ianiovski написа:Здравейте, преди време си боядисах рамката със спрей черен мат и се получи добре ефекта ,но нито съм шкурил предишната боя нито нищо . Залепих му лепенки и за мен ефекта се получи добре ,но малко ако го драсна веднага се появява синията боя отдолу . Въпроса ми е ако тръгна да го боядисвам както си трябва ,каква е процедурата за шкурене ,нанасяне на основа ,след това боя и накрая лак . С какви шкурки трябва да шкуря ? Обмислям да сваля всичко без кормилото ,защото след това не ми се настройват скорости и т.н. Ще го увия хубаво във вестници и хартиено тиксо . На места имам малки дупчици от падналата предишна боя заради ръжда .Тях с какво да ги запълня ?
Drunken MadLoud написа:... ако държиш на въпросната рамка и искаш резултата да е добър, по-добре я дай да ти я направят както си му е реда.
prostyler написа:Понеже аз мисля да правя подобно нещо със старото ми колело и мисля да го дам да го пръснат с такава боя, където пръскат офроуд джиповете някаква като шаргрен но държи много не знам точно как се водеше раптор ли не помня с точност, но знам че е много еластична и устойчива на надраскване и най-важното не е лъскава и се надявам да не бие на очи (против крадци)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта