antonpc написа:Според Българското законодателство гаранцията е 2 години.
Всичко останало е прах в очите и търговски трик.
Що това си е баш по темата, прав си в новите гаранции е описано.Bace_kz написа:antonpc На всяка гаранционна карта е описано какво включва гаранцията
Аз силно подкрепям такъв вариант. Дали точно колелото от твоят линк №4 или друго е въпрос на дискусия, но не виждам причина да си закупиш маунтинбайк, който в последствие да пригаждаш за градските си нужди. Ако ще го караш половината време в града и половината - по пресечен терен е друга хава. Но доколкото разбирам, ти търсиш здраво удобно и практично в градска среда колело.Антонио13 написа:Също никой не каза нищо отностно последният ми избор urban bike.
marsa написа:Разбира се и в този сегмент отново има вариации, предлагам ти тези варианти на Крос, които кажи-речи изчерпват диапазона на ърбан колелата и може да се запознаеш какви биха могли да са разликите и да помислиш каква вариация би била подходяща за теб:
http://www.crosscycle.com/bg/catalog/urban-4.html
(добавям уговорката, че май са нови модели и не знам дали вече се предлагат в магазините)
Антонио13 написа:А и RAM CT.BD изобщо скорости има ли, че нещо немога да разбера.
Антонио13 написа:До седмица се прибирам в БГ и сенадявам да мога да разгледам предложенкте от вас колела. Но като чета мненията е доста трудно да се купи българско колело вБългария. Смисъл ,че доста хора споделиха, че ги няма в наличност а само по каталозитена фирмите. Новият URBAN BIKE na Cross QUEST ми хареса но немога да открия цена. Също доста ме заинтригува предложението на Plamen_EM ,но неможах да намеря почти нищо по конкретно за вградените скоросто и съотношението между тях както и за ремачната предавка. Кой магазин бихте ми препорачали в Стара Загора или в Пловдив.
Антонио13 написа:Благодаря на всички за помоща! Въпреки рисковете,визирам гаранцията,не намерих представител на РАМ в Кипър,мисля, че ще избера български велосипед. И по специално РАМ СТ. Все още се опитвам да намеря материали за задвижването с ремък което в случая, ще ми коства 450 лв. Дали си заслужава,плюсове и минуси. Определено искам колело с вградени скорости,а и идеята на РАМ за избор на цветове ми допада. За жалост неоткрих друг български модел с вградени скорости,но определено това е моето колело. Плюс твърда вилка и големи колела. Още веднъж благодаря на всички за насоките. Бъдете здрави и много безпроблемни километри.!!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 350 госта