Тъкмо и аз тва щях да пита, къде могат се намерят такива маншони, и въобще има ли ги, утре ще започна търсенето и ще докладвам

Иначе как я разглобих ли , лесно, тва дет съм снимал на снимката нищо не е , явно е имало тапи и някои умник е взел да ги натяга и им е скъсал резбите, та тоя шестограм де го гледате е долната част от тапите, та ще тряя и тапи да търся. Инак разглобяването долу на дъбото като погледнеш в тая тръба има лимбусен болт, трудно се забелязва щото е бая дълбоко, ама аз имам един гестаповски ендоскоп и мму бръкнах с него в дупката та видях че наистина е болт, щото с просто око от горе през тръбата дори да светиш от мизериите вътре дето са се натрупали не личи кво е. Извадих гедорето и с едно дълго удължение 20 см и пак с ендоскопа и удължението бръкнах с двете заедно щото е малко трудно да нацела точно дупката на болта че и да видя като напъвам да не превърта ключа в билта или се завърта болта. Абе като безкръвна операция стана, развих двата болта в двете тръби и вилката се разпадна на две части, от вътре извадих пласмасови втулки и две пружини, на къв хал са не знам ама вилката нямаше луфтове, забърсах хубаво и нахаках хроммолибденова грес, като казвам нахаках нямам предвид че съм я намазал като филия с пастет

Чесно не знам кво трябва да има в вилката , грес или масло, ама греста ми се стори по удачна. Сега чака да я сглобя ама преди тва да намеря маншони.