Така проблемът е следния: хем пари нямам, хем искам rock shox вилка.Най - евтиното нещо което намерих за тези пари е Traction g27 slx 29" за 890лв.Само че той е стар модел, не е със шадол дерейльор и кой знае още какво му куца дето не разбирам от него.Като цяло гледам спирачките, дерейльора и вилката, толкоз знам аз.Забравяме за това коелело.Ето защо - в моемнта последно се спрях на новия fusion man 29" който съм намерил за 899 лв (а не 959, което е цената в магазина) в един голям бългрски сайт.Той е със шадол отзад, rock shox xc 30 и четох тук че имал някакви нови шини, главини ли нещо такова.Абе нов модел, нови части, с една дума - ЧУК.
И тук идва момента в който се сещам че 150 лв по - малко ще ми дойдат добре, а именно grx9 29" от същия сайт за 750 лв.Това което аз виждам е че липсата на надпис rock shox отстрани на вилката ще ми спести 150 лв.И може би мечтата ми за rock shox ще почака.111111111111111 Първият ми въпрос реално е дали останалите части(с изкл на вилката) са същите като на fusion и ако не къде има разлика.2222222222 И вторият и същински е аджаба къде е разликата между suntour xcm и rock shox xc30.Повярвайте ми, и на мен xcm ми изглежда кирайска, скапана и т.н. и ще се кефя страшно на rock shox, ама...нали знаете, всичко е пари.Щото слушах много, ама много лоши отзиви за xcm че била боклук, че не ставала за нищо, даже за скрап не ставала щото не била от желязо ми от някви др неща като картофи и свински опашки и т.н.Да та това е общо взето - става ли тази вилка за вилка или хич не, ще се счупи ли какво?Защо такова мнение има за нея?Пък по - нататък...ще сложа rock shox като събера някой лев.
Благодаря предварително на помагащите.