Купа Мургаш 2014

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Купа Мургаш 2014

Мнениеот Анелия » Вто Окт 07, 2014 7:13 pm

Като казахте маршал и река та се сетих за пилешкия ми мозък и как се вързах на онези моторджии на реката. Та на поредното прекосяване на реката (малко преди сипея) тъкмо се засилвам да газя смело когато някакъв моторджия ми маха и обяснява със знаци как нивото на реката е до гърди на мястото, където съм се засилила. Казва да отида при него, поема ми колелото на отсрещния бряг и ме кара да скачам и аз през реката. Аз премислям 100 пъти, гледам, преценявам хлъзгавия бряг и оценявам риска на прекалено голям да се приземя накриво и да си изкълча крайник. Също така си мислех, че моторджиите са част от организацията и поставени там от мамутите да помагат. Та оня моторджия пак ме кара да скоча, аз му викам "няма". Той: "скачай!" Аз: "няма!" Той: "Хайде де, ще те хвана". Аз: "Тцъ!" И така се пазарихме сигурно 5 минути докато човекът, когото бях изпреварила малко по-нагоре, мина споойно през реката като потъна не до гърди, а само до колене и аз се проклех в пуешкия мозък да не слушам повече мъже. Върнах се на мястото, където щях да минавам преди този тъпунгер да ме разконцентрира и си минах, газейки в реката и си измих хубаво обувките.
После малко по-нататък пак същия тоя ми показва пак откъде да минавам. Усетих се, че е прост моторджия, а не официален маршал и му казах :nono: да си гледа работата, леля веднъж можеш я излъга!
Та, изводите за мен бяха: не слушайте мъжете!
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Мнениеот 4getcredo » Сря Окт 08, 2014 9:08 am

:D Моторджия = мъж! Така излиза от умозаключенията на "пуешкия мозък" по-горе ;) ;) :beer:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот RastaWarrioR » Сря Окт 08, 2014 2:15 pm

Аз използвах "маршала" нещо не ми се влизаше във водата :) в първия момент и аз му повярвах. Но рекичката се прескачаше ;) явно кака Ани не тича редовно :eyebrow:

П.п. Добре, че не ме задмина отнова там, щеше много да ме обезкуражиш за следващите ми участия!
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Мнениеот Admin » Чет Окт 09, 2014 5:10 pm

Ани, моторджията съвсем добронамерено е искал да ти помогне, защото преди теб поне половината от хората не минаваха през реката, включително и аз - той беше помогнал на много хора преди теб да я прескочат и е решил, че няма да ти е приятно да влизаш до коляно, след като на мъжете преди теб не им е било. :lol: Не му се сърди! ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот motomarzel » Пет Окт 10, 2014 8:42 am

Надушвам някаква конспирация аз! Според мен този моторджия е бил поставено лице и е имал списък с номерата на състезателите, на които е трябвало да да помогне или да "помогне", а други като мен, просто да остави на произвола на съдбата. Мамутите за всичко са помислили, за да може интригата да се запази до последният момент - толкова малко преди финала, както си караш и... някакви необичайно големи реки, някакви моторджии дето уж помагат... :dontknow:
Аватар
motomarzel

Мнениеот LIL » Пет Окт 10, 2014 11:20 am

Ама моля ти се, освен моторджията бяха скрили и геловете под щанда да измреме от глад там...и всички големи плочи също беха прибрали! Саботаж ви казвам САБОТАЖ!!! Пък един от ония недохранените разкалял там един завой и се заложил да гледа сеир и снима ли снима :evil:
Аватар
LIL

Рейтинг: 1789

Мнениеот Boko-Loco » Пет Окт 10, 2014 11:31 am

Колко пъти да ви казвам, Сашо като мина се вдигна облак прах. Да сте карали по-бързо. Пък и аз видях зор там, каса бира трябваше да изпия докато разкалям така...
Boko-Loco

Рейтинг: 1728

Мнениеот Анелия » Съб Окт 11, 2014 5:35 am

Boko-Loco написа:Колко пъти да ви казвам, Сашо като мина се вдигна облак прах. Да сте карали по-бързо. Пък и аз видях зор там, каса бира трябваше да изпия докато разкалям така...

Ей такива жертви бяхме :eek3:
Аватар
Анелия

Мнениеот RastaWarrioR » Съб Окт 11, 2014 8:18 am

:rofl: :rofl: :rofl:
А оператора мускулна треска си направи смях :D
Изображение
Аватар
RastaWarrioR