evilzet написа:Weinmann, айде успех.

evilzet написа:Те цените като за ценители
) *пръскайте от минимум 20 см за да не ви потича* след което избърсах с ацетон и пръснах 1вата ръка боя...избрах бял грунд за да подчертая цвета RAL 3020 TRAFIK RED ....сега ще изчакам 1 ден преди да изшкуря с водна шкурка и нанеса 2ри слой..... evilzet написа:Тия спрейчета не са ли много декоративни, на снимките изглежда добре, но си мисля, че няма много общо със фабрично покритие. Докато не те видя с пистолет, не те признавам
evilzet написа:Изказваме различни мнения тук, нали затова е форум. Мога много неща да ти покажа, но не са свързани с велосипеди.
evilzet написа:Има хора, които не чакат похвали и дитирамби, колко са добри. Аз съм от тях, та не очаквай да имам желание да се показвам, просто си правя нещата и им се радвам в камерен състав. Ако толкова не ми вярваш, дай телефон да ти пратя снимки и без това са дърводелски постижения последните години, ако не броим тоталния ребилд на шока ми фокс и няколко наплетени капли.
Иначе имам и фул реставриран шосеен Lapierre от 60-те може би, като му бях свалил боята и пълно хромиране/никелиране в един завод. Но беше, когато телефоните вместо камери имаха шайби, няма снимки.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта