taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
iPop написа:Интересува ме по-специално втората раничка. Някой пробвал ли ги е и може ли да даде акъл
Admin написа:Втората изглежда значително по-добра, а и ако си свикнал да носиш разни неща с теб, предлага повече обем. Както вече отбеляза overjoyed, не е предвидено място за наколенки, но ако не ползваш такива, няма да ти е проблем.
Вилката написа:Аз си взех от Декатлон(нямаха налична и я доставиха по поръчка) тази:
http://www.decathlon.bg/ranitsa-mt-10l-cherno-byalo-id_8300110.html
overjoyed написа:Admin написа:Втората изглежда значително по-добра, а и ако си свикнал да носиш разни неща с теб, предлага повече обем. Както вече отбеляза overjoyed, не е предвидено място за наколенки, но ако не ползваш такива, няма да ти е проблем.
Този модел ще е трудно да се носи без да се закопчава и ми се струва съвсем неудобен
Admin написа:overjoyed написа:Admin написа:Втората изглежда значително по-добра, а и ако си свикнал да носиш разни неща с теб, предлага повече обем. Както вече отбеляза overjoyed, не е предвидено място за наколенки, но ако не ползваш такива, няма да ти е проблем.
Този модел ще е трудно да се носи без да се закопчава и ми се струва съвсем неудобен
Притесняват те презрамките през рамената, които се събират в средата на гърдите ли? Не съм карал раница с такъв дизайн, но като имам предвид, че Shimano също използват подобно закопчаване, може би има смисъл в него. Не казвам, че е по-добро, но не мога да кажа, че ще е неудобно, без да съм го пробвал.
xargs написа:Наскоро смених едно старо дойтерче Exp 18/24 с Deuter Attack. Attack-a е много яко измислена раница, с много структурирани отделения и джобове. Циповете на джобовете се спускат до долу и отворът на раницата е перфектен за преглеждане и търсене, без да изсипваш всичките боклуци на пътеката. А като махнеш протектора се отваря чудно място за лаптоп
ХОМОspery написа:The popular Zealot pack has been redesigned for 2015 and is now more competitively priced
ХОМОspery написа:We were supplied with a sample without a bladder
Потребители, разглеждащи този форум: b_u_b_o и 360 госта