забравих да спомена че това стана около 96-та година когато знанията за правата ми са били лееееко слабички

jivkonik написа:Викате си КАТ, пишат си произшествие, протокол, висчко каквото си трябва. Гражданската отговоронст на водача покрива щетите по твоето колело!!!! НЕ рядко парите, които се взимат са за цяло по-добро колело или за нови компоненти по сегашното. Търсете си правата!!!! :agree:
lanzz написа:ако това беше към мен, нямам предвид да не се вика КАТ. просто след това с протокола как да се процедира
sdfghjkl написа:Не знам за отзад, но един ш*бан п*дераст ме засече доакто аз бях отзад!Случая беше следния: заставам си аз на тротоара и си чакам най- изрядно. Минава единствената кола на улицата... подминава ме... тръгвам да пресичам и в момента, в който предната ми гума докосва асфалта, оня чукундур спира... минавам около 1м и оня дава на задна... видях че треъгва назад, но твърде късно... виждам, че не мога да се върна и решавам, че напред е спасението. Горе- долу се получи... отървах се с една събута обувка малко ожулвания по мене и байк- а. Оня люшпер само само открехна леко вратата, показа се, "кво стана" бяха единствените му думи и после си тръгна с форсиран на мах двигател и това беше. Че и беше такъв мундар, че номерата бяха толкова кални, че никой не можа да види дори и 1 цифра. Свидетели да искаш... случи се пред хотела по време на държавния шампионат в Сопот, а от другата страна на улицата на площада се бяха събрали всички траялджии и си караха. Чуха се неодобрителни възгласи и няколко поздрава за майка му, ама файда
... както и да е... важното е, че се отървах само с толкова. Не пожелавам на никой подобен малоумник докато си пресича неубезпокояван улицата
tweety написа: ...беше по моя вина,ситуацията беше следната-прибирам е след каране на витоша движа се със доста задоволителна скорост и ваобще не усещам,че има кола зад мен,звъни ми телефона и ряско намалявам тоя отзад мн добре ме подпря.
Teodor40 написа:Не ги следя тия работи. Хетеросексуален съмИначе 100% някой са го блъскали здраво отзаде, но аз поне не искам да знам за това.
awd_volvo написа:...... викам си "ще мина до трамвая"...
awd_volvo написа:пп МРАЗЯ ШИ**НИТЕ СКАПАНИ ИЗРУСЕНИ КУ*ВИ (особено ако са се качили на кола (и особено ако колата е за 100К+))
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта