amebix написа:Това е идеята за този пост, може да ме насочите в по-правилна посока, както споменах колелото е за начинаещ, съответно имам пропуски относно спецификациите, тъй като нямам опит с изцяло XC колело.
Имам идея каквото взема, да го ъпгрейдна , просто нямам възможност сега да дам повече от тези пари, нека гледаме на нещата като база за нещо по-добро във времето
Единствено , на което държа е да си взема ново. Както се казва... нека първите драскотини в новото ми начинание да са си мои.
Друг вариант е да си сглобя нещо за тия пари, но за жалост не съм толкова компетентна... с помощ и така мога да направя
Ще се радвам на предложение за готово колело и какво бих могла да сглобя (знам, че ще надвиши бюджета, но ще е на части, така че няма да е такъв проблем.
Благодаря предварително!
amebix написа:Мнение за този байк?
https://www.facebook.com/share/196HruiJsr/
Човека, от който евентуално ще го взема е професионален състезател и това колело го ползва основно градско, има си други за състезания. Рамката е от 2018, но пък всичко останало е реално сменено и сервизирано, карбонова рамка, карбоново колче, нова верига, рамката и вилката са boost, има IsoSpeed, проходна ос. И ми предложиха и евентуален коментар на ценатаС 2 думи е поддържано от човек, който знае как да се грижи за колелото си.
Bi11y написа:Лично за мен твърдаците са велосипеди за гравел и лоши асфалти - загледай някой full suspension ако ще караш горско сериозно.
може би твърдак не е най-подходящият избор, пък било то да се използва и за каране в градски условия.amebix написа: с идея да се върна и към по-екстремно каране на извънградски терени
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта