п.п. темата разцепва жестоко
На това му се вика "ПОЗЬОР"Jabsco написа:Аз много обичам когато някое малко детенце каже "Ухаа, видя ли го този!"
FasTmaN написа:На това му се вика "ПОЗЬОР"Jabsco написа:Аз много обичам когато някое малко детенце каже "Ухаа, видя ли го този!"
Sp0nG написа:На бул. Прага един пресича пред мен и ме гледа, че се задавам и вика на тоя до него:
- Глей, космонафт![]()
Иначе по пътеките са ми се радвали винаги, с 1-2 изключения без да съм предизвиквал аз лоши чувства...

pacho3 написа:преди месец някъде бях излязал малко на дЪрт джъпа на БСФС-то и като се прибирам минавам през кръстовището пред университета и то4но там откъдето мога да мина се чучнали некфи на около 25 (мноо си бяха хубавки!!) - "може ли само да мина?" слава богу ме видяха на време и се мръднаха а там има някви стълбички (майче 2 или 3) и аз си ги сгазих и си продължавам а зад мене се чува "УАУ!!! ВИДЯ ЛИ ГО ТОЯ!!!"![]()
![]()
когато мина с екипировка и шлем
а най-интересно е когато се срещнем с някои по гората тогава съвсем си затвърдяват мнението за луд
дори на повечето им се струва, незнам и аз как да го нареча-бутането или карането до някои хълм и след това скоростно спускане надолу
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта