[quote="Peacemaker"]
Ти май никога не си тренирал професионално колоездене... [/quote]
[quote="TOYAGA"]
Не, не съм. Но пък съм си взел изпита по динамика на флуидите с отличен, а ти за подобно нещо не си и чувал... [/quote]
@Toyaga,батка,не знам за кого ме вземаш,но освен че съм се занимавал ПРОФЕСИОНАЛНО с различни спортове,съм завършил Английска езикова гимназия с отличен успех и то през годините 1986-1991,когато се учеше сериозно.В 9-ти клас дори бях пълен отличник.Предмети като физика,математика,астрономия,химия и т.н. са моята стихия.Без да се хваля,аз съм многостранно развита личност.Занимавал съм се дори с геометрична оптика и оптични уреди,както и с изучаването на старогръцки език,с изкуство и с много други работи.Така че,драги,да ме плашиш с чучела като "Динамика на флуидите" е просто смешно...
[quote]
ГЛАВНАТА причина за епилирането на долните крайници в професионалното колоездене...[/quote]
...и въпреки,че не си тренирал ПРОФЕСИОНАЛНО колоездене говориш за ГЛАВНИ причини в професионалното колоездене...
[quote]
...е облекчаването на масажа...[/quote]
... и ТАКИВА ВЕЛИКИ глупости!Ако главната причина за епилирането на долните крайници беше "облекчаването на масажа"(един доста безсмислен сам по себе си израз),то всички професионални спортисти - футболисти,лекоатлети,щангисти и даже скиори и т.н. щяха да си епилират краката,понеже всички те си правят масаж на краката.И с голи крачета щяха много да си "облекчат масажа"!

- АААААААААААА - подобна Глупост не бях чел НИКОГАААА!

:rofl::rofl:
Много "СТРАННО" изключение е,че САМО плувците и колоездачите се епилират.Дали наистина разликата в съпротивлението е ТОЛКОВА ПРЕНЕБРЕЖИМА,колкото си мислиш,или дървеното ти философстване влияе на изчисленията ти по "Динамика на флуидите"?А?

:evil:
Бъди здрав!