Писна ми...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Писна ми...

Мнениеот C_Mo » Нед Фев 05, 2006 3:10 pm

... да чета оправдания и извинения в края на всеки пост!

"това си е мойто мнение"...
"не ми се карайте толкова си знам"...
"бла бла бла... бла бла" ...
"дъра-бъра... "

Нямате ли малко себеуважение да застанете зад думите си и ако/като сте написали някаква глупост да си понесете критиките след това!?
Аватар
C_Mo

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Нед Фев 05, 2006 3:13 pm

Народо се влияе от рекламата... "Дъра-бъра" много го рекламират напоследък!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Гост » Нед Фев 05, 2006 3:41 pm

Прав си брато и аз съм на същото мнение! Всеки сам решава дали да те разбере или не, място за извинения и оправдания няма.:skull:
Гост

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Фев 05, 2006 3:42 pm

Ем ко да се прави.:)
Или ще са оправдания или псувни.:)
Като не им стига акъла.:)

П.п. това си е моето мнение.:rofl::rofl::rofl::roll2::roll2::roll2:

П.п.п. Не се сдържах.:):peace::nuts:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот brokicho » Нед Фев 05, 2006 4:00 pm

С_Мо не съм съгласен с теб само за първото ""това си е мое мнение"" защото понякога се получават неточности и тези които четът писанията на дадения човек използвъл тази фраза може да се получи, така че ние да си мислим, че тои се опитва да наложи своето мнение и в този момент една част от "по-разбиращите" започват да му се подиграват и да се "нахвърлят" върху му :peace:
п.с. дано да ме разберете правилно че иначе ще си изям упреците Ви
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот Admin » Нед Фев 05, 2006 6:03 pm

Ами хората явно имат страх, на никого не му е приятно предполагам да го гълчат или нещо по-лошо, само защото толкова си знае и може ;)
Не, че това променя нещата, де... Но поне хората се застраховат, че не се правят на разбирачи и че не смятат мнението си за достатъчно общовалидно. Поне така предполагам :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот did » Нед Фев 05, 2006 6:17 pm

[quote="C_Mo"]

... да чета оправдания и извинения в края на всеки пост!

"това си е мойто мнение"...
"не ми се карайте толкова си знам"...
[/quote]

Според мен пък е редно, ако някой [b]осъзнава[/b], че това е [b]само[/b] негово мнение, или пък че [b]толкова си знае[/b], да пише точно по този начин.

Иначе сърбежът по пръстите води до лошо.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот C_Mo » Нед Фев 05, 2006 6:40 pm

Аз що ли си мисля, че когато някой пише/казва нещо, за което не е упоменал изрично, че е друго освен собствено му мнение значи е точно това... или нещо в този ред на мисли.
Аватар
C_Mo

Мнениеот MAN6 » Нед Фев 05, 2006 6:56 pm

какво по-точно те е подразнило.. !?
иначе- сигурно защото пред екрана е много по-лесно да кажеш(напишеш) нещо, отколкото на живо... не знам. може би ако ми отговориш на питанката ще ми стане по-ясно...
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот did » Нед Фев 05, 2006 7:01 pm

[quote="C_Mo"]

Аз що ли си мисля, че ...[/quote]

Защото обичаш да четеш, умееш да мислиш и разбираш (за разлика от мен) от колоездене.

което не решава въпроса за това как да постъпят тези, които имат сърбеж по пръстите, много-много не обичат да четат, не са сигурни дали умеят да мислят, но си вярват, че разбират от планинско колоездене..
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Admin » Нед Фев 05, 2006 8:09 pm

[quote="C_Mo"]

Аз що ли си мисля, че когато някой пише/казва нещо, за което не е упоменал изрично, че е друго освен собствено му мнение значи е точно това... или нещо в този ред на мисли.[/quote]

Според мен това е един вид превантивна мярка от страна на пишещия. Не защитавам никого, и на мен ми е досадно понякога, но определено разбирам хората, дето я използват, защото и аз прибягвам до нея, може би по различен начин, но все пак прибягвам. И го правя не за да си размия мнението и да не поема отговорност за него, а защото по този начин може би бих смекчил малко реакцията в случай на грешка. Когато си предупредил, че не си сигурен в това, което пишеш, е логично да се очаква, че няма някой да ти се изрепчи прекалено грубо. Защо да си навличам присмех, подигравка, обида или нещо подобно (на никой не са му приятни тези неща), когато мога просто да изтъкна, че може и да съм в грешка, така че който чете мнението ми, да си има едно наум. Иначе става като в скорошния пример с thebiker (съжалявам, че пак го замесвам, но е твърде показателен). Аз лично едва ли щях да се намеся в онази тема, ако човекът беше казал, че ЗА НЕГО еди кое си е боклук, пък другото не ставало. Но когато изтресеш глупостта без подобни уговорки, тя звучи по съвсем друг начин и предизвиква по-остра реакция.
Така че, макар на моменти да е досадно, мисля че е по-добре така. Моля постът ми да не се възприема като апел към използване или не на подобни изрази, това са само наблюдения, а не препоръки ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот PtD » Нед Фев 05, 2006 9:19 pm

Освен това е начин да се разделят два вида изказвания:
1) Мисля, че...
2) Знам, че...

Щото напоследък гледам някои члвенове на форума много смело изказват твърдения тип 2), докато всъщност би трябвало да пояснят, че става дума за 1). Имена няма да посочвам, N >= 2 ;).
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот brokicho » Нед Фев 05, 2006 11:13 pm

според мен не бива толкова да обръщате внимание на тези изрази: "според мен, мисля че и др." когато те са написани от начинаещи като мен все пак и ние трябва да се учим от някъде! А от къде ако не от Вас. Все пак е по добре така от колкот да се правим на много разбиращи и понякога да даваме абсолютно невярна информация и да заблуждаваме по този начин още по-начинаещи и да предизвикваме хора които знаят за какво става на въпрос в този спорт.
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот uha_rampage » Нед Фев 05, 2006 11:27 pm

Е хора успокойте се де :)
Нека мир да има :)
Не е полезно да се нервирате чак толкова :beer:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот LiFo » Пон Фев 06, 2006 9:38 am

[quote="uha_rampage"]

Е хора успокойте се де :)
Нека мир да има :)
Не е полезно да се нервирате чак толкова :beer:
[/quote]

Woooooossaaaa!;)
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

Мнениеот Windstream » Пон Фев 06, 2006 10:58 am

Woooooossaaaa, ама като тая на героя на Уил Смит :evil:

[size=67]P.S. за неразбралите - Bad Boys II[/size]
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот RaveUnit » Сря Фев 08, 2006 6:36 pm

Зимчо в колко октави ти писна ? и дали пищи понякога или е почнало и не спира ? че в последния случай може да е страничен ефект от някакво друго дразнение ... там жената, децата ... ти си знаеш де :Р

един се упражнява в оправдания, друг в плювания, като че сефте си тука деба ?
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Назад към Други