, 2007 3:15 pm

bored написа:
sss написа:

Консумацията от мен ?

:nono: ... С bored хора не пием ! Само веселяци се приемат :beer:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот BikeArea » Съб Фев 17, 2007 1:32 am

Темата може би вече е поизчерпана, но искам да кажа няколко неща във връзка с Правилата.
Напоследък оставам с впечатление, че много хора не са ги прочели! Вместо да се тръби наляво и на дясно колко изкъсо да се следи за тяхното спазване може всеки от нас да си ги прочете (или препрочете).

Искам да обърна внимание на следните важни моменти:

"Основната цел на нашите форуми е да бъдат едно приятно място за всички почитатели на планинското колоездене, независимо от това колко добре карат, дали знаят много или малко, на каква възраст са, от какъв пол са и т.н. Всеки член на форума има право на мнение и право на уважение, с които останалите трябва да се съобразяват..."

Този цитат освидетелства някои спорове и забележки, по темите из форума, като нарушение на Правилата и някои хора като нарушители (не само от подрастващите). Надявам се след като прочетат горната извадка тези хора да се осъзнаят като такива.
Като почитатели на планинското колоездене ние сме тук да обсъждаме теми свързани с него, а не кой колко е дорасъл, кой колко е "про" и какво му е държанието. Администраторите могат да вземат мерки срещу хора, които дразнят с поведението си, но какво да правят с тези, които ги критикуват? В крайна сметка всеки си казва "да бе... тоя как може да пише такива простотии" и се почва ръсене на мъдрост, обявяване на някой за спамер, съответно той започва да се защитава и... куп други, които далеч нямат връзка с планинското колоездене. Да, на практика критиката може и да е вярна, но бяга от общия смисъл на форума.

В подписа на човека, от който очаквате да прави какво ли не само и само да угоди на този или онзи, или на определени групи от форума, е записано нещо много вярно - "Интилигентния човек може да се държи като такъв или като простак, простакът няма този избор!" Помислете над тези думи, когато отново пишете нещо по адрес на спамерите и новоасоцииращата се група "пубери".

"Форумите са ваши, пазете ги от боклук! " - това също е цитат от Правилата, в случай, че някой отново си спести прочитането им...
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Мнениеот shepo » Съб Фев 17, 2007 3:50 pm

напълно подкрепям :agree:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот bored » Нед Фев 18, 2007 2:46 pm

BikeArea, :beer:
Това определено беше смислен пост, точно за тази тема.
Аватар
bored

Мнениеот hlebarka » Нед Фев 18, 2007 3:30 pm

BikeArea написа:В подписа на човека, от който очаквате да прави какво ли не само и само да угоди на този или онзи, или на определени групи от форума, е записано нещо много вярно - "Интилигентния човек може да се държи като такъв или като простак, простакът няма този избор!" Помислете над тези думи, когато отново пишете нещо по адрес на спамерите и новоасоцииращата се група "пубери".

:nono:

докато ум се наумува, лудо се налудува

Не знам в какви саксии растете, но е добре да знаете, че в случая заставате на страната на полуграмотните темерути. Ако форумната кретения лесно се пуска покрай ушите, когато в живия живот пуберът и спамерът ти се блещят насреща дворцовите сентенции не помагат.
Аватар
hlebarka

Мнениеот BikeArea » Нед Фев 18, 2007 3:56 pm

hlebarka написа:Не знам в какви саксии растете, но е добре да знаете, че в случая заставате на страната на полуграмотните темерути. Ако форумната кретения лесно се пуска покрай ушите, когато в живия живот пуберът и спамерът ти се блещят насреща дворцовите сентенции не помагат.

Не подкрепям въпросните "темерути" в така порочната им дейност, а се опитвам да огранича вниманието върху тях (било то и под формата на критика). Когато видят, че вече няма кой да ги слуша, току-виж се усетят какви глупости дрънкат.

А относно живия живот - по улицата се разминаваш с десетки хора дневно, които не забелязваш. По същия начин можеш да подминеш и спамера, и пубера без значение колко ти се блещят.
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Мнениеот bikerider » Нед Фев 18, 2007 4:07 pm

BikeArea написа:Когато видят, че вече няма кой да ги слуша, току-виж се усетят какви глупости дрънкат.

A следващите след тях? :)

Между другото, последно като проверявах в подписа на Admin пишеше "ИнтЕлигентният човек" ;)
Аватар
bikerider

Мнениеот RAM-FR » Нед Фев 18, 2007 4:27 pm

bikerider написа:Между другото, последно като проверявах в подписа на Admin пишеше "ИнтЕлигентният човек" ;)

И в Българския правописен речник пише "интЕлигентен" :dunno:
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот hlebarka » Нед Фев 18, 2007 4:41 pm

BikeArea написа:

А относно живия живот - по улицата се разминаваш с десетки хора дневно, които не забелязваш. По същия начин можеш да подминеш и спамера, и пубера без значение колко ти се блещят.

Изображение
Аватар
hlebarka

Мнениеот BikeArea » Нед Фев 18, 2007 5:18 pm

:offtopic: !!!

Не съм тънкообиден човек и ще се направя, че нищо не е станало, но от подобни опити да се заяждате с хората (за правописни грешки или други незначителни неща) форума също не печели много!
Вижте какво сте написали, вижте и написаното от някой спамер и си помислете дали не виждате себе си като в огледало в този момент !!! :(!:

Спирам да пиша в темата, така че всякакви забележки и цитати от написаното по горе в поста ми не ще бъдат репликирани!

ЕДИТ: Не оствам с лошо отношение към никого, просто защитавам позицията си.
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Мнениеот did » Нед Фев 18, 2007 6:08 pm

BikeArea написа:Когато видят, че вече няма кой да ги слуша, току-виж се усетят какви глупости дрънкат.

BikeArea, ти май предлагаш борбата със скакалците да става на принципа "Остави ги да ядат бе! Като свърши зеленото и ще си тръгнат!"
Аватар
did

Мнениеот Alien » Нед Фев 18, 2007 10:18 pm

@did - не ти е правилно сравнението. Тия пикльовци няма да навредят на никого по начина, по който скакалците ще го направят. Всичко е до внимание - аз дори не им чета постовете. За сметка на това теми като онази за таксиджиите чета с удоволствие. Какво повече искате?! Да останем 20 човека във форума ли, които да си пишем само смислени неща?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Harka » Пон Фев 19, 2007 12:45 am

Alien написа:Да останем 20 човека във форума ли, които да си пишем само смислени неща?

Точно така!
Арийската раса ще пребъде!

BTW, с абсолютно удоволствие не съм прочел нито един пост от таксиджийската тема.

Edit: Няма и да прочета...

Гледай снукър и не се занимавай с глупости.
Аватар
Harka

Мнениеот did » Пон Фев 19, 2007 12:42 pm

Harka написа:Гледай снукър и не се занимавай с глупости.

Финалът снощи беше страшен :)
Аватар
did

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта