тук съм се снимал с байка, току що изваден от редицата. даже кормилото не беше притегнато още .
първо оправихме седалката - наклон и височина, после педалите, след това напомпаха гумите, сложиха ме да си седнана колелото, и започнаха да ми напасват лостовете за скорости и спирачки, после ме накара да слезна и настроиха скоростите и спирачките - на спирачките малко настройваха - само лостовете спрямо към пръста ми и на самата спирачка - диска да е точно посредата между двете накладки и да не опира в някоя накладка, и накрая затегнаха кормилото и ми монтираха велокомпютърче което си купих.
а по време на самото плащане платих първо байка, и ми дадоха отстъпки, защото плащам в брой и на един път, и защото поръчката е над колко беше лева, за да ме зарибят ми дадоха още 5% отстъпка за редовен клиент, и с всичките отстъпки, си купих смазка за верига, велокомпютърче, заключалка не те също ми дойдоха с 5% отстъпки.
докато се въртяхме около байка да го стегнем от задната капла падна една лепенка, и аз като по-любопитен я вдигнах да я видя - нищо особено, лепенката показва че шината е двустенна усилена, че е подходяща за дискови спирачки, не е подходяща за лостови и челюстни, спирачки, и че е производство на французите от Mаch1 и пише Made in France а не Made in china