Хъм абе по събрах се малко и мога да седна за над 2-3мин пред пс-то и за това искам да напиша следното:
- ДА аз НЯМАМ ОПИТ
- ДА аз се УЧА
Това че Симо смята че моят "Superman" или друг трик който смята че го правя на късмет на оня скок, само ме амбицира да му покажа че ГРЕШИ !Вярно че ще ми трябват доста скокове(1о-20) за да свикна на скока но накрая ще го направя.
Аз карам реално от една седмица, това че за една седмица немога да правя ПЕРФЕКТНО някой трикове и изглеждам нестабилен в правенето им - ДА ТАКА Е! Ама това е защото карам от скор !
И ако може Симо да ми каже ТРЕНИРОВКА за суперман - ДА Я СПОДЕЛИ. Това с опита и времето прекарано на байка е ЯСНО. Но това са трикове... Аз мога да карам и 5 години и да не се чувствам готов/имам куража да пробвам (да кажем) Суперман.ДА може но АЗ се чувствам готов, имам някакво вътрешно усещане и го правя!Това че не съм роден научен, да правя нещата от първия път - според мене е нормално.
Иначе за ОПИТ - можем да говорим при DH.За мен при DJ-a е въпрос дали ТИ се чувстваш готово, а не дали ДРУГИТЕ смятат че си готов.
Имал съм дни(и ще имам) в които немога да направя по никакъв начин (така нареченеия )"dual crown x-up" макар да съм го правил МНОГО ПЪТИ и да НЕ Е сложен трик...А ако случайно в такъв ден се пробвам/престраша - 100% ще завърши с падане!!! Просто тук е въпрос на ВЪТРЕШНА НАГЛАСА(или поне при мене).Просто на някои хора им идва от вътре.Всички сме различни.
На други им трябва или повече време или ОПИТ. Аз съм от тези хора които им трябва "вътрешна нагласа". Имам днви в които и от 1 м дропче ме е страх да се метна, има и такива в които се чувствам готов и от 7м да скоча, има дни И ЩЕ ИМА в които и тоя така лесен "ual crown x-up" ще бъде... непосилен за мен.
Иначе Симо - благодаря ти за критиката, но най точния съвет тука в тази тема, според мене беше на @mih - ДА МИСЛЯ!!!
Признавам си че като излезна да карам и трябва да направя нещо "адреналинно" 70% от мотивацията ми е (беше) - за това ТРЯБВА ДА направя това ТАКА - и всичко ще е ОК и някакви "кадри/спомени" от Disorders ~ 20%, и 10% - дали съм готов за това и т.н.
Сега вече процентите ще се променят занчително !
Мерси на още веднъж на всички за идеите и съветите !!!
@EmZo -
ПС:Ако някой не е съгласен с гледната ми точка, искам да кажа че:
- тя НЕ е "гледна";
- тя Е реална( смисъл при мене нещата с опита/триковете седят така)Ако при вас НЕ Е като при мене - просто сме различни