Alexi написа:Boko-Loco написа:Геометрията му е много зле, предна ос на QR, спалните не са нищо особено. И доколкото знам нямаха резервни уши... Ти си решаваш...
добре айде да ни разясниш малко за геометриите дали 0.5 градуса челен ъгъл се усещат примерно ,както и 7мм разлика в горните тръби как влияят явно си професионалист .. а аз после ще ти кажа като пълен аматьор как се усеща вилка от 800 лв била тя и на QR ,спрямо такава от 200 лв ,както и 1.5 кила отдолу в теглото

1. Sector не струва 200 лв, а поне 2* толкова.
2. Факса е най-евтиния възможен и освен това, точно тази никак не се слави като добре работеща. И след 3-4 години в склада е за сервизиране - масло и семеринги.
3. 0.5 градуса между 26 и 29 цола е огромна разлика! Ако отделиш малко време да прочетеш, може и да разбереш.
4. Теглата на СБ са силно подценени, а каплите им са поне толкова тежки, като 29 на пулса.
5. И не не съм про, но се състезавам на високо ниво в 2 дисциплини от 8 години, за справка можеш да попиташ кака си Ани :-)
6. Не знам къде измери 7мм разлика, но pulse L е дълъг 620 мм. Като се зачетеш за геометриите, наблегни и на wheelbase, offset и trail. Пулса е с offset 51мм.