Абе, това за качеството и цената е дълга и сложна тема, напр. машинките за верига на веломания от 19.90 лв. /Барбиери/ са 1:1 с лидълските /за 12 лева/, но вторите са по-кофти качество, това черното , което се търкаля по веригата между ролките на дерайльора при тях се вади и запецва, от което целия процес спира, а веломанийската бачка без проблем.
От друга страна във веломагазините очилата са цифра, а в оптиките има по-добри и по достъпни /говоря за спортните с UV защита/.
От трета страна, газта за осветление от 1.80 - 2 лева литъра от всяка железария е най-добрият обезмаслител и маслото за шевни машини си е много добра течна тънка смазка, която прониква навсякъде по веригата, но пък трупа прах и трябва често да се чисти /което с газ е лесно и евтино/.
Да поясня, че аз харесвам метални щангички за гуми, защото ако ми трябва щангичка, пластмасовите се чупят и полза от тях нямам.
Тулчето от лидъл дори не го нося, защото всичко ми е регулирано и затегнато добре и по мой вкус вкъщи, нося само нещата за смяна и лепене на гума, телефони, ключове и документи с пари, както и шише с вода /от Декатлон с капак, който лесно се маха и слага, за да не се цапа гуменото отгоре/.
То всъщност за градски и кратки извънградски разходки друго не ми трябва.
Всъщност темата беше за клинове.