Да се молим за Shady™ !

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Bodom » Пон Фев 06, 2006 1:51 pm

Shady, "...Аз карам реално от една седмица...".
А нереално от колко време караш ? Кога се научи да пазиш равновесие на колелото? Първият ден от седмицата ли? Вземи напиши една книга "Да се научим да караме и правим трикове с колело за една седмица" :crazy:
Извинявай, ама не се сдържах. Това го повтаряш от 4 месеца и е някак смешно да ти кажа.

едит: правУпис
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот PtD » Пон Фев 06, 2006 2:01 pm

Не е лошо да се поразсъждава и върху поговорката:
"Еднаж стомна за вода, дваж стомна за вода..."

.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот Shady™ » Пон Фев 06, 2006 2:41 pm

[quote="Bodom"]

А нереално от колко време караш ? Кога се научи да пазиш равновесие на колелото? Първият ден от седмицата ли? Вземи напиши една книга "Да се научим да караме и правим трикове с колело за една седмица" :crazy:
Извинявай, ама не се сдържах. Това го повтаряш от 4 месеца и е някак смешно да ти кажа.

[/quote]

Може би отговора се крие в това че не съм карал от токова време...Е ако знаеш някой които да каже че карам супер редовно и т.н. - запозай ме снего... Ето и сега ... Към тея месеце прибаваи още 1 докато се оправя...Просто така се получава карам 1-2дена(рекорда ми беше 3 дена поред) и после НЕЩО става и некарам много време... От както почнах работа(около 2-3 месеца) карам само неделя за по 2-3ч(или около 12ч каране за 1 месец)... Е това ако му казваш редовно каране и т.н. - ок признавам че карам редовно и съм от аммм... старата школа ;)
Абе има ли значение ТОЧНИЯ брой дни които съм карал и колко са те? Дали са 7ца/10 дена или ДОРИ 14 дена да са(което не вярвам)... все тая...малко са...Едва ли за 2-3дена по-малко/повече ще стана по добър :rofl:...
Иначе ако се интересуваш от колко време се интересувам/занимавам(биографията ми) - от около 3 години, първите 2 от които си събирах колелото и в последната УСЯХ да го посъбера и по-горе ти казах резултата...
...
:banghead::boring::crazy:
Въобще трябваше ли да се повдига..темата...?! Задоволих ли ти "любопитството"?
:xx(:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот bikerider » Пон Фев 06, 2006 3:03 pm

[quote="Shady™"]
Въобще трябваше ли да се повдига..темата...?! Задоволих ли ти "любопитството"?
:xx(:
[/quote]

Хмм, май почна да ти писва да си celebrity, или? :naughty::lol::peace:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Bodom » Пон Фев 06, 2006 3:20 pm

[quote="Shady™"]

Абе има ли значение ТОЧНИЯ брой дни които съм карал и колко са те? Дали са 7ца/10 дена или ДОРИ 14 дена да са(което не вярвам)... все тая.[/quote]

А, а, виждаш ли, че и сам се сещаш! Точно това исках да ти кажа с предния си пост! :beer:
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот Shady™ » Пон Фев 06, 2006 4:04 pm

@bikerider - :beer::angel2::D;)
@Bodom - радвам се че се "разбрахме" :beer:
Аватар
Shady™

Мнениеот did » Пон Фев 06, 2006 7:12 pm

Уточнение: Пиша следващите редове, без ЛИЧНО да познавам Владо. Слушал съм обаче лично мнения на много хора, които го познават, чета какво пише той тук отдавна и мисля, че рискът да бъркам в преценката си е много малък.

Shady, C_Mo с НАЙ-ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ И ВСЛЕДСТВИЕ НА ОПИТА СИ, КОЙТО Е 100-кратно ПО-ГОЛЯМ ОТ ТВОЯ ти каза, че не можеш да "караш". Ама за тебе "каране" явно е "оцеляване след номер, който децата в квартала не могат или не смеят да опитат". А дали това е защото не могат, или защото ПО-ДОБРЕ ОТ ТЕБ преценят какво биха спечелили, ако стане, и какво биха изгубили, ако не стане???

С това си САБОУБИЙСТВЕНО мислене ти си много далече даже от момента, в който ще [b]започнеш да се учиш [/b]да караш. Безрадсъдството не е умение.

Ако я караш така, никога няма да дори да се доближиш до момента, в който ще скачаш като Бендер, независимо колко колела ще счупиш и колко хора ще ти помагат финансово. Не че има някакъв смисъл да скачаш като Бендер де. Той СПОРЕД МЕН също "не може да кара" толкова добре, колкото десетки други МОГАТ. Ама те не правят глупости, водещи при подражание до трошене на главичките на пуберчетата-имитаторчета. Сигурно не правят такива неща, щото могат да правят други, по-интересни, по-безопасни, по-интересни за гледане, по-.. по...... по-..........

Тоя стил се учел с каране, оня стил се учел с мятане от високо, без да си наясно дали си подготвен, ама щото май чувстваш нещо. ГЛУПОСТИ!!!! Това са думи на човек, който е [color=red][b]ТВЪРДЕ МЪРЗЕЛИВ [/b][/color]да тренира, да чака, до трупа опит постепено, ... А ти даже се хвалиш с това - не си бил карал, пък си скачал и т.н. ПРЕД КОГО СЕ ХВАЛИШ БЕ, *****??? По-нормално е да се срамуваш то това, защото явно НЕ СИ СИ ВЗЕЛ НИКАКВА ПОУКА!!!

По-горе написах: "баси тъпия начин да трупаш опит..." и не вярвах, че има и по-тъп. Е, опроверга ме. Явно държиш да не се учиш от положителния опит на образците, които МОГАТ, не щеш да видиш техния ОТРИЦАТЕЛЕН ОПИТ, не щеш да се поучиш и от СОБСТВЕНИЯ СИ ОТРИЦАТЕЛЕН ОПИТ... Явно нещата трябва да станат непоправими, че да разбереш какво ти говорим тук.

Всъщност, написах всичко това с ясното съзнание, че няма да го разбереш. Твоята болест даже си има име! Ако не си разбрал за какво ти говоря, ходи при психолог!!!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Shady™ » Пон Фев 06, 2006 8:05 pm

Чакам 3 години денят в които ще имам колелото което ще понася стилът ми на каране и грешките ми ! Мисля че съм чакал достатъчно(пробвай да не караш 2 години, а само да гледаш как другите карат, събират се, а твойте приоятели пък се забавляват навънка, а ти седиш в къщи и пестиш кинти за да можеш да караш НЯКОЙ ДЕН.След като преживееш такова нещо - тогава можеш да ми говориш за МЪРЗЕЛ/НЕРВИ/НЕОБМИСЛЕНО КАРАНЕ/ПРАВЕНЕ НА "ГЕРОЙ".За тебе това ще е просто нормално.Въбще няма да се чувстваш герой или пък ненормалник.НЕ! Точно обратното - ще се чувстваш ЖИВ и като всички останали).А иначе - моето не е хвалене.Повдигна се тук-там въпроса за моят опит и аз казвам ФАКТИ(или по точно опитвам се да споделя преживяното, както в темите за байкариите и т.н. Просото искам да се почувствам като вас.Да споделя усещане,грешки и т.н. и т.н.).Просто ако е звучало като вхалба или нещо от тоя род - не е така.Просто съм бил с повечко адреналин от станалото / съм бил превъзбуден и съм искал(нямал търпението) да споделя преживяното.
Както вече казах това, че на някой му трябват години каране, на някой пък му трябват месеци.Ти сам каза че "Бендер" неможе да кара,нали?А според тебе НЯКОГА ще може ли ? Ами вероятно НЕ. При всеки е различно. Някой никога няма да могат. Мисълта ми е че не е въпрс на време, а е въпрос на собствените възможности на човека.Някой просто немогат.Това е! А за опита детои казваш - относно DH-a - там съм напълно съгласен! Неможе от първото качване да си Стив Пийт...
Ама незнам за какво продължаваме да говорим?!Каквото казах, че ще променя в себе си - ще го променя.Каквото мисля и смятам за правилно - ще продължавам.Ако не ти харесва - ОК... за тебе съм келеш!
Аз ще си гледам МОЯ ЖИВОТ и ще карам както намеря АЗ за добре,а ти/вие прави/ете каквото искаш/те.
Смятам темата за приключена!
Нямам нужда от повече съвете/акъли. Взех си поуката и т.н. Разбрах на всички намеренията и т.н. Благодаря на всички които са искали да ми помогнат със свойте съвети и т.н. и го ценя!
Наистина ми се иска след този мой post повече post-ове да няма!
@fatcat - рапорт даден :rofl: ;) :beer:
Аватар
Shady™

Мнениеот did » Пон Фев 06, 2006 8:14 pm

[quote="Shady™"]

Чакам 3 години деня[color=blue]т[/color][b][color=red],[/color][/b] в които ще имам колелото[b][color=red],[/color][/b] което ще понася стилът ми на каране и грешките ми![/quote]

чака те още доста чакане явно...

другият вариант е вместо да чакаш, да "караш".

не само това, което правиш ти е "каране".

щом ти е кеф, мъчи се. твоите аргументи съм ги слушал 100 пъти и съм видял лично последствията. не говоря само за колоездене.

абе що ли се мъча. прави каквото искаш. на мен ми е най-лесно да не кажа нищо.

просто ти казах това, което бих казал на мое дете, ако е в ситуация като твоята. щом го възприемаш като агресия - ходи се лекувай.

EDIT:

Shady, щом седмица след изпадане в безсъзнание се занимаваш с теми във форума, ти наистина не заслужаваш да ти се отделя време и да ти се говори сериозно.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MAN6 » Пон Фев 06, 2006 8:36 pm

Servus!!! :wavey:

абе к'во мислите за тоз певЕц "устата"(след като вече разбрахме, че еминем е жив и здрав....)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот mih » Пон Фев 06, 2006 10:38 pm

[quote="Shady™"]

[quote="Bodom"]

[/quote]

Може би отговора се крие в това че не съм карал от токова време...Е ако знаеш някой които да каже че карам супер редовно и т.н. - запозай ме снего... Ето и сега ... Към тея месеце прибаваи още 1 докато се оправя...Просто така се получава карам 1-2дена(рекорда ми беше 3 дена поред) и после НЕЩО става и некарам много време... От както почнах работа(около 2-3 месеца) карам само неделя за по 2-3ч(или около 12ч каране за 1 месец)... Е това ако му казваш редовно каране и т.н. - ок признавам че карам редовно и съм от аммм... старата школа ;)
Абе има ли значение ТОЧНИЯ брой дни които съм карал и колко са те? Дали са 7ца/10 дена или ДОРИ 14 дена да са(което не вярвам)... все тая...малко са...Едва ли за 2-3дена по-малко/повече ще стана по добър :rofl:...
Иначе ако се интересуваш от колко време се интересувам/занимавам(биографията ми) - от около 3 години, първите 2 от които си събирах колелото и в последната УСЯХ да го посъбера и по-горе ти казах резултата...
[/quote]

аве, олдскул:lol2:, спри се накрая да ******, че ми писна да те чета вече...
Отърва се на косъм - имаш [b]уникалния [/b]шанс да си извадиш поука (втора възможност може да няма), почти безполезнено да проумееш, че засега си поредния ********** с големи претенции... Да, ама не, опинаш се кат магаре на баир!
Единственият начин да спечелиш истинско уважение е като се учиш стъпка по стъпка, ден след ден, одраскване след одраскване, колело след колело...
Лесният път води единствено в Пирогов (или поне първо там).
Скрий се някъде, тренирай си както му е редът и като се научиш да скачаш чисто, без да се трошиш, тогава се покажи да те видим.
Да се научиш да оцеляваш (в което се включва и това да не падаш, докато караш) е далеч по-трудно от това да се разтрошиш. Дано ти няма нищо (щото ударите в главата рядко са без последствия) и помни - не изпускай редкия шанс, който имаш - [b]почни отначало[/b]!

И спри да мънкаш и да пискаш като женка!
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Shady™ » Вто Фев 07, 2006 10:39 am

I get the point!
Айде стига толкова де ! Разбрах! НЕ ми натяквайте ...
Взех си поука... То да бях казал че не ви слишам или нещо такова , сигурно по малко щяхте да изпишете...
Сега пък и жена... Ебаси ! То...абе нямам думи...
ПС:Има и нещо друго.Може да си правил нещо 100пъти както трябва и на 101-вия да се прецака нещо... Няма безгрешни!Вярно че при мене е заради липсата на опит, но и на наи добрите МОЖЕ да се случи...
Наистина ми се иска темата да е приключила ВЕЧЕ !!!
Аватар
Shady™

Мнениеот boriss13 » Вто Фев 07, 2006 11:53 am

КРАЙ:lol2: THE END :spin: finito:thumb:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот velco » Вто Фев 07, 2006 12:39 pm

Абе, ногу мераклии да даат акъл, бе ? :uhh:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Shady™ » Вто Фев 07, 2006 1:21 pm

@boriss13,velco - "Няма начин... Скачай":rofl:
Аватар
Shady™

I`m still here

Мнениеот Shady™ » Пон Яну 29, 2007 11:49 am

Ами вече мина точно една година от инцидента и искам да направя нещо от сорта на "Форумен/виртуален курбан" (малко глупавичко може би, ама все пак по хубаво от нищо...за догодина надявам се няма да е виртуално) и реших да не пускам нова тема, а да пиша тука.
Много се зарадвах на всички които ме подкрепихте по някакъв начин, дори виртуално.
И не пожелавам на никой такова падане(още не съм се оправил от него...) и карайте с каска за да няма последствия ;)
Инай вече карайте с приятели, а не сами ! Ако не бяха @Metal_Psycho & Pupinator чесно казано - съмняваме да бях сред вас(това сериозно!) а още повече да имах колело...

На ЗДРАВЕ :beer: :) И нека не се случва подобно нещо на никой !
Аватар
Shady™

Re: I`m still here

Мнениеот bikerider » Пон Яну 29, 2007 1:07 pm

Shady™ написа:"Форумен/виртуален курбан"!

Ммм, вкусотия... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Оправяй се бързо и умната! :agree:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Пон Яну 29, 2007 2:08 pm

ааа, таковата, кой е агнето?
Аватар
did

Re: I`m still here

Мнениеот marshall__ » Пон Яну 29, 2007 2:14 pm

Shady™ написа:... още не съм се оправил...

:)
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот cichlidi » Пон Яну 29, 2007 2:23 pm

Ееее кво си направил бе :) :rofl:
Аватар
cichlidi

Рейтинг: 1963

:)

Мнениеот Shady™ » Вто Яну 30, 2007 11:57 am

Абе важното е да се отбележи събитието... Тоест още съм цял и мога ;)

Абе все едно както казах по добре от нищо поне според мене :)
Аре ТХЕ ЕНД.

:offtopic:
Аватар
Shady™

Предишна

Назад към Други