Shimano XT Rear Hub

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Shimano XT Rear Hub

Мнениеот barbarossa » Вто Яну 20, 2004 4:41 pm

Hi all, kupih si glawina XT za disk sys 6 dupki samo 4e otkrih 4e nqma rezba w dupkite za zahwa6tane na diska:+))) nqkakwi idei kak da si zakrepq diska??:D:D:D dupkite stawat za rezba M6 oba4e diskowata mi spira4ka e s boltowe M5... taka 4e neznam dali da si reja rezba ili da tyrsq nqkakwi nitowe... obyrkan sym pomagajte :+)))
Аватар
barbarossa

Рейтинг: 1700

Мнениеот uha_rampage » Вто Яну 20, 2004 5:26 pm

izhfurlqi q :)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Windstream » Вто Яну 20, 2004 5:58 pm

[quote="barbarossa"]

Hi all, kupih si glawina XT za disk sys 6 dupki samo 4e otkrih 4e nqma rezba w dupkite za zahwa6tane na diska:+))) nqkakwi idei kak da si zakrepq diska??:D:D:D dupkite stawat za rezba M6 oba4e diskowata mi spira4ka e s boltowe M5... taka 4e neznam dali da si reja rezba ili da tyrsq nqkakwi nitowe... obyrkan sym pomagajte :+)))
[/quote]

Резба не нарязвай, ще се отслаби сечението и ако си с някой голям диск може да я потрошиш без време. Пробвай да сложиш 5мм гайки между фланеца за диска и този за спиците. Ще ти трябват и по-дълги болтове.

[b][color=red]Live to ride... and ride to feel alive![/color][/b] :8D:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Black » Вто Яну 20, 2004 6:05 pm

ako sam te razbral pravilno glavinata e defektna ili kvo ako e taka varniq a ako ne e neznam ma neq dyp4i 6e stane fal
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот КапитанПланета » Вто Яну 20, 2004 6:07 pm

Що първо не пробваш да ти я сменят там от където си я купил ? Аз така бих направил... Тия от Шимано съвсем са я ударили през просото егати :B)::(!::(!::(!:.

Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот tailor » Вто Яну 20, 2004 6:07 pm

[quote="barbarossa"]

[/quote]

Ако си я купил нова и има дефект - маля върни я без да я тормозиш - ще ти я заменят с нова!
Аватар
tailor

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Вто Яну 20, 2004 6:27 pm

[quote="barbarossa"]

[/quote]

ба* му майката и това доживях да чуя...
TOYAGA говори ми още за световното лидерство на дръпнатите...

barbarossa, бих те посъветвал да я върнеш и да нашокаш канчето на този дето го продава това недоразумение.

[b]Do, or do not - there's no try...[/b]
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Вто Яну 20, 2004 6:45 pm

@ Tailor

Ти нали си веломанец (или може би веломаниак е по-правилно)? След като така и така си се мернал тук, би ли светнал аудиторията имате ли намерение да внасяте Marzocchi Marathon S/SL 2004 и ако да – на какви цени, щото току-виж са ви си явили клиенти...

@ bikerider

Първо АЗ ЛИЧНО не съм я видял тая главина С ОЧИТЕ СИ, така че не мога да кажа нищо със сигурност. Второ – ако споменатия дефект е факт, то това най-често означава, че има ЦЯЛА ДЕФЕКТНА СЕРИЯ главини XT '02/'03 за диск, пък аз не съм чувал за такива оплаквания. Разбира се, никой не е застрахован от подобни издънки – примери колкото щеш... Трето мисля, че оня ден бяхме единодушни по въпроса кой кара влака в MTB-сектора.

Don't forget to remember
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот tailor » Вто Яну 20, 2004 8:15 pm

[quote="TOYAGA"]

... Marzocchi Marathon S/SL 2004 ...
[/quote]

Моля да ме извиниш - в момента не мога да ти дам коректна информация за тази вилка.
Дали за теб би представлявала интерес MX COMP SSV + ETA 120мм with brake bosses /черен мат ?? - цена: тел 514083/9890265
Аватар
tailor

Мнениеот TOYAGA » Вто Яну 20, 2004 8:58 pm

[quote="tailor"]

[quote="TOYAGA"]

... Marzocchi Marathon S/SL 2004 ...
[/quote]

Моля да ме извиниш - в момента не мога да ти дам коректна информация за тази вилка.
Дали за теб би представлявала интерес MX COMP SSV + ETA 120мм with brake bosses /черен мат ?? - цена: тел 514083/9890265

[/quote]

Тази ми е твърде висока, а и определено не търся продукт от MX-серията. Виж, ако случайно очаквате или получите доставка на Marathon S или SL 2004 с ход 105 мм, можеш да подсвирнеш тук (струва ми се, че и още един-двама биха проявили интерес) или да дадеш знак с повече ценова информация на мейла, който ще намериш в профила ми.

Don't forget to remember
Аватар
TOYAGA

Мнениеот screamBoy » Вто Яну 20, 2004 9:54 pm

за което предварително благодариш, нали ?

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Shimana » Вто Яну 20, 2004 10:44 pm

[quote="screamBoy"]

за което предварително благодариш, нали ?

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
[/quote]

Toyaga ne blagodari! - Toi priema nay-dobrata oferta :))))))
Ako ima takava...........
Ako nyama - sledvashtia sezon :)))))))))
Shimana

Рейтинг: 1200

Мнениеот Shimana » Вто Яну 20, 2004 11:32 pm

[quote="bikerider"]

barbarossa, бих те посъветвал да я върнеш и да нашокаш канчето на този дето го продава това недоразумение.
[/quote]

ба* ма му (чия) bikeriderin ти си голямо дърво:))))
Sram се прави в Германия???
Shimano поне има завод в Чехия и Италия :)))))))))
Shimana

Рейтинг: 1200

Мнениеот Windstream » Сря Яну 21, 2004 6:02 am

[quote="Shimana"]

[/quote]

Ми то това в определни ситуации си е повече от полезно ;):D:D

[quote]
[/quote]

Е просто не мога да устоя на изкушението [:p]:D:8D: - то хубаво че имат заводи в Италия и Чехия, но това гарантира ли по-високо качество на продуктите им? Освен това каква част от предлаганите у нас Шимано компоненти са произведени във въпросните заводи?

[b][color=red]Live to ride... and ride to feel alive![/color][/b] :8D:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот barbarossa » Сря Яну 21, 2004 9:34 am

da ama az we4e sym q montiral i sym dal pari i za montaj a glawinata q kuph ot velomaniq na exarh josif ot nina:+))) no ako trqbwa da si nareja rezba nqma problem ima kyde i kak da go naprawq profesionalno a diska kojto 6te sloja e 160mm:+)
Аватар
barbarossa

Мнениеот TOYAGA » Сря Яну 21, 2004 10:45 am

@ barbarossa

Не погледна ли дали има резби в магазина? Знам, че този въпрос звучи малко странно (аз също не бих погледнал, ако трябва да бъда докрай честен), но очевидно в BG трябва да се процедира по този начин. Лично според мен Нина трябва да си вземе главината обратно (тя е последният човек, виновен за създалата се ситуация), а Веломания да ти поеме досегашните разходи и да ти наплете ново колело безплатно.

@ creamBoy

Въвирай мизерната си гага само на определените за целта места. Благодаря предварително!

@ Shimana

Точно така. TOYAGA не благодари, защото се държи достатъчно адекватно и възпитано за позицията, в която се намира - на платежоспособен КЛИЕНТ, тоест на ЦАР.

BTW, представянето или непредставянето на изгодна оферта си остава за сметка на съответния търговец, който ще или не ще получи определена сума от TOYAGA – незавимо дали през този или през следващия сезон...

Мда, Shimano действително имат заводи в Италия и Чехия, но доколкото на мен ми е известно, конкретната главина XT M756 НЕ се прави в тях, а в заводите в Япония – място, доста по-читаво от местата, където SRAM правят повечето от техните чаркалаци... Както (за пореден път) се вижда обаче, никой не е застрахован от издънки...

Don't forget to remember
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Сря Яну 21, 2004 10:57 am

[quote="TOYAGA"]

@ Tailor

Ти нали си веломанец (или може би веломаниак е по-правилно)? След като така и така си се мернал тук, би ли светнал аудиторията имате ли намерение да внасяте Marzocchi Marathon S/SL 2004 и ако да – на какви цени, щото току-виж са ви си явили клиенти...

@ bikerider

Първо АЗ ЛИЧНО не съм я видял тая главина С ОЧИТЕ СИ, така че не мога да кажа нищо със сигурност. Второ – ако споменатия дефект е факт, то това най-често означава, че има ЦЯЛА ДЕФЕКТНА СЕРИЯ главини XT '02/'03 за диск, пък аз не съм чувал за такива оплаквания. Разбира се, никой не е застрахован от подобни издънки – примери колкото щеш... Трето мисля, че оня ден бяхме единодушни по въпроса кой кара влака в MTB-сектора.

Don't forget to remember
[/quote]

Абе аз се майтапех, ама донякъде не, както и да е...
Отдай го на моментен изблик на чувства и справедлив антимонополен гняв :D:D:8D::8D:

Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Яну 21, 2004 11:00 am

[quote="Shimana"]

[quote="bikerider"]

[/quote]

Sram се прави в Германия???
[/quote]

Абе я улево бе... :D:8D:
Какво толкова го приемаш лично, да не си сестра на Йоцо Шимано :?::D:8D::^:

Аватар
bikerider

Мнениеот uha_rampage » Чет Яну 22, 2004 2:22 am

Dobre ubu, a kfo stana s glavinata?

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот thefatcat » Чет Яну 22, 2004 10:11 am

Kfa glavina te goni pa tebe ;)[:p][:p]

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот uha_rampage » Чет Яну 22, 2004 2:06 pm

Afe za nekfa glavina stavashe tuka duma?
Mai pak sum se oburkal... ;)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот thefatcat » Чет Яну 22, 2004 7:30 pm

Mi qvno da [:p][:p][:p]

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Назад към Архив