hitar_potar написа:Аз пък си мисля, че се насочват в грешната посока с това уголемяване на зъбаците отзаде....
Тука има доста глупости покрай смислените неща. Трудно се отсява
Weight:
1.7kg Approx
moridinbg написа:http://www.evanscycles.com/products/rohloff/speedhub-500-14-32-hole-14-speed-internal-gear-quick-release-external-cable-route-rear-hub-ec044937
£892.49
С много неща трябва да скъсам, за тая главина.Weight:
1.7kg Approx
Мдаа...
thepowerofone написа:Ако събереш теглата на нещата, които разкарваш, току виж излязло същото, горе-долу.
bio написа:rohloff е добър за пътешественици, за mtb цялото това тегло отзад ... малко множко ми идва.
ако си с мека рамка 100% ти трябва обтегач.
командите са gripshift
не може да превключва под напрежение, но може да превключва на място.
иначе е много як, но е мит, че е "безсмъртен". не може да си го сервизираш сам, само може да му сменяш маслото ... голяма черна кутия.
MacLeod написа:Цялото движение срам x1 тежи 1750 грама, тоест колкото главината:
На индустрията няма как да се смееш по никакъв начин. Като измислят някой нов стандарт и да не ти става вече главината на новите им рамки, голям смях ще падне.
bio написа:... пожелавам ти успех и здрава за да събереш жълтици и да си вземеш rohloff.
All new boxes use the new frame connection
windv написа:Понеже намерих материал за рязане, ще има заигравки с домашен "cage" (как ѝ се викаше на Български на тази част?)...
moz написа:В случая - "рамо".
bio написа:от какво смяташ да го режеш това ?!?
moridinbg написа:И на мен ми се губи идеята от това упражнение... Поръчков ког и зъбчатка за касетата, рамо за дерайльора - не са никак малко пари това... А новото ХТ направо разби с цена. Говори се за цели групсетове по £250. В Англия ще се появи някъде около края на Август.
Малко смотан тайминг на пускане на пазара обаче. Хубаво я обявиха Април, но да се продава чак есента.... Не съм сигурен колко ще ми се дават толкова пари за колелото през Септевмри, както и на доста други хора. Тогава за зимата ще мисля по-скоро и нов сплит, а не 11 скорости, които ще имат 2 месеца за каране.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта