[quote="Peacemaker"]

Не знам защо тези двама приятели-Toyaga и Bikerider толкова много се подкрепят-дори когато очевидно ГРЕШАТ.

Дали не са роднини или пък нещо друго?:(!:Съгласен съм,че са допринесли за форума повече от много други,но дава ли им това право да кастрят и критикуват наред всеки,който споделя мнение различно от тяхното?Не бих се намесил,ако не ми бяха дошли до гуша заяжданията на Toyaga!:banghead: А отгоре на всичко Bikerider(когото лично уважавам) глади и маже след него!Видите ли-той Toyaga иска да ви предпази от беди.Ако е така да го направи цивилизовано,а не по просташкия начин,по който го прави!Четох,четох...то 80-90% от постингите на Toyaga са заяждания и подигравки-до кога?!:irked:
@Toyaga-съветвам те да промениш стила си на изказване във форума,тъй като дразниш доста хора вече-включително и мен.Ако продължиш по твоя си начин,ще ме принудиш да ти дам по-твърд отпор на твойта надменна простотия.Бъди така добър,моля те,уважавай личността и правото на лично мнение на съфорумците си без да ги обиждаш и без да им се присмиваш(част от правилата във форума).Тогава твоите наистина големи познания ще бъдат от полза за всички нас и ще блестят със съдържателността си.
Твой съфорумец- Peacemaker.
[/quote]
Tи явно не можеш да си представиш, че двама човека могат да бъдат съгласни по същество?
Също така, моля да се отбележи, че АЗ поставям всичко в тисием под един знаменател. Toyaga не го е правил, той говореше за водомери.
Ако някой има проблем с това, което пиша, може да ме попита защо го пиша. Ако някой има проблем с това, което пиша и предпочита да ме нарича еди-как-си и да ме мери със своя аршин (което по дефиниция е доста глупаво) - чудесно, само дето мен не ме засяга особено. Toyaga е доказал неведнъж какво знае и какво може и мога да кажа, че според мен няма нужда да се доказва на всеки сульо, че той в крайна сметка е прав.
А ако някой все още има проблеми с поставянето под общ знаменател, моля да се обърне към мен, не към Toyaga.