от Admin » Пет Фев 03, 2006 10:07 pm
[quote]1. твърдиш че не съм карал поне 50 - 100км със Швалбе а лично си ме видял че точно с такава гума карах на Източните родопи - т.е. аз явно съм лъжец така ли?[/quote]
Не съм твърдял подобно нещо, просто попитах дали и колко си карал Schwalbe и Maxxis.
[quote]2. твърдиш че съм "говорил" глупости - това че пиша във "форума" ти явно са глупости - т.е. обвиняваш че съм глупак така ли?[/quote]
Да, твърдя, че често пишеш глупости, което не те прави автоматично глупак, освен ако не пожелаеш да го докажеш по безспорен начин.
[quote]3. твърдиш че съм заблуждавал - т.е. че съм мошеник така ли? - бил съм споменал неща които са за теб заблуди?[/quote]
Твърдя, че има опасност да заблудиш хората, които не са достатъчно информирани, защото изказваш крайно обобщени мнения, базиращи се на единични случаи и странни критерии. За десети път повтарям, че никого не съм спрял да си каже мнението, но е опасно, когато се каже нещо обобщено и то твърде категорично. Знам го от личен опит, често не проявявам необходимото внимание и е добре, когато се намират хора да ме коригират. Не се учудвай, че се намират и такива, които да коригират твоите изказвания.
[quote]Мислиш че само твоето мнение е правилно и ако някой пише друго или противно на твоето мнение в твоя форум трябва да оплюеш така ли?[/quote]
[quote]По принцип всички българи като си наумят нещо и до гроб не се опитват дори да разберат за новите технологии - е явно аз си мислех, че не си от тях[/quote]
Ако бях такъв противник на мненията, различни от моето, едва ли щеше така свободно да си пишеш из форума. Хората ме познават, някои от години вече и мога да те уверя, че с подобни приказки вероятно предизвикваш само смях.
[quote]Също защо мислиш че Континентал са отделили толкова пари за аР енд Д (R&D) за Endless Edge, Duraskin ... или явно то това няма значение защото е притивно на твоето мнение и на останалите БАС активисти?[/quote]
Никога не съм казвал лоша дума за Continental, най-малко пък в настоящата тема. Нито съм оспорвал технологиите им (макар че и другите производители не спят, и те си имат подобни технологии, независимо дали ти харесва или не и дали искаш да ги знаеш).
Айде успокой се вече, че темата заприлича на нищо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.