boriss13 написа:Какво е ВСАА?
П.П.Ти случайно да снимаш с камера?
natalito написа:Има ли някакви странични ефекти при продължителна употреба на BCAA?
boriss13 написа:Сигурен бях че си ти, преди известно време в Радисън...![]()
zImage написа:natalito написа:Има ли някакви странични ефекти при продължителна употреба на BCAA?
Не. Особено ако са в нормалната препоръчана от производителя дозировка.
P.S. няма нищо кой знае колко химическо в BCAA. Често се получават чрез ферментация. Е, зависи кой е производителя де – навсякъде има шарлатани разни.
Ozzie написа:Защото гривната на лагера не е неподвижна спрямо оста, както мислиш.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
sonscp написа:Някой скоро да си е купувал телефон Nokia/Mocrosoft Lumia от мобилен оператор? Какво имаше в комплекта? Вчера си купих 535 и в отворената кутията намерих само зарядно, USB и слушалки нямаше? Кутията я отвориха преди 3 дена за да ми покажат телефона и извадиха и слушалки. Дадоха ми го вчера понеже не беше готова картата. През това време се скарах малко с едната продавачка, дали има шанс да си ги е свила?
След като видях липсата им отидох пак, слушалките били от другия телефон, които ми показаха, а той беше 3 пъти по-евтина lumia..
Излиза че при lumia за 100лв. има слушалки, а при lumia за 300 няма? Гледах и клипове с ънбоксинг в тубата, и там има слушалки.. Не че са ми нужни де, ама ми е чудно как така няма..
sonscp написа:Зарядното е цяло, без преходник от USB към тока. И между другото, супер фалшиво е, грее, та чак пари.
ЧестоНеадвкватен написа:Ако х5 ти работи добре за какво да го сменяш? 50 грама нищо не са.
emo_gp написа:ЧестоНеадвкватен написа:Ако х5 ти работи добре за какво да го сменяш? 50 грама нищо не са.
Благодаря за отговора колега! X5-то работи перфектно, просто мислех да мина на дерайльор със заключване, но ще почакам явно!
Ozzie написа:Боксера е с 20 мм. проходна ос.
Та нещо не си дочел или си чел някакви глупости.
Но във всеки случай, колело с 9 мм. ос (толкова са предните) няма как да го сложиш на Боксер, 'щото както се разбра, Боксера е с по- дебела ос, освен това е по- широк с 10 мм.
На твоята вилка (примерно) разстоянието между дропаутите е 100 мм., при вилка с 20 мм. проходна ос (независимо от марката и модела) е 110 мм.
В най- общия случай. Май имаше и изключения, но се срещат рядко.
Djani_Varna написа:Ако искам да си сложа по-голяма ос трябва ли да сменям главината ?
Ozzie написа:Djani_Varna написа:Ако искам да си сложа по-голяма ос трябва ли да сменям главината ?
И главината и вилката.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта