m30b25 написа:други мнения по въпроса ?
m30b25 написа:Проблема се откри от къде е предния ми диск е Hope mono 6 ti нитовете на диск-а закачаха по калипера и аз съм я настроил така,че да не закача,от там се получава изкривяване и накладките не хващат хубаво диск-а.Ефекта е изкривяване на диск-а,липса на спирачна сила и много нерви.След смяната на диска,нови накладки и ново масло вече е съвсем друго нещо![]()
Спирачката я купих втора ръка от едно много точно момче което я е карал 2 месеца а накладките бяха на 80% дойде с кутия,беше като чисто нова.
skulboy написа:m30b25 написа:Проблема се откри от къде е предния ми диск е Hope mono 6 ti нитовете на диск-а закачаха по калипера и аз съм я настроил така,че да не закача,от там се получава изкривяване и накладките не хващат хубаво диск-а.Ефекта е изкривяване на диск-а,липса на спирачна сила и много нерви.След смяната на диска,нови накладки и ново масло вече е съвсем друго нещо![]()
Спирачката я купих втора ръка от едно много точно момче което я е карал 2 месеца а накладките бяха на 80% дойде с кутия,беше като чисто нова.
Тия спирачки как ги настройвате бе хора, като стиснете веднъж-два пъти не виждате ли, че диска се криви или накладката не ляга добре в/у спирачната площ? Не че е проблем, то форума е затова, ама такъв проблем да не се види с просто око...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта