Как може да се оправи? Изтеглих браузъра наново, но пак нищо не стана.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
krisko_pinkbike написа:Добре, а може ли да ми даде няколко предложения модели и да кажете кой чашки си заслужават парите:)
At Kona we use 1.5-inch headsets on our line of Stinky freeride bikes, our Stab downhill bikes and the notorious Five-0.
bio написа:имам следния въпроЗ.
по-голям диск равно ли е на повече модулация (без да блокирам колелото) ?!?
конкретно от 180 към 203.
po_taka написа:Знам че не обичаш да ти отговарям аз, то май никой не обича аз да му отговарям, но...
Общо взето да, повече спиране с по-малко стискане, но има и нещо като "да не ти дойде прекалено бързо прекалено много", т.е....
Да кажем аз (50кг) карам 160мм преден, блокирам предната гума при натискане на 2/3 от хода на лостчето на спирачката. Т.е. комфортната зона на спиране ми е от 1/3 до 2/3 от хода.
Ако сложа 203мм ротор, ще я блокирам на 1/2 от хода на лостчето. Комфортната зона ми "намалява" на 1/3 до 1/2 от хода. За мен това е загуба на модулация.
Но ако моето колело, с 160мм ротор, го кара някой 90кг, то той ще блокира гумата при натискане на 4/5 от хода на лостчето, което е мнооогооо стискане. Т.е. при него комфортната зона на спиране е от 3/5 до 4/5 от хода, което е малко и е и много стискане.
Ако при него се сложи 203мм, ще я блокира при 2/3 от хода на лостчето, ще стане с "комфортна зона" от 1/3 до 2/3 от хода на лостчето. Т.е. при него е подобрение на модулацията.
emo_gp написа:Кокеги имам едно две питания за спирачката ми Elixir CR! Последно време забелязвам, че в студено време след престой на велосипеда на открито спирачката омеква т.е. лоста потъва повече! След престой на по-топло се оправя, нещо спир. течност се сгъстява явно, но интересното е, че другата (еликсир 5) не омеква така. Дали има нужда от блеед или от смяна на дот-а?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта