Alexi написа:това с бите пойнта е решено някъде 2014 ,или 2-3 месеца след като излязоха кога беше там![]()
bdog написа:Не мисля, че ще усетиш особена разлика спрямо сегашните си спирачки. Предимство е възможността да си настройваш лостчетата в движение без да имаш нужда от шестограм, но това едва ли оправдава разхода. Ако искаш повече спиране, започни с по-голям диаметър ротори.
Аз лично бих те посъветвал преди да пазаруваш нещо да потърсиш начин да го пробваш. Бих погледнал и други марки - Hope, SRAM, Magura, TRP и т.н.
alexhf написа:Предполагам все пак, че спрямо мт501/мт500 ще получа поне една идея ъпгрейд, най малкото ще пише XTИначе до сега оплакване към настоящите нямам RT56 180/160 но все пак с нещо трябва да се занимава човек. Все повече клоня към еднобуталните, но ще помисля още малко.
Alexi написа:като гледам цялостното предназначение на рамката не виждам къде би карал че да имаш нужда от 203мм ротори ?
alexhf написа:Прави сте, овъркил са, но винаги е по добре да има по качествени компоненти. Пък и не се знае, може да се монтират и на друг проект в последствие.
Pr3d4t0R написа:бягащият bite-point - за задна спирачка не е проблем
Pr3d4t0R написа:Аз лично бих ти препоръчал изпитано:
- предна Zee - същата е като Сейнт, но произведена в Азия;
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта