didonch написа:zoo спри, седни, почини си, размисли какво точно сакаш от тоа форум и го формулирай, така че всички да разберем каква ти е мъката и по възможност да ти помогнем....разбира се ако имаш желание

Нямам мъка. Защо така изглежда...
Е не мога да карам никога точно като вас - ам тва са бели ядове.
Докато ми дойдат свободни пари за кевларена вложка (гума) или за твоят опит (продукт) ще мина с лепенки.
Странно е, че в моята сегашна вътрешна гума имаше боза минимално количество - но имаше. Странно. Беше "залепила" дупката на някакво ниво... но като напомпах - се отвори дупката.
Като изпуснах въздуха изтече и малко боза - мирише на латекс

но не цапа дрехите - нарочно се забърсах в анцунга

С 1000 мъки отделих външната гума - беше като "заварена" изцедих се.
После с пластмасовите "щанги" я довърших.
Извадих вътрешната - залепих напомпах за тест. Ток и жица.
Но помпата е хилава или е около 2 бара или 2.5 но се кара като по персийски килим хихик.
Много се накефих как се маха цялата гума от вилката… с едно натискане и завъртания.
Тоест ваш чирак съм - на целият форум.
Казвам се Стамен Стаменов - приятно ми е да се запозная с всички вас и да общуваме.
Професионален онлайн търговец съм от над 10-15 г. Набор 1978 г., съм.
Трудно се намират хубави продукти - но който е търпелив ще успее - аз.
Дим ми сподели страхотни съвети - ти също. Другите също.
Но един вид ако съм на боза във вътрешната гума никакви тръни няма да вадя. Безмислени разправии: Помпи... бози... доливания... мацаници... но все пак тук има хора сами си бъркат бозите - каква им е формулата. 8 месеца без да пукам

найс.
Но срещам и реплики на живо - извън форума:
- Луд ли си. Вътрешна гума е 3 лв - купи си 10 и обикаляш Рила - боже хихик.
Снимки за всички:
https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0b5nhQSTskoC8AПрез 3-те почивни дни мисля да отида при баба и дедо в село Драгичево - да покарам по-сериозно и дано не лепя гуми по баирите хихик....