Belyov написа:хора интересно ми е с какъв размер рамки карате ? в смисъл точният размер на който отговаря ръста ви. пробвали ли сте по голям размер и харесало ли ви е ?
аз това лято минах на по голям размер по каталог съм за L 186см ломпар съм е нема такъв кеф по голямата рамка по удобна навсякъде на горе на долу дъгата база по стабилна и така двете колела вече са с по големия размер. еден преател ми викаше земи по големо не му вярвах ама се оказа прав
вижте тава си е лично мое мнение и вероятно повечето нема сте съгласни ама пробайте
Belyov написа:хора интересно ми е с какъв размер рамки карате ? в смисъл точният размер на който отговаря ръста ви. пробвали ли сте по голям размер и харесало ли ви е ?
аз това лято минах на по голям размер по каталог съм за L 186см ломпар съм е нема такъв кеф по голямата рамка по удобна навсякъде на горе на долу дъгата база по стабилна и така двете колела вече са с по големия размер. еден преател ми викаше земи по големо не му вярвах ама се оказа прав
вижте тава си е лично мое мнение и вероятно повечето нема сте съгласни ама пробайте
Gworan написа:Belyov написа:хора интересно ми е с какъв размер рамки карате ? в смисъл точният размер на който отговаря ръста ви. пробвали ли сте по голям размер и харесало ли ви е ?
Като цяло рамка не мога да си избирам по размер, защото размера е само дължината на седалковата тръба. То и тя е фактор, но гледаме таблицата с геометрията цялостно... Аз съм с колело в размер L, което е по-голямо от XL размера на някои specialized модели, за същата година, а на някой модел mondraker даже M-ката е със същите размери...
kawasuna написа:Колеги,ако имате наблюдения дайте линкове към сайтове където ще има black friday.По конкретно-търся си Срамски карбонови курбели 12ск.,Дерайльор XX1/X01-12ск.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 341 госта