antonpc написа:В момента и аз съм се вкарал в същите размисли.
По всяка вероятност ще поръчам Disc Brake Set SLX BR-M675-B + 2 броя Disc Rotor SLX SM-RT66M 180mm 6-bolt.
Не бързам, още дебна за изгодни оферти.
Peperoncino написа:... а пък за Mаgura съм чел, че е нещо като Мерцедес при спирачките.
mrdaka написа:ПС: Shimano Deore BR-M615 е на практика същата спирачка, като SLX BR-M675. Разликата е, че SLX- има връка за настойване на близостта на лостчето до кормилото, а за същата настойка на деорето трябва шестограм. В началото си експериментирах с тази настойка, но след 1-2 карания, намерих идеалното за мен положение и не я барам вече.
Pr3d4t0R написа:@TheUndertaker - ти на какви спирачки си се спрял?
penmark написа:22мм са буталата измерени на 615 преди малко от мен лично.![]()
На 675 не съм мерил, видях от тук
zafirovp написа:Сподели после как работи Free Stroke настройката...
TheUndertaker написа::offtopic: Аз лично наскоро бях втрещен, че резервни части за сприрачки Шимано няма- уплътнения, бутала и тнт... Продават се резервни caliper-lever-и ... демек половин спирачка.
surr3a1 написа:Много ме плашите с тея цени... моите MT6 ги закупих със 180мм дискове за 330лв нови, пълен комплект (предна + задна).
Май съм уцелил по-голяма далавера отколкото си мислех : )
outfaced написа:TheUndertaker написа::offtopic: Аз лично наскоро бях втрещен, че резервни части за сприрачки Шимано няма- уплътнения, бутала и тнт... Продават се резервни caliper-lever-и ... демек половин спирачка.
Старите ХТта си бяха ок и след 3 години ... не ми се е налагало да сменям нищо. Просто искаха по 2 пъти в годината по една 15мин. процедура за обезвъздушаване. Но това започнаха да го искат още на 2рата година, за да са топ. Но пък е толкова лека процедурата, че не си струва да се споменава
ХТ класа на Guide ли е ?
Тогава X0 trail трябва да е ХТR
п.п. накладки за ХТ се намират и за 15-20лв. ... спират, ама скърцат... поне при мен, при други не
http://www.superstarcomponents.com/en/s ... e-pads.htm
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта