evin написа:Сигурно си проверил, но виж пак за нипел с изпуснала резба
bio написа:аз последно съм ползвал тази -> http://screambikes.eu/bg/bandazhni-lent ... -bulk.html и съм доволен.
Alexi написа:бандажа може да е и 10 мм ,достатъчно е да покрива отворите на спиците .. аз карам с тиксо на Стан дето е 12 мм капли с 22мм вътрешен
Alexi написа:бандажа може да е и 10 мм ,достатъчно е да покрива отворите на спиците .. аз карам с тиксо на Стан дето е 12 мм капли с 22мм вътрешен
billclinton написа:nikant написа: Пак повтарям - причината за спуканите гуми не е в напомването им. С такива шини карам от 3 години - шините са здрави,нямам проблем с тях Като им сложа тясни гуми ги помпам 6.5 до 7.0 бара
2WBGST написа:billclinton написа:nikant написа: Пак повтарям - причината за спуканите гуми не е в напомването им. С такива шини карам от 3 години - шините са здрави,нямам проблем с тях Като им сложа тясни гуми ги помпам 6.5 до 7.0 бара
Ми аз карам винаги над 4,6 бара. И подобен проблем имаше с колелото на мой роднина. След като ми писна да лепя, смених вътрешната гума с нова и проблема изчезна.
Значи проблема не е в оплетката, не е в стружки, нито в налягането, няма нужда от излишно бандажиране. Виж с нова гума как ще кара? Огледай и външната гума - там може да има забито острие което не виждаш! И чудно ми е големи ли са дупките при спукването? От коя страна са откъм каплата или откъм ваншната гума?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта