забравих да спомена че това стана около 96-та година когато знанията за правата ми са били лееееко слабички
jivkonik написа:Викате си КАТ, пишат си произшествие, протокол, висчко каквото си трябва. Гражданската отговоронст на водача покрива щетите по твоето колело!!!! НЕ рядко парите, които се взимат са за цяло по-добро колело или за нови компоненти по сегашното. Търсете си правата!!!! :agree:
lanzz написа:ако това беше към мен, нямам предвид да не се вика КАТ. просто след това с протокола как да се процедира
sdfghjkl написа:Не знам за отзад, но един ш*бан п*дераст ме засече доакто аз бях отзад!Случая беше следния: заставам си аз на тротоара и си чакам най- изрядно. Минава единствената кола на улицата... подминава ме... тръгвам да пресичам и в момента, в който предната ми гума докосва асфалта, оня чукундур спира... минавам около 1м и оня дава на задна... видях че треъгва назад, но твърде късно... виждам, че не мога да се върна и решавам, че напред е спасението. Горе- долу се получи... отървах се с една събута обувка малко ожулвания по мене и байк- а. Оня люшпер само само открехна леко вратата, показа се, "кво стана" бяха единствените му думи и после си тръгна с форсиран на мах двигател и това беше. Че и беше такъв мундар, че номерата бяха толкова кални, че никой не можа да види дори и 1 цифра. Свидетели да искаш... случи се пред хотела по време на държавния шампионат в Сопот, а от другата страна на улицата на площада се бяха събрали всички траялджии и си караха. Чуха се неодобрителни възгласи и няколко поздрава за майка му, ама файда
... както и да е... важното е, че се отървах само с толкова. Не пожелавам на никой подобен малоумник докато си пресича неубезпокояван улицата
Викам си какво стана пък сега... Наложи се само да се "откача" от педалите, но беше много странна ситуация. Обръщам се и няква жена почва да ми прави мили физиономии.

tweety написа: ...беше по моя вина,ситуацията беше следната-прибирам е след каране на витоша движа се със доста задоволителна скорост и ваобще не усещам,че има кола зад мен,звъни ми телефона и ряско намалявам тоя отзад мн добре ме подпря.
Teodor40 написа:Не ги следя тия работи. Хетеросексуален съмИначе 100% някой са го блъскали здраво отзаде, но аз поне не искам да знам за това.
awd_volvo написа:...... викам си "ще мина до трамвая"...
awd_volvo написа:пп МРАЗЯ ШИ**НИТЕ СКАПАНИ ИЗРУСЕНИ КУ*ВИ (особено ако са се качили на кола (и особено ако колата е за 100К+))
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта