penmark написа:Коментара е, че не четеш внимателно. Има такъв Драг който си гледал на сайта, но цената му е по-висока. http://screambikes.eu/bg/velosipedi-pla ... -2014.html
А за скачания, си объркал раздела на форума.
ЧестоНеадвкватен написа:Май РАМ'а се оказва най-добре само Авидските спирачки не знам...едни са вечни други кошмар. Скота предлага доста малко за цената си а Кроса посредата. Винаги можеш да помолиш в магазина да ти подменят някой друг компонент имай го и това в предвид, а тези цени подлежат на коментар. Само не разбирам къде си тръгнал зимата с колело
ЧестоНеадвкватен написа:Нисък клас спирачки, направени за ХЦ, нормално е да загряват при по интензивно спиране. С малко техника и опит това нагряване може да се намали доста. Важното е да не се натиска постоянно а когато трябва. Друг вариант е по висок клас спирачки което според мен а добра инвестиция.
KrK написа:Колкото и да чета, виждам човек непипвал велосипед 11 години, изведнъж се качил на три различни колелета и със замах направил такова ревю на моделите, че от байк радара биха му завидяли даже.
Сподели повече как това цялостно деоре "ще се държи милион пъти по-добре".
На тези тектро драко "които не са безкрайно лоши" съм им направил известно количество състезателни километри и смея да твърдя, че е много прилична спирачка.
И т.н. и т.н.
ЧестоНеадвкватен написа:Колега точно няколко часа интензивно каране ти трябват за да свикнеш на байка. От метровски крос на 10 години към крос Еуфория шока е голям, като че ли до тогава не бях карал колело. Няма и час след като го купих и вече го усещах като част от тялото ми. Единствено командите ми бяха малко трудни за свикване ма аз и не сменям скорости толкова, предполагам затва. Колега карай и не се притеснявай щом работи добре няма нужда от смяна, ако се прецака нещо то от това по добра причина за ъпгрейд няма.
Diabolikkant написа:с тектрото не е безкрайно лоша казвам, ти казваш прилична, аз ще ти кажа не по врат а по шия, не картоф а патат, казваме едно и също с различни думи. В магазин драг, скоро гледах накладките за спирачките, продавача ми показа 2 комплекта накладки, едните за спирачката с която идва оборудван драг е с почти двойна площ, спрямо тази която ми показа за тетктро драко.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта