did написа:@ горните, питащи за жило: Не е от ,кашкавала" на жилото, а от качеството на брони и капачки за брони, техните уплътнения, правилен монтаж, дължини на броните, качесто на лостчетата и преценка на още поне десет като тези, като например КАЧЕСВТОТО на клещите, с които работите. Ако не ме разбирате - бегом в сервиз.
skulboy написа:Метален или пластмасов накрайник е по-подходящ за броня на скоростите?
bio написа:този, на който викаш "пластмасов"
skulboy написа:Не само аз му "викам" пластмасов, така е наречен в сайта
ПП. Каква грес ще ми препоръчате за смазка при сервизация на вилка, педали, чашки, обтегачи и т.н?
Petar_vn написа:Ще има ли проблем ако монтирам 9 скоростен декланшор на 8 сторостен монтаж? Клетката на 9сп. декланшор по-тясна ли е от тази на 8сп.?
SpartazoidBG написа:Колко мм е средното движение на Cross Spotster ?
tihuana написа:Ако има някой да обясни как се определя перфектната линия на веригата, ще е най-полезно.
Fortress написа:bio, от Англия до България според сайта е 70 лв. А в обратна посока в моя случай - От 11 кг до 100 кг - £1.00/кг. Байка ми тежи 13.8 кг, което си е доста добра оферта. Направо супер! Щом казваш, че и услугата е много добре, а и доколкото виждам имат офис в Пловдив от който може да се праща, а аз съм от Пловдив. Най-вероятно с тях ще действам. Много ти благодаря! В гугъл, като потърся излизат само сайтове с умопомрачителни цени.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта