Continental Survival 2.3 ProTection

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот thebiker » Вто Яну 31, 2006 1:36 pm

[quote="bobeca"]

Аз съм с Survival 2.3 PT и съм краино недоволен как се държи на асвалт!На баир немога да тръгна без "Фурсиране" дори и на сухо понякога!Обаче на сняг и кал е супер!Много е стабилна на калните или снежните завой.На кутииката отзад има звезди на различни терени: предна**, задна***, кал***, road*, hardpack*, чакъл***.
[/quote]

С каквато и да е голяма гума 2.3 и нагоре ще ти е трудно да караш нагоре докато не я напомпиш на поне 4 бара аз ги помпя на 4.4 бара и проблеми нема и се държи много добре и като предна гума.
За спускане и ФР обаче трябват по широки гуми - става най много за задна.
Имам като предна такава гума и е на 3500км и още е като нова - защото е твърда, задната от 2-3 месеца е също такава и друга гума не бих купил.
Максис са меки и се търкат бързо затова не стават за асфалт ама никак, швалбе са боклуци.
Избирайте.
Верно че доста се забавих с това мнение ама по добре късно.
thebiker

Рейтинг: 1200

Мнениеот тучо чучо » Вто Яну 31, 2006 2:16 pm

[quote="thebiker"]

[size=67]Максис са [i]бла-бла[/i], швалбе са [i]бла-бла[/i].
Избирайте.[/size]
[size=100]Верно че доста се забавих с това мнение ама по добре късно.[/size]
[/quote]

Не, миличък, по-добре никога!
Аватар
тучо чучо

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Вто Яну 31, 2006 3:01 pm

[quote="thebiker"]

С каквато и да е голяма гума 2.3 и нагоре ще ти е трудно да караш нагоре докато не я напомпиш на поне 4 бара.[/quote]

[b]Грешно! [/b]
Когато гумата е по-голяма, налягането може да е по-ниско, при същата "твърдост на пипане" ;) Освен това съпротивлението при търкаляне на гумата зависи от цял куп неща (тегло, материал, шарка и др.) и от конкретните условия - едно е на асфалт, друго е на почва, трето, четвърто, пето и т.н. 4 бара за човек с нормално тегло е безсмислено!

[quote]Максис са меки и се търкат бързо затова не стават за асфалт ама никак[/quote]

[b]Грешно![/b]
Maxxis имат толкова обширна моделна гама и използват толкова много материали, че твърдението ти е лишено от всякакъв смисъл. Моделите с дурометър 70а са достатъчно "твърди". Ти какво искаш, "пластмасови гуми" ли? :crazy:

[quote]швалбе са боклуци[/quote]

[b]Грешно![/b]
Schwalbe са най-предпочитаната марка в Германия (базирано на читателски проучвания, аз знам поне за две!) и повечето от моделите им получават отлични оценки в специализирани медии на Стария континент. Отзивите, които съм чувал от български потребители също са добри. Настоявам да изброиш кои модели на Schwalbe си карал поне 50-100км и на какво се базира твърдението ти (което щеше да е смешно, ако не беше изтърсено толкова сериозно и категорично).

Накрая, знаейки, че ще прозвуча по-рязко, отколкото ти и повечето хора очакват, искам да натъртя следното: докато прочиствах форумите се натъкнах на още десетина теми поне, като тази тук, в които говориш глупости (не се обиждай!) и то с най-голямата категоричност, на която си способен. Хубаво е, че искаш да помагаш на хората с мнението си, но поне се старай да наблягаш, че това си е лично твое мнение, защото иначе се налага други да разсейват заблудите, които могат да произтекат от "компетентните" ти съвети. Ако се чудиш за какви заблуди говоря, горе съм цитирал три от тях, и това е само в една тема! Ако го правеше като някои други, на които им личи от километри, че не отбират много-много, нямаше да е проблем, щото едва ли някой ще им се върже, ама ти пишеш все едно си капацитет и половина, а това си е направо опасно! ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот bikerider » Вто Яну 31, 2006 3:55 pm

Любо, има ли смисъл - виж как започва nick-а му... :crazy:

тва за швалбе беше рядко глупаво изказване, да ме прощава байкърА...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Nightbringer » Сря Фев 01, 2006 12:56 pm

Преди 1 месец си взех такива гуми, а чак вчера ми остана време да ги пробвам и то в града само.
1. По асфалт - стават за каране, но ако е мокро са много гадни и даже на моменти и опасни могат да станат. Просто се хлъзгат(то друго не се и очаква, но аз да си кажа :) )
2. По сняг са супер :) И през малко кал минах - също ми хареса усещането. Т.е. ако се ползват по предназначение гумите са перфектни :)
Аватар
Nightbringer

Рейтинг: 1618

Мнениеот Admin » Сря Фев 01, 2006 1:11 pm

[quote="bikerider"]

Любо, има ли смисъл - виж как започва nick-а му... :crazy:[/quote]

Има смисъл заради другите читатели :):beer:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот did » Сря Фев 01, 2006 1:32 pm

[quote="Admin"]

Има смисъл заради другите читатели :):beer:
[/quote]

само в едно си сбъркал:

не се пише "грешно", а "пълни глупости".
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот thebiker » Сря Фев 01, 2006 2:15 pm

[quote][i]Originally posted by Admin[/i]
............

Поради тази причина не пиша в вашиа скапан форум - щото ако човек ви отвори очите почвате да плюете.
Престанете с тази реклама на максис жсицхките им гуми са умишлено с малък грайфер и са напълно безполезни освен на асфалт и малко офроад да напражил съм 1500км с такава гума Ранчеро ако те интересува и неможе да съм доволен а само по асфалт я карам на градския ми байк. Поднася на завои и въопще не е добра не държи на мокро поне не като Сървайвъла а и грайфера страничния е мизерен. Според това което са писали австралийците и други на сайта на Максис били супер - супер щото не са карали с Континентал вероятно.
А и кога ще се научите да не вярвате на рекламните им трикове - в другите дуржави има хора които само за един стаж или за 200 долара ще направят какво ли не изявление - в случая суперлативи за дадената марка.
Швалбе имат само една гума която става за нещо и то е за спускане Спейса - и се опитват да правят гуми ама ето го резултата:
Тази година смених 2 Швалбе затова са боклуци:
Блак Джак и Блак Шарк .
Първата изтрая по малко от една ЦСТ китайска 2000км и след това почна да се къса от каплата ???? а грайфера беше се изтъркал и почна и да се пука гумата практически всеки път като съм карал.
Втората беше дори още по зле на завоите се държеше като дунапренена толкожа мек страничен грайфер в живота си не бях виждал - а най лошото е че всички гуми на швалбе са точно с такива меки гумени грайфери - 40-50а.
Изтрая по малко от 2000км (ако сте забелязали става дума за хиляди километри не стотици като вашите изисквания).
След това сложих и отзад на офроадския ми байк Сървайвъл и заспа - вече нямам проблеми със спукани гуми както при швалбето.
Е да може да са много популярни в германия ама в България явно докарват боклуците.
И как си мислите че на цената на Максис гумите и на Швалбе ще получите качество а?
Освен всичко това и Сървайвъла има защита на страниците която очевано работи добре дори и след 3500км на предната гума и още 1500км на задната и двете гуми изглеждат почти като нови.
На завоите се държат перфектно а не като швалбето и Максиса.
А инфото което ви давам е от първа ръка ако изкате ще направя и снимки на гумите още не съм ги изхвърлил.
thebiker

Мнениеот thebiker » Сря Фев 01, 2006 2:28 pm

[quote="Admin"]

[quote="thebiker"]

С каквато и да е голяма гума 2.3 и нагоре ще ти е трудно да караш нагоре докато не я напомпиш на поне 4 бара.[/quote]

[b]Грешно! [/b]
Когато гумата е по-голяма, налягането може да е по-ниско, при същата "твърдост на пипане" ;) Освен това съпротивлението при търкаляне на гумата зависи от цял куп неща (тегло, материал, шарка и др.) и от конкретните условия - едно е на асфалт, друго е на почва, трето, четвърто, пето и т.н. 4 бара за човек с нормално тегло е безсмислено!

>>Това е валидно само за спускането когато обаче както правят повечето хора - слагат широка гума на тясна капла и с ниско налягане то тогава гумата има много по голяма повърхност която да дава сцепление и съответно е нуждно повече сила за да кара НАГОРЕ. Що не опиташ да караш нагоре с гума 3.0 на 0.5бара пък после ама веднага след това опитай с твоя РАМ и гуми да речем 2.1 напомпани да речем на 3 бара и после говори за разликата.
А както виждаш аз писах че става най много за задна гума - а за каране на горе препоръчах да е по напомпана - за да има по малко счепление на асфалта и по-голямо в калта както си трябва.

[quote]Максис са меки и се търкат бързо затова не стават за асфалт ама никак[/quote]

[b]Грешно![/b]
Maxxis имат толкова обширна моделна гама и използват толкова много материали, че твърдението ти е лишено от всякакъв смисъл. Моделите с дурометър 70а са достатъчно "твърди". Ти какво искаш, "пластмасови гуми" ли? :crazy:

Не нямат явно трябва да провериш какво имат Континентал - а специално за максис отиди в магазините и виж какво се продава като изключим хай ролера няма гума която да съответсва на Сървайвъла - която е за АМ каране.
След като толкова си фен на Максис можеше поне да видиш че Континентал имат поне 1-2 технологии в повече.

[quote]швалбе са боклуци[/quote]

[b]Грешно![/b]
Schwalbe са най-предпочитаната марка в Германия (базирано на читателски проучвания, аз знам поне за две!) и повечето от моделите им получават отлични оценки в специализирани медии на Стария континент. Отзивите, които съм чувал от български потребители също са добри. Настоявам да изброиш кои модели на Schwalbe си карал поне 50-100км и на какво се базира твърдението ти (което щеше да е смешно, ако не беше изтърсено толкова сериозно и категорично).

Това ти го отговорих отделно.

Накрая, знаейки, че ще прозвуча по-рязко, отколкото ти и повечето хора очакват, искам да натъртя следното: докато прочиствах форумите се натъкнах на още десетина теми поне, като тази тук, в които говориш глупости (не се обиждай!) и то с най-голямата категоричност, на която си способен. Хубаво е, че искаш да помагаш на хората с мнението си, но поне се старай да наблягаш, че това си е лично твое мнение, защото иначе се налага други да разсейват заблудите, които могат да произтекат от "компетентните" ти съвети. Ако се чудиш за какви заблуди говоря, горе съм цитирал три от тях, и това е само в една тема! Ако го правеше като някои други, на които им личи от километри, че не отбират много-много, нямаше да е проблем, щото едва ли някой ще им се върже, ама ти пишеш все едно си капацитет и половина, а това си е направо опасно! ;)
[/quote]

Е не явно съм капацитет след като имам вече и трети байк и миналата година направих ако не си можал да го изчислиш над 10000 (десет хиляди)км.
А като заключение :
този сайт е само за реклама на Максис Бас РАМ и да си мерите ****.
thebiker

Мнениеот Zozka » Сря Фев 01, 2006 2:57 pm

[quote="thebiker"]

този сайт е само за реклама на Максис Бас РАМ и да си мерите ****.
[/quote]

Ние поне си имаме **** :D. Иначе какво да кажем за обективните ти оценки? та ти не можеш дори да пишеш на кирилица бре друже, максис имали [color=red]малко[/color] грайфер. скрий се :nono:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот GECKO » Сря Фев 01, 2006 3:11 pm

@thebiker - броят на велосипедите ти не говори абсолютно нищо за компетентността ти по темата, а както сам каза това си е мерене на *******. Виждам на какво ниво ти е ценностната система за това не ми се иска да разяснявам колко грешиш в твърденията си.

P.S. Не ти не си капацитет ти си резистор не се заблуждавай.
Аватар
GECKO

Мнениеот bikerider » Сря Фев 01, 2006 3:28 pm

[quote="thebiker"]
Престанете с тази реклама на максис [b]жсицхките[/b] им гуми са умишлено с малък грайфер и са напълно безполезни освен на асфалт и малко офроад да напражил съм 1500км с такава гума Ранчеро
[/quote]

абе я се замисли какви глупости дрънкаш... ако можеш изобщо де...

КАРАЛ ли си [b][color=red]всичките[/color][/b] гуми на максис? :crazy:
кво ли питам де...

@Admin: прав си всъщност :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Сря Фев 01, 2006 3:29 pm

Разбира се, че имат малко грайфер, виж сам:
[img]http://www.mtbr.com/reviews/Tire/Maxxis_WetScream.jpg[/img]

:emlaugh:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Фев 01, 2006 3:41 pm

Я па каръм саму даунхил с Унтариуту оти нъ гумити ми пиши ДХ 2.10 и имат мноу яку сципление щот, кът скоча и па съ въртът щоту съ им яки грайфирити и съ зъцепвът с въздухъ.:D:beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот kotka12 » Сря Фев 01, 2006 4:09 pm

момчета, хайде да не влизате в неговия стил
просто това мисли за Максис човека
има си мнение казва си го, пък като не иска да си мери звездичките да не влиза във форума.
Съжалявам и аз за пререканията, в които съм влизал и нямам намерения да го правя повече /справка подписа на Admin:agree:/
а колкото до редовите потребители на форума /като мен самия/ - предполагам, че отдавна са се ориентирали на кого да вярват и на кого не
:beer::beer::beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот mih » Сря Фев 01, 2006 6:45 pm

:lolup:
карал 10000 км на асфалт с гуми за планина, скъсали се всичките:lol2:, не си ли е ЦСТ, дето не се изтриват посмъртно, ей, вие тука кво рабирате от сцепление!:nono:

the, бе, the! Pat Garrett and Billy THE Kid!

он е THE biker, ей ся ше ни отвори очите на сичките!:splat:

@[b]the[/b]biker
O-o, учителю! Научи ме! Научи ме да се смея още по-гръмогласно, умолявам те! Пиши пак!
:rofl:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот bikerider » Сря Фев 01, 2006 7:04 pm

[quote="mih"]
[/quote]

:lol::emlaugh::rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Сря Фев 01, 2006 10:33 pm

@thebiker
Както казах, едва ли някой има против да споделяш личния си опит, стига да става ясно, че това е твоят личен опит и по какъв начин е постигнат, а не да заявяваш нещата, все едно се отнасят за всичко и всички.
Както се видя, твоят личен опит с Maxxis май се ограничава до една гума (може и да не съм разбрал, де). Хубаво, аз пък съм пробвал няколко различни модела, не ми се смята сега колко. Затова пък не съм карал дълго Continental, но да си ме видял някъде да твърдя категорично каквото и да било за тях?
Второ, забелязах, че сред основните ти критерии за качеството на гумите е дали и колко се износват и дали поднасят при завой на мокър асфалт например...Извини ме, обаче подобни критерии са леко смешни при преценката на гуми за планинско колоездене. Многократно е било обсъждано, че почти няма гума за маунтин байк, която да "държи" на мокър асфалт, мокри павета и други такива градски настилки. За тази цел си има други гуми, има такива и в каталозите на Maxxis, и на Schwalbe. Що се отнася до дурометъра (твърдостта) на материала, в планината по-меките гуми обикновено дават по-добро сцепление. То и в града е така, но цената е по-бързо износване. Не може и двете! Относно прокъсването на каркаса на гумите, нещата много зависят от това за какво е предназначена гумата - по-леките модели обикновено са по-слаби в това отношение, но при тях приоритетът е другаде. И т.н., и т.н. Съгласен съм, че всеки човек си има приоритети и критерии при преценката на продуктите, уважавам чуждото мнение, но твоите критерии, прощавай, са леко странни, че да заявяваш изводите си толкова категорично. И още нещо за Schwalbe - очевидно не си карал никоя от по-добрите им гуми, може би защото са доста скъпи по българските стандарти. Но това не значи, че няма такива!
Що се отнася до обвиненията в рекламна цензура...де да знам, хората могат и сами да си преценят дали има такава.
Изобщо, едва ли е случайно, че след почти всеки твой пост следват по 1-2 страници уточнения от куп хора, само и само да не остане някой с погрешна представа. Как става така, че всички все сме на различно мнение от теб? ;)
Аватар
Admin

Мнениеот Harka » Сря Фев 01, 2006 11:56 pm

тхебикер, приятелю, Континентал са най-големите боклуци! Аз ли трябва да ти отварям очите...
Аватар
Harka

Мнениеот thebiker » Чет Фев 02, 2006 11:39 am

@GECKO
Броя на байковете е класифициран:
1.Градски
2.Офроадски - къси разстояния
3.Офроадски - За дълги разстояния
Не очаквам да разбереш но поне тези които разберат ще ти обяснят.

[quote="mih"]

:lolup:
карал 10000 км на асфалт с гуми за планина, скъсали се всичките:lol2:, не си ли е ЦСТ, дето не се изтриват посмъртно, ей, вие тука кво рабирате от сцепление!:nono:

он е THE biker, ей ся ше ни отвори очите на сичките!:splat:

@[b]the[/b]biker
O-o, учителю! Научи ме! Научи ме да се смея още по-гръмогласно, умолявам те! Пиши пак!
:rofl:
[/quote]

Ако си беше направил труда да разбереш класификацията по горе щеше да не пишеш глупости.
thebiker

Мнениеот did » Чет Фев 02, 2006 11:42 am

[quote="thebiker"]

@GECKO
Броя на байковете е класифициран:
1.Градски
2.Офроадски - къси разстояния
3.Офроадски - За дълги разстояния
Не очаквам да разбереш но поне тези които разберат ще ти обяснят.
[/quote]

Admin, вади тефтера, пиши внимателно и до довечера да си оправил класификацията на стиловете в планинското колоездене на сайта!!!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Фев 02, 2006 12:00 pm

Мисля да се пробвам във FR. Някой да продава хипермеки сликове?
Edit: Ама да могат да изкарат поне 10 хил. км.!
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот thebiker » Чет Фев 02, 2006 12:07 pm

[quote="Admin"]

@thebiker
Както казах, едва ли някой има против да споделяш личния си опит, стига да става ясно, че това е твоят личен опит и по какъв начин е постигнат, а не да заявяваш нещата, все едно се отнасят за всичко и всички.
Както се видя, твоят личен опит с Maxxis май се ограничава до една гума (може и да не съм разбрал, де). Хубаво, аз пък съм пробвал няколко различни модела, не ми се смята сега колко. Затова пък не съм карал дълго Continental, но да си ме видял някъде да твърдя категорично каквото и да било за тях?
Второ, забелязах, че сред основните ти критерии за качеството на гумите е дали и колко се износват и дали поднасят при завой на мокър асфалт например...Извини ме, обаче подобни критерии са леко смешни при преценката на гуми за планинско колоездене. Многократно е било обсъждано, че почти няма гума за маунтин байк, която да "държи" на мокър асфалт, мокри павета и други такива градски настилки. За тази цел си има други гуми, има такива и в каталозите на Maxxis, и на Schwalbe. Що се отнася до дурометъра (твърдостта) на материала, в планината по-меките гуми обикновено дават по-добро сцепление. То и в града е така, но цената е по-бързо износване. Не може и двете! Относно прокъсването на каркаса на гумите, нещата много зависят от това за какво е предназначена гумата - по-леките модели обикновено са по-слаби в това отношение, но при тях приоритетът е другаде. И т.н., и т.н. Съгласен съм, че всеки човек си има приоритети и критерии при преценката на продуктите, уважавам чуждото мнение, но твоите критерии, прощавай, са леко странни, че да заявяваш изводите си толкова категорично. И още нещо за Schwalbe - очевидно не си карал никоя от по-добрите им гуми, може би защото са доста скъпи по българските стандарти. Но това не значи, че няма такива!
Що се отнася до обвиненията в рекламна цензура...де да знам, хората могат и сами да си преценят дали има такава.
Изобщо, едва ли е случайно, че след почти всеки твой пост следват по 1-2 страници уточнения от куп хора, само и само да не остане някой с погрешна представа. Как става така, че всички все сме на различно мнение от теб? ;)
[/quote]

Извиниме ама въопще не са смешни защото както сам си забелязал човека който е постнал тази тема набляга на парите за гумата - а това означава че ги няма - а за него износването на гумата е от голямо значение.
Ето това е най лошото в този форум - никой не го е грижа какво го питат стига да си получи отстъпката че е правил реклама на БАС , РАМ илио Максис.
Е аз дадох обективно мнение което се надявам че на NoNe да му е свършило работа.
Отностно това че меките гуми били давали по добро сцепление - ето какво аз правия и си имам перфектно сцепление.
Гумата е на 4.4 бара винаги
Гумите са ми Сървайвъл и други няма да сложа.
Хубавото на тези гуми е EndlessEdge което дава много добро сцепление при завои на каквато и да е повърхност - нещо което никой не е изпитал с другите гуми които го нямат.
Дълбокия и широк грайфер влизат в употреба защото те са нуждни при мек терен, кал, пясък ... тогава гумата потъва така че грайфера да увеличи сцеплението и да можеш да караш - това при гумите с малка дълбочина на грайфера е в по малка степен изразено и затова се губи сцепление при тях.
Самата гума на Сърсайвъла се издува така че централната част на грайфера е тази която дава сцепление на асфалта - което означава малко съпротивление на асфалт.
Обобщено:
Гумата когато е напомпана добре дава малко съпротивление на асфалт и твърда почва (изобщо на твърд терен) и голямо сцепление и съпротивление на "лоши" терени като кал , пясък, чакъл...
Защо е трябвало да се доуточнявам ли.
Ами явно имате нужда след като ти Админе специално грам не ме познаваш а пишеш направо обиди по мой адрес - да не говорим че сме се запознали и именно аз ти говорих за дълги преходи и поне това можеше да запомниш а не да говориш че не съм бил карал.
Специално за гумата Ранчеро може всеки от вас да види какво пише за тази гума на сайта на максис там като изключим гумите за спускане тази гума е най много хвалена - има даже един човек който е прекосил Австралия с нея - но това там което пише не означава че е достатъчно добра - а и на самият им сайт никаде не пише лоши отзиви.

Както виждаш моите критерии са повече от колкото си мислеше но имемно това че вие си мислите нещо и давате или лоши савети на хората или неправилни - именно затова положението в България е толкова зле.
За твое сведение моите Сървайвъл гуми ги купих по 30 лева а не по 15 и си заслужават и 30 и 40 лева след това тестване което съм направил.
Цените на голяма част от Максис гумите са по ниски от 30 лева така че ако става дума за пари едвали Максис е изгодно ето защо:
Копуваш мека гума максис караш да речем 2000км и я смяняш - дотук 20 лева и още 20 за новата 40 лева
даваш пари за Сървайвъл и караш 4000км дотук 30 лева сменяш я и още 4000км за 30лева - или на всеки 4000км пестиш по 10 лева ако пък ги вземеш на 15 лева цена ще спестяваш 25 лева на 4000км.
Имайки в предвид че повечето хора правят горе долу толкова на сезон - един сезон 30 лева без промоция или 15 на праомоция за гумата.
Кое е по изгодно?
Какви са технологиите на максис - в сравнение с Континентал - не конкурентни ето какви - и какво могат да направят едни китайци в сранение с германците - всеки може да си направи извод.
Всички помятания за правописа са абсолутно безинтересни - аз не пиша есе за да взема диплома а за да дам информация който не може да я разбере си е негов проблем.
thebiker

Мнениеот TOYAGA » Чет Фев 02, 2006 12:16 pm

Въопще не беше нуждно да къкаш тва... Тук не е нуждник!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Admin » Чет Фев 02, 2006 12:35 pm

Ееее, тъкмо пуснах една статийка за Alutech, са ще ме заболи главата докат им намеря място по новата класификация :banghead:
Аватар
Admin

Мнениеот Admin » Чет Фев 02, 2006 5:06 pm

@thebiker
Надявам се това да е последният ми пост по темата, защото офтопикът стана твърде голям, а и очевидно с теб е безсмислено да се спори...
1.Познавам те, макар и бегло
2.Не съм писал обиди по твой адрес. Посочи къде точно съм го направил и какво точно те е обидило
3.Кога и къде съм казал, че не караш?
4.Колкото повече пишеш, толкова повече неточности допускаш и говориш наистина големи глупости. Ако искаш, обиждай се, какво да направя, като е така...
5.Можеш да си сигурен, че всеки път като изтресеш нещо подобно, ще се намери някой, който да те поправи и докато го правиш с подобна категоричност и всеобхватност, твърде вероятно е този някой да не се отнесе особено благо към думите ти.
6.Колкото повече хора се включват да спорят с теб, толкова по-смешни стават доводите ти за рекламни подбуди, когато си казваме мнението. Освен това, забележи, че в настоящата тема не съм препоръчвал Maxxis, нито пък Schwalbe, защото си има конкретен предмет на обсъждане. Просто исках хората да не приемат глупостите, които написа, за чиста монета. Мисля, че се изписа достатъчно вече, така че ти ако искаш, продължавай да ни ограмотяваш, пък дано някой да не те послуша!
Аватар
Admin

Мнениеот bikerider » Чет Фев 02, 2006 5:47 pm

абе кво се занимаваме - на крива ракета Maxxis и виновни...

чакай сега да изтърча да си взема отстъпката от БАС :crazy:

диагнозата е ясна - когнитивен дисонанс, че май и още нещо...
Аватар
bikerider

Мнениеот tailor » Чет Фев 02, 2006 5:55 pm

Понеже нещата пак отидоха на кой е по-по-най...

@thebiker Conti Survival си има конкретно придназначение и не е гума за всичко. Това не е реалната цена на модела - гумата си струва 50-60лв - просто е купена от есенна разпродажба.

@Harka - това, че той плюе любимата ти марка, не значи, че ти трябва да плюеш неговата?

@all кой е по-по-най?
Аватар
tailor

Мнениеот bikerider » Чет Фев 02, 2006 6:00 pm

tailor, нещата са дълбоки и не стоят точно така "кой е по-по-най". Любо съвсем ясно написа за какво става дума.

А по отношение на Harka мисля, че недооценяваш иронията...

на въпроса ти: никой не е по-по-най, щото има всякакви гуми, всякакви терени, всякакви хора и всякакви вкусове и предпочитания. Това се опитваме да набием в дебелата глава на THE biker...
Аватар
bikerider

Мнениеот mih » Чет Фев 02, 2006 10:19 pm

Мдаа...
:)
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

ПредишнаСледваща