НЕ знам защо има такава настройка към нас! Хората толкова ли са ограничени, че да не възприемат елементарна екипировка като нормална, независимо дали е за DH, DJ или XC ? Едно време като бях на 10 и карах стария си хардтейл със ХС каска ми се подиграваха и накрая просто я хвърлих под леглото и не я сложих повече! Тъпите ко**ленца ми бяха убили удоволствието от безопасното каране!
Сега има още повече комплексари и дебили, като огромната част от тях са чалгари, което обяснява повсеместното им разпространение. Ама колко са малоумни... Като минавам покрай групичка чалгари обикновенно се чува след мен "Тоя па, тоя па, ебаaa'ти каската

" или "ский го тоя, кфо се пра'и?!"

Е да, ама сега съм 191см и с фуллфейса и fatass гумите се сдържат от по-крайни оценки щото ги е страх

А един път на 5-те кюшета се засякох с едни тъпи ку*ви - изрусени, гримирани, с блузи с пайети и пантофки с розови пухени точета и кючекчийски къси полички и отдолу мрежести клинове

Та тези чалгаркички ми се изсмяха и ме посочиха с пръст

(а бях със фулфейса и един червен суичер с анархистки кръст и черепи

) Ядосах им се на простотията и малуомщината и малко ми оставаше да ги нахраня, ама реших поне едната страна да не изпростява...
А като си взех 661 дъртлид-а хората твърдяха, че не ми отива, дълбоко убедени, че това е моден аксесоар!
А като слезна от колелото ставам "скейтър" и "кецоман"

Един път вървя с приятелката си в района на Славейков и един чалгар седи на входа не един безистен, гледа нагло, с ръце в джобовете, облегнат на мръсната стена и съвсем тихичко каза "Ей, скейтър тъп, ако ти хвана ку**ичката, как ще я разцепя..." И ако не беше приятелката ми да ме спре, щях да го убия лай**ра с шестограните в раницата ми!!!
A в Торонто едни дебели и мазни "момичета", кото местните смятат за особено привлекателни, ми се смяха на ХС каската...

Е, поне на дърлид-а не се смяха (слава богу, щото иначе накъде щеше да отва света...)
Имам чуството, че масовата простотия и тесногръдие никога няма да спре да ни преследва! И тя не е само сред тийновете а ми е също толкова разпространена и сред зрелите възрастни

Нека поне не им обръщаме внимание. Нито на комплексираните чалгари, които не правят ралика м/у гъзария и риск, и се страхуват от нормална музика и екипировка
пп В подписа ми е