[quote="Shady™"]
[quote="Bodom"]
Shady, "...Аз карам реално от една седмица...".
А нереално от колко време караш ? Кога се научи да пазиш равновесие на колелото? Първият ден от седмицата ли? Вземи напиши една книга "Да се научим да караме и правим трикове с колело за една седмица"
Извинявай, ама не се сдържах. Това го повтаряш от 4 месеца и е някак смешно да ти кажа.
едит: правУпис
[/quote]
Може би отговора се крие в това че не съм карал от токова време...Е ако знаеш някой които да каже че карам супер редовно и т.н. - запозай ме снего... Ето и сега ... Към тея месеце прибаваи още 1 докато се оправя...Просто така се получава карам 1-2дена(рекорда ми беше 3 дена поред) и после НЕЩО става и некарам много време... От както почнах работа(около 2-3 месеца) карам само неделя за по 2-3ч(или около 12ч каране за 1 месец)... Е това ако му казваш редовно каране и т.н. - ок признавам че карам редовно и съм от аммм... старата школа
Абе има ли значение ТОЧНИЯ брой дни които съм карал и колко са те? Дали са 7ца/10 дена или ДОРИ 14 дена да са(което не вярвам)... все тая...малко са...Едва ли за 2-3дена по-малко/повече ще стана по добър

...
Иначе ако се интересуваш от колко време се интересувам/занимавам(биографията ми) - от около 3 години, първите 2 от които си събирах колелото и в последната УСЯХ да го посъбера и по-горе ти казах резултата...
[/quote]
аве, олдскул:lol2:, спри се накрая да ******, че ми писна да те чета вече...
Отърва се на косъм - имаш [b]уникалния [/b]шанс да си извадиш поука (втора възможност може да няма), почти безполезнено да проумееш, че засега си поредния ********** с големи претенции... Да, ама не, опинаш се кат магаре на баир!
Единственият начин да спечелиш истинско уважение е като се учиш стъпка по стъпка, ден след ден, одраскване след одраскване, колело след колело...
Лесният път води единствено в Пирогов (или поне първо там).
Скрий се някъде, тренирай си както му е редът и като се научиш да скачаш чисто, без да се трошиш, тогава се покажи да те видим.
Да се научиш да оцеляваш (в което се включва и това да не падаш, докато караш) е далеч по-трудно от това да се разтрошиш. Дано ти няма нищо (щото ударите в главата рядко са без последствия) и помни - не изпускай редкия шанс, който имаш - [b]почни отначало[/b]!
И спри да мънкаш и да пискаш като женка!