от TOYAGA » Сря Яну 21, 2004 10:45 am
@ barbarossa
Не погледна ли дали има резби в магазина? Знам, че този въпрос звучи малко странно (аз също не бих погледнал, ако трябва да бъда докрай честен), но очевидно в BG трябва да се процедира по този начин. Лично според мен Нина трябва да си вземе главината обратно (тя е последният човек, виновен за създалата се ситуация), а Веломания да ти поеме досегашните разходи и да ти наплете ново колело безплатно.
@ creamBoy
Въвирай мизерната си гага само на определените за целта места. Благодаря предварително!
@ Shimana
Точно така. TOYAGA не благодари, защото се държи достатъчно адекватно и възпитано за позицията, в която се намира - на платежоспособен КЛИЕНТ, тоест на ЦАР.
BTW, представянето или непредставянето на изгодна оферта си остава за сметка на съответния търговец, който ще или не ще получи определена сума от TOYAGA – незавимо дали през този или през следващия сезон...
Мда, Shimano действително имат заводи в Италия и Чехия, но доколкото на мен ми е известно, конкретната главина XT M756 НЕ се прави в тях, а в заводите в Япония – място, доста по-читаво от местата, където SRAM правят повечето от техните чаркалаци... Както (за пореден път) се вижда обаче, никой не е застрахован от издънки...
Don't forget to remember
Дръж се земьо, шоп те гази!