Как ви приема обществото в вашия град/село като байкари?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот FasTmaN » Сря Яну 03, 2007 9:40 pm

Чесно чета и падам от стола майна ако става на въпрос гледах едно триал клипче и един пич дропваше от 3м и в същия момент минава група хора поглеждат и веднага се обръщат мисълта ми ,че там не им обръщат внимание а тука ни имат за извънземни :)
п.п. темата разцепва жестоко :rofl:
Skype - nicksan90
E-mail - [email protected]
:D :D :D Money,I Love Money :D :D :D
Аватар
FasTmaN

Рейтинг: 1700

Мнениеот Jabsco » Сря Яну 03, 2007 9:42 pm

Аз много обичам когато някое малко детенце каже "Ухаа, видя ли го този!" :)
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот FasTmaN » Сря Яну 03, 2007 9:44 pm

Jabsco написа:Аз много обичам когато някое малко детенце каже "Ухаа, видя ли го този!" :)
На това му се вика "ПОЗЬОР"
Skype - nicksan90
E-mail - [email protected]
:D :D :D Money,I Love Money :D :D :D
Аватар
FasTmaN

Рейтинг: 1700

Мнениеот CR Vektor » Сря Яну 03, 2007 10:35 pm

:rofl: Малее незнаех че дори с ДЖ каската ще ме нареждат:
Карам си аз неска по главната и 3 супер яки мадами до мен гледам аз едната и и се любувам и в същия момент тя се обръща към приятелката си и казва:-Оле Глей го тоя ма сигурно е луд :dunno: че съм луд луд съм ама чак пък толкова че по очите да ме познава!
Freeride,Street,Downhill and Dirt Culture!!!!Truvativ,Marzocchi,Heys,MAVIC,MAXXIS,SIXSIXONE!!!!
Бившо име:Димитър Вергиев
Аватар
CR Vektor

Рейтинг: 1200

Мнениеот Jabsco » Чет Яну 04, 2007 12:30 am

FasTmaN написа:
Jabsco написа:Аз много обичам когато някое малко детенце каже "Ухаа, видя ли го този!" :)
На това му се вика "ПОЗЬОР"

Защо, когато аз просто се упражнявам да правя разни глупости като заден баланс и други прости неща, които още не умея добре, а малките деца и от това се впечатляват.Не ги правя тези неща, за да впечтлявам някой, а просто се опитвам да ги науча, защото след като се върна от спускания не ми се прибира още и така си запълвам времето.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот Gh0s7 » Чет Яну 04, 2007 1:13 am

А аз най-мразя като си караме на центъра някъде и като се чуе обичайния шум на сблъсък на метал с камък ( шина с ръб ) и свистенето на спирачка и как всички минувачи като се спрат да погледнат кво става и отвсякаде се чува "аа глей, без седалка... ", "тея ко рушат тука е...", "Ау, Ау, Ау" и то ни става тъпо и си заминаваме. Или пък караме си някъде на др място и идват някви гардове : ае сега момчета тука нито е цирка, нито е площадка за акробатики, заминаваите си!". А веднъж са качвахме по едни контейнери за смет и един дядо се спира очуден да гледа и вика " вътре ли се опитвате да влезете :crazy: " и сякви други бисери... Ужас не моа разбера кво толкова им пречим на тея хора :emlaugh: кхкхкх
Аватар
Gh0s7

Рейтинг: 2000

Мнениеот CR Vektor » Чет Яну 04, 2007 11:45 pm

Супер зле са усобенно тия общинарите неска се мятам в един празен фунтан и идва един общинар и вика:Няма вода не виждаш ли?!?! :rofl: :rofl: мнооо ЗлЕ баце!
Freeride,Street,Downhill and Dirt Culture!!!!Truvativ,Marzocchi,Heys,MAVIC,MAXXIS,SIXSIXONE!!!!
Аватар
CR Vektor

Мнениеот Sp0nG » Пет Яну 05, 2007 12:53 am

На бул. Прага един пресича пред мен и ме гледа, че се задавам и вика на тоя до него:
- Глей, космонафт :rofl:

Иначе по пътеките са ми се радвали винаги, с 1-2 изключения без да съм предизвиквал аз лоши чувства...
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот CR MANIAK » Пет Яну 05, 2007 1:01 am

Sp0nG написа:На бул. Прага един пресича пред мен и ме гледа, че се задавам и вика на тоя до него:
- Глей, космонафт :rofl:

Иначе по пътеките са ми се радвали винаги, с 1-2 изключения без да съм предизвиквал аз лоши чувства...

да така си е!!!или пък кат се връщаме от ДХ и съм си сложил каската и маската и едно малко детенце вика на баща си-''тате тате гледаи длeдaи,тва е ДАРТ ВЕИДАР или не,маи е космонавт!!!!'' хахаха после се разцепих от смях!!!!В българиа е така,но как обществото приема баикърите в 4ужбина :dunno: !!!!
Downhill,FreeRide-thats the truth man!!!Marzocchi Forever!!!
Аватар
CR MANIAK

Мнениеот sharky » Пет Яну 05, 2007 2:28 am

Както е казано в кодекса на байкер-бойсовците - I will show off my stunning skills to innocent members of the public, if they do not pay attention then they must die, especially foreigners!

Днеска си карам с един фр и задминаваме някав дядо с балканче от времето на студентските години на баба ми. На него май не му хареса тва, че го задминаваме и почна да ми говори как и той можел да кара бързо, щели сме да се състезаваме, за да ми го докаже. Аз реших да го затапя, или поне така си мислих и подкарах на задна (без да ми казвате, че съм позйор - знам си!!!) , а тоя ми каза че и той можел, даже в кръг!!! Казах му "чао" и дадох газ напред. на светофара се срещнахме пак и се запознахме официално и се оказа, че е на 52! И кара колело! Евала!
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот flex » Пет Яну 05, 2007 3:11 am

Аз затва си имам 1 куцо колело за града щото всеки иначе ще пита колко струва това или това. Би било редно хубавите тракторчета да си ги караме в планината че иначе хората се плашат понякога от фулфейсове и fatass гуми. От друга страна пък виждал съм пичове с по-интересни байкчета как привличат вниманието на зарибените и после започват да карат заедно. Това е хубаво защото си намираш приятели. Откакто карам маунтинбайк (2 години) съм се сприателил с доста свестни хора от цялата страна - нещо което иначе рядко се случва защото в този случай имате общ интерес да бъдете заедно и да използвате всяка секунда да си прекарате весело.
Аватар
flex

Мнениеот CR Vektor » Вто Яну 09, 2007 6:19 pm

Малее кво видях на главната(пловдив) един малак пич с колело направено като мотор(чопър)ама едно към едно само в по малки размери направо полудях от кеф :rofl: и минава един човек и вика: Ее то тфа по голям мотор от тфойто бре!Щот ме гледа как се бях фтурачил :rofl:
Аватар
CR Vektor

Мнениеот Reloading » Сря Яну 10, 2007 9:18 am

аз ще пост малко Троянски реплики що ме видят с мода ;)
(който рамката ми има дупка за седалка но съм я махнал)

Най честото нещо което казват "абе пич каде ти е седалката" "пич забараил си си седалката" и всичко за седалката ми :crap:
.
Аватар
Reloading

Рейтинг: 1385

Мнениеот CYBER » Сря Яну 10, 2007 4:34 pm

Що нямаш скорости,бе,прошляк?! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот CYBER » Сря Яну 10, 2007 4:36 pm

А,и 'ее тва колело не ме кефи,няма заден амортисйор...'
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот Teodor40 » Сря Яну 10, 2007 5:06 pm

Пуснете си направо една тема за надлъгване!
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот pacho3 » Чет Яну 11, 2007 4:33 pm

преди месец някъде бях излязал малко на дЪрт джъпа на БСФС-то и като се прибирам минавам през кръстовището пред университета и то4но там откъдето мога да мина се чучнали некфи на около 25 (мноо си бяха хубавки!!) - "може ли само да мина?" слава богу ме видяха на време и се мръднаха а там има някви стълбички (майче 2 или 3) и аз си ги сгазих и си продължавам а зад мене се чува "УАУ!!! ВИДЯ ЛИ ГО ТОЯ!!!" :knockou: :confused: :knockou:
:banana: ICh BiN AinE dUm bOy!!! :banana:
Аватар
pacho3

Мнениеот Teodor40 » Чет Яну 11, 2007 5:09 pm

pacho3 написа:преди месец някъде бях излязал малко на дЪрт джъпа на БСФС-то и като се прибирам минавам през кръстовището пред университета и то4но там откъдето мога да мина се чучнали некфи на около 25 (мноо си бяха хубавки!!) - "може ли само да мина?" слава богу ме видяха на време и се мръднаха а там има някви стълбички (майче 2 или 3) и аз си ги сгазих и си продължавам а зад мене се чува "УАУ!!! ВИДЯ ЛИ ГО ТОЯ!!!" :knockou: :confused: :knockou:

Засрами се! На 25-хубави а може спокойно някоя да ти е майка :rofl:
А това дето са го казали как го измисли?!...НО като се замисля и аз да видя момченце на 10 да минава стълби ще се впечатля. Навярно така е станало :agree:
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот pacho3 » Пет Яну 12, 2007 10:12 pm

...pi4 na 14 s1m :eek3: i twa naistina go kazaha! twa 4e na tebe ne sa ti se slu4wali takiwa ne6ta ne ozna4awa 4e na drugi ne sa (a we i az ne s1m siguren dali wsi4ko napisano f taq tema e istina ama... fun da stawa :D )
:banana: ICh BiN AinE dUm bOy!!! :banana:
Аватар
pacho3

Мнениеот sharky » Пет Яну 12, 2007 10:29 pm

:bowdown: всичко в името на фънна

Абе не знам защо, ама целия квартал се е побъркал и кат ме видят ми казват все некви простотиии
- Кво стаа бе колелейтър
-оооо , велосипедист
- кво стаа бе байкер гърлс
ц ц ц :rofl:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот CR Vektor » Съб Яну 13, 2007 10:39 am

:rofl: Байкер Гирлс якоо
Аватар
CR Vektor

Мнениеот z1gZag » Съб Яну 13, 2007 7:32 pm

Момиченцата от квартала " под кухата ти каска няма нищо " още немога да схвана какво искаха да кажат дали че главата му е куха което е вярно :rofl: или просто не харесаха каската :dunno:
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот Cipokrila Zizibaga » Нед Яну 14, 2007 7:22 pm

Все още ме гледат странно :hypnoti: когато мина с екипировка и шлем :paperba: а най-интересно е когато се срещнем с някои по гората тогава съвсем си затвърдяват мнението за луд :crazy: а аз просто искам да си карам безопасно :fight: дори на повечето им се струва, незнам и аз как да го нареча-бутането или карането до някои хълм и след това скоростно спускане надолу :hbang2: адски странно и едвали не задължително е смъртоностно :fight: :skull: :ghost:
Карайте си и не гледаите глупаците покраи вас ...
п.с. ...имам чувството че мен ме възприемат за идиот на пътя които е много опасен и можеби луд ,а малките дрисльовци които вчера са взели книжка или още по-зле НЕ са взели, но за сметка на това карат на тате или бате супер тунингования черен голф с черни стъкла и черна музика -приемат това нещо за нормално :puke2: :xx(:
Аватар
Cipokrila Zizibaga

Рейтинг: 1334

Мнениеот naso » Сря Яну 17, 2007 12:56 am

ми вече добре! стана и модерно ама малко скъпа мода излиза аз примерно съм много модерен и са девойките много ме харесват с колелото с големите тръби и редовно им покавам как РАБОТИ БОКСЕРА особенно като е добра смазката... ;) тва е деца с голф или с колило май по добре с колило че повече се лепят ;) много добре съм приеман трябва да се седи на обществени места повече с готино лъснато колело и нема грижи за русуто общество а пук на село там е смърт с кисело зеле ;)
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот babata_na_majnata » Чет Яну 18, 2007 10:28 am

В нашту селу, само majnata е бикер. (И бай Койо с украйната.) ЦелОто село го знай... Приехме гу, ама трудну, особену след като един ден копа, в градинката пред кметството и натрупа голема купчина пръст за нещо си дърт жъмп ли кво ли... И кмета много му се разсърди за дето развали всички пейки в селото за някъф нортсхоре Обеща ни да е послушен и да разнася пощата с коуеуоту. Ох колко си го обичахме ние наща majna... няма го сега :bawling: :bawling: :bawling:
Аватар
babata_na_majnata

Рейтинг: 1202

Мнениеот quiker » Чет Яну 18, 2007 2:19 pm

Нас па в Кърджали ни гледат в мълчание и зейнала уста все едно сме изпаднали извънземни :crazy:
ЖИВЕЯ за да КАРАМ, КАРАМ за да ЖИВЕЯ

NEW NAME: MpaBka ABuaTop
Аватар
quiker

Мнениеот awd_volvo » Съб Апр 19, 2008 11:12 am

НЕ знам защо има такава настройка към нас! Хората толкова ли са ограничени, че да не възприемат елементарна екипировка като нормална, независимо дали е за DH, DJ или XC ? Едно време като бях на 10 и карах стария си хардтейл със ХС каска ми се подиграваха и накрая просто я хвърлих под леглото и не я сложих повече! Тъпите ко**ленца ми бяха убили удоволствието от безопасното каране!
Сега има още повече комплексари и дебили, като огромната част от тях са чалгари, което обяснява повсеместното им разпространение. Ама колко са малоумни... Като минавам покрай групичка чалгари обикновенно се чува след мен "Тоя па, тоя па, ебаaa'ти каската :confused:" или "ский го тоя, кфо се пра'и?!" :dunno: Е да, ама сега съм 191см и с фуллфейса и fatass гумите се сдържат от по-крайни оценки щото ги е страх :hbang2: А един път на 5-те кюшета се засякох с едни тъпи ку*ви - изрусени, гримирани, с блузи с пайети и пантофки с розови пухени точета и кючекчийски къси полички и отдолу мрежести клинове :xx(: Та тези чалгаркички ми се изсмяха и ме посочиха с пръст :crazy: (а бях със фулфейса и един червен суичер с анархистки кръст и черепи :hbang2: ) Ядосах им се на простотията и малуомщината и малко ми оставаше да ги нахраня, ама реших поне едната страна да не изпростява...
А като си взех 661 дъртлид-а хората твърдяха, че не ми отива, дълбоко убедени, че това е моден аксесоар! :rofl:
А като слезна от колелото ставам "скейтър" и "кецоман" :D Един път вървя с приятелката си в района на Славейков и един чалгар седи на входа не един безистен, гледа нагло, с ръце в джобовете, облегнат на мръсната стена и съвсем тихичко каза "Ей, скейтър тъп, ако ти хвана ку**ичката, как ще я разцепя..." И ако не беше приятелката ми да ме спре, щях да го убия лай**ра с шестограните в раницата ми!!! :(!: :dark:

A в Торонто едни дебели и мазни "момичета", кото местните смятат за особено привлекателни, ми се смяха на ХС каската... :nono: Е, поне на дърлид-а не се смяха (слава богу, щото иначе накъде щеше да отва света...) :agree:

Имам чуството, че масовата простотия и тесногръдие никога няма да спре да ни преследва! И тя не е само сред тийновете а ми е също толкова разпространена и сред зрелите възрастни :V: Нека поне не им обръщаме внимание. Нито на комплексираните чалгари, които не правят ралика м/у гъзария и риск, и се страхуват от нормална музика и екипировка :censore:

пп В подписа ми е :bowdown:
Аватар
awd_volvo

Рейтинг: 1263

Мнениеот SpoileR » Съб Апр 19, 2008 12:31 pm

ОПаааа възроди тема от миналата година :)

Добре, че го направи преди аз да го направя без да искам. :rofl:

По темата:

"Копелеее скии т'ва е ДАУУНХИЛЛ!!!"

:rofl: :rofl: :rofl:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот MaN1aK » Съб Апр 19, 2008 12:33 pm

Къде я намери тая тема ве?!Гледам и не вярвам на очите си кви глупости съм писал... :bigeyes: :bawling:
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот bobi124 » Съб Апр 19, 2008 2:39 pm

Бе не знам за вас, ама редовно като закова зад някоя бабичка на тротоара и се обърне и вика "Момче, внимавай ще се пребиеш" :D имаше една дето почна да жестикулира, явно си мислеше че съм луд, а аз съвсем спокойно си минах на 10 сантима от нея :dunno:
bobi124

Рейтинг: 1262

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла